0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Kasko poliçenizde mini hasar onarımı varsa Autoking ve benzeri yerlerde yaptırabilirsiniz. Kapı komple boyanmadan kurtarılabilir gibi gözüküyor.
Memnun olan da var olmayanda yerine göre değişiyor. Benim şahsen işim düşmedi. Forumda arama yap istersen.
Geçmiş olsun abi. Autoking te mini onarimdan duzeltirler bunu. Kapoyida boyatma. Rötuş yaptirt
çok geçmiş olsun kendi aracım gibi üzüldüm vallahi biraz daha dikkat lütfen kocaelinde autoking varmı ? yoksa eş dost tavsiyesi ile iyi bir kapotacı bul hasarlı yerleri çektir lokal boya yaptır benceşimdi yaptırmayacaksan tavsiye; havalar yağışlı çabuk paslanma yapar en azından macun çektirebilirsin
Allah razı olsun abi auto king var kocaeli'de tanıdık kaportacım var çokta iyi işinde fakat sanayiye sokmak istemiyorum aracı açıkçası bakalım biraz dursun böyle ilk fırsatta servise de uğrayıp bir fikir alıcam
hayırlısı olsun burakayrıca babanın mekanı cennet olsun
Teşekkürler abicim sağolasınAz önce yetkili servise gittim marşpiyel düzeltilip boyanıcakmış kapıların ise tamamı boyanacakmış ne gerek varsa ? kabul etmedim auto king e gittim axa kasko ile mini onarım anlaşmaları yokmuş fakat kaskonuzdan yaparız dediler 1 puan hasarsızlık indirimim düşecekmiş kapıların ise tamamı boyanmadan yapılacağını söyledi bayan 600-700tl arası hasar gözükür dedi plakadan sorgulama yapınca hiç birine okey vermedim sizce ne yapayım bu şekilde ilana koysam miğde bulandırıcı bir durum hasar gözükse ayrı durum sanayiye soksam oda bir dert