0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sadece vernikmi kalktı astara da indiyse bir boyacıya gidip aynı renk boya ile rötüş yaptır ardından 1 numara sulu boya fırçası vernik sürülünce sorun olmaz
Maşallah ya km çok çok iyi. Teyp galiba konsol sökülecek. Yan tarfalarda tırnakları olmalı. Ön konsol sökümü diye araştırın resmli olarak bulabilirsiniz internette.
Arkadaşlar, Efsanenin orjinal teybini nasıl çıkartabiliriz. Yanlarında 4 adet çıkartmak için yuvası var ama nafile. Kayseri'de üç yere gösterdim göğüsü sökmemiz gerekiyor dediler. Olmazsa ya aldığım cihazı kullanmayacağım ya da servise gideceğim, bu işin bir püf noktası var mıdır?
Hiç göğüse fln bulaşmayın torpitoyu sökün düz tornavidayla teybi kızağa tutan tırnağı genişletin arkadan itin tak diye çıkar.
Orta göğüsü sökmek gerekiyor hatırladığım kadarı ile. Altta iki vida olacak, onları söküp, göğüsü yanlarından ileri doğru çekmek gerekiyor, 4 tırnak tutuyordu onu. Sonra teybin vidaları karşınıza gelir zaten. Başka bir sistemde ise teyp için U şeklinde tel olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, onları teybin yanındaki deliklere sokuyorsunuz ve ittiriyorsunuz ve tep yerinden çıkıyordu. Yine daha iyi bilen var ise cevap verir zaten, emin olup, öyle sökün.
Abi dedigim gibi gogsu teyipde tutuyo teyip cikmadan gogus cikmaz torpidoyu sokup arkadan ittir ayni sey basima geldi yaptirdim ordan soyluyorum torpidoyu sok arkadan ittir.