0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese tekrardan teşekkürler aracı satmaktan şimdilik vazgeçtim fakat nerede yaptırcağıma hala karar veremedim 1 haftadır yatıyor araba marş basmadım kaskodan yaptırıcam mecbur müsait değil durumum izmit te önerisi olan yokmu autofox diye bir yer var orası nasıldır sonunda servise bırakıcamda bu kadar yer için komple iki kapıyı boyatmak saçma geliyor satarken derdimi anlatamam heralde her ne kadar fotolar mevcut olsada
Öncelikle geçmiş olsun. Açıkçası kapıların komple boyanması tam tersine iyi bir şey boya bütünlüğü açısından, fakat ortam o kadar güvenilmez olmuş ki insanların bundan huylanması artık normal. Keza sırf fiyat üşürmek için buna yüklenmeye çalışanlar da olacaktır. Yani halledilmesi gereken çok daha önemli bir toplumsal sorun var burada farkında iseniz Diğer tarafta, araçların ve yayaların kullandıkları yolların tasarımı ve düzenlemesi de o araçlara ve yayalara göre olması gerekir aklını işleten herkesin düşüneceği gibi. Durum böyle olunca; aracın marşpiyeline kadar çıkan kaldırırım da ayrı bir sorun olarak görünüyor. Görünen o ki, bu tarz durumlar için iyi ustalara ihtiyacı ar herkesin.
merhabalar ben eskişehirde ön çamurlugumu kaskodan boyattırdım aviva kasko poliçemden bana kaskomun bozulmayacagı söylendi bende aracımı anlaşmalı otto zenıt servise bıraktım aracım onarıldı ancak police zımpara izleri suresı bıttıgı zaman koskomun bozuldugu söylendi acentayı aradım dosya acıldıgından kaskonuz bozuldu dıye söylendı sonra başka acentaya yaptırdım birde otto zenıt camurlugun boyasını okadar çok şişirme yapmış anlatamam kesinlikle tavsiye etmiyorum