Gönderen Konu: Ufak bir kaza sürtme  (Okunma sayısı 7491 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Ynt: Ufak bir kaza sürtme
« Yanıtla #20 : Ocak 27, 2014, 15:36:06 »
en dikkat ettiğim şey aslında ama olacağı varmış kardeşim sağlık olsun dedik

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 27, 2014, 15:36:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra, Kar Beyaz
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 03, 2014, 17:29:35 »
geçmiş olsun, Autoking dedikleri hizmetin İzmir de bir şubesine arkadaşın aracında küçük bir kaç yerde onarım maksadıyla gittim, nisan ayı falandı. kendilerini o kadar yüceltmişler ki, daha söz söylemeden kıllanıyorlar ben dediğim dedik çaldığım düdük misali.  yok efendim orası mini onarıma girmez, yok çekmesi bir parça sayılır, düzeltmesi bir parça sayılır, boyaması bir parça sayılır, yok oranın şöyle yapmadan olmaz. Sanayide işinin ehli bir ustanın daha makul ve makbul bir iş çıkaracağı kanaatindeyim.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Plakam Özel Arabam Güzel :)
    • http://www.facebook.com/mcaner52
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 20
  • 1 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 03, 2014, 19:02:58 »
Geçmiş olsn aynı olay bizim diğer arabadada olmustu bizde servise sorduğumuzda komple boyanacak demıstı bizde sanayide eli yatkın olan kaportacıda yaptırmıstık lokal olarak kaskoyu ellemedik yani  :hoş:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 03, 2014, 19:14:39 »
O kadar para verene kadar gidin kaskonuzdan yaptırın bosuna kasko yaptırmıyoruz.Bi arkadaşımda axa sigorta kaskosu kullanıyordu aracını yaptırırken arabasını servise bıraktıktan yarım saat sonra yedek araba verdiler hemen.Bencede satacaksanız yaptırmayın masrafını pazarlık payı yapın binecekseniz verin kaskoya.Kasko delinmicek diye o kadar para vermeyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 03, 2014, 19:31:49 »
Geçmiş olsun...
Kasko karşılar ama hasarsızlığınız bozulur, kapıları komple boyayacaklarını sanmam, ama servis bu, belli de olmaz...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • 60 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Şubat 06, 2014, 15:01:14 »
Herkese tekrardan teşekkürler aracı satmaktan şimdilik vazgeçtim fakat nerede yaptırcağıma hala karar veremedim 1 haftadır yatıyor araba marş basmadım kaskodan yaptırıcam mecbur müsait değil durumum izmit te önerisi olan yokmu autofox diye bir yer var orası nasıldır sonunda servise bırakıcamda bu kadar yer için komple iki kapıyı boyatmak saçma geliyor satarken derdimi anlatamam heralde her ne kadar fotolar mevcut olsada

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 06, 2014, 15:17:08 »
Herkese tekrardan teşekkürler aracı satmaktan şimdilik vazgeçtim fakat nerede yaptırcağıma hala karar veremedim 1 haftadır yatıyor araba marş basmadım kaskodan yaptırıcam mecbur müsait değil durumum izmit te önerisi olan yokmu autofox diye bir yer var orası nasıldır sonunda servise bırakıcamda bu kadar yer için komple iki kapıyı boyatmak saçma geliyor satarken derdimi anlatamam heralde her ne kadar fotolar mevcut olsada

Dostum öncelikle büyük geçmiş olsun. Bence de kaskoyu kullanmalısın, lokal veya komple boya ne olursa olsun, satışta çok problem yaşayacağını sanmam çünkü elinde foto var. Hasarın ne olduğu belli. Hatta mümkünse tamir esnasında da bir kaç foto çeker elinde tutarsın ve satış esnasında "bak arkadaşım böyle bir ufak kazamız oldu bu şekilde tamir edildi" şeklinde güven verirsin karşı tarafa... Gerisi karşı tarafın mantığına kalıyor...

Tekrar geçmiş olsun, kafanızı çok takmayın bence... Arabanız güzel, hasarınız ufak :)
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 06, 2014, 15:39:20 »

Sanayi tamircilerinde  bir soruşturun lokal tamir için şansınızı deneyin. Çok maliyet çıkarsa kasko dan yaparsınız, komple boya son çare olsun.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 52000
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 06, 2014, 15:56:13 »
Orda çok önemli bir şey yok.O kısmı iyi bir usta lokal olarak boyar ve renk beyaz olduğu içinde hiç bir şey belli olmaz.Ayrıca sevislere Kaporta boya konusunda allah kimseyi düşürmesin.Bunlarda vicdan yok o kadarcık bir şey için kapılar boyanırmı  ? insaf edin biraz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • 60 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Şubat 06, 2014, 16:12:24 »
Autoking izmit hakkında bilgi bulabilsem çok iyi olacak aslında genelinde şikayet var ama izmit'teki için şikayete denk gelmedim autofox konusunda bilgim yok netten bakındım ne şikayet ne olumlu yorum bulamadım önümüzdeki hafta bir karar verip yaptırıcam artık midemi bulandırmaya başladı açıkçası son çare servis olacak :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 06, 2014, 16:17:36 »
Öncelikle geçmiş olsun.

Hasar çok küçük gözüküyor. Benim fikrim sanayide marşpiyele çektirme yaptır ve marşpiyelde sadece 15-20cm lik bir bölgeyi boyat. Çektirme işlemi olmuyorsa kötü gözükmemesi için yine marşipiyeli boyatabilirsin kapıyı ise ufak bir rütuş boyası ve pasta cila ile çok rahat kapatabileceğini düşünüyorum. Araçlarda beyaz rengin nimetleri...

Saygı ve selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • 60 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Şubat 06, 2014, 16:32:15 »
kapılar pek net çıkmamış fotolarda ama şöför kapısındaki biraz derin çizik macun gerektiricek cinsten tanıdık kaportacım var bakiyim yarın uğrayıp bir sorucam olmadı autoking te deniyecem şansımı alternatifim kalmıyor pek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 06, 2014, 16:44:12 »
  Öncelikle geçmiş olsun.
 Açıkçası kapıların komple boyanması tam tersine iyi bir şey boya bütünlüğü açısından, fakat ortam o kadar güvenilmez olmuş ki insanların bundan huylanması artık normal. Keza sırf fiyat üşürmek için buna yüklenmeye çalışanlar da olacaktır. Yani halledilmesi gereken çok daha önemli bir toplumsal sorun var burada farkında iseniz
 Diğer tarafta, araçların ve yayaların kullandıkları yolların tasarımı ve düzenlemesi de o araçlara ve yayalara göre olması gerekir aklını işleten herkesin düşüneceği gibi. Durum böyle olunca; aracın marşpiyeline kadar çıkan kaldırırım da ayrı bir sorun olarak görünüyor.
 Görünen o ki, bu tarz durumlar için iyi ustalara ihtiyacı ar herkesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • 60 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Şubat 06, 2014, 17:11:04 »
  Öncelikle geçmiş olsun.
 Açıkçası kapıların komple boyanması tam tersine iyi bir şey boya bütünlüğü açısından, fakat ortam o kadar güvenilmez olmuş ki insanların bundan huylanması artık normal. Keza sırf fiyat üşürmek için buna yüklenmeye çalışanlar da olacaktır. Yani halledilmesi gereken çok daha önemli bir toplumsal sorun var burada farkında iseniz
 Diğer tarafta, araçların ve yayaların kullandıkları yolların tasarımı ve düzenlemesi de o araçlara ve yayalara göre olması gerekir aklını işleten herkesin düşüneceği gibi. Durum böyle olunca; aracın marşpiyeline kadar çıkan kaldırırım da ayrı bir sorun olarak görünüyor.
 Görünen o ki, bu tarz durumlar için iyi ustalara ihtiyacı ar herkesin.

Teşekkür ediyorum dediklerinizede harfiyen katılıyorum  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • 60 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Nisan 17, 2014, 12:07:00 »
Güncel diyeyim hala yaptırmadım kafam karışık :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 17, 2014, 13:21:37 »
Auto king halleder marşpiyele macun veya çektirme üzerinede lokal boya kapilarin aldigi hasarin úzerine pasta cila sonrada boyasi kalkan yerlere rütüş boyasini sürün kapida derin bi yara var ama önemli degil takilmayin onun icin kapiya lokalda olsa boya sürülmez zaten yarasi siyrigi olmayan araba yok birakin kalsin orada :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • 60 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Nisan 17, 2014, 13:30:20 »
İzmit Auto king hakkında net bir bilgi bulabilsem hemen bırakıcam ama araştırdığım kadarıyla auto king lerden genel olarak kimse memnun değil  :-[

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #37 : Mayıs 08, 2014, 18:13:50 »
merhabalar ben eskişehirde ön çamurlugumu kaskodan boyattırdım aviva kasko poliçemden bana kaskomun bozulmayacagı söylendi bende aracımı anlaşmalı otto zenıt servise bıraktım aracım onarıldı ancak police zımpara izleri  suresı bıttıgı zaman koskomun bozuldugu söylendi acentayı aradım dosya acıldıgından kaskonuz bozuldu dıye söylendı sonra başka acentaya yaptırdım  birde otto zenıt camurlugun boyasını okadar çok şişirme yapmış anlatamam kesinlikle tavsiye etmiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mayıs 08, 2014, 18:18:11 »
merhabalar ben eskişehirde ön çamurlugumu kaskodan boyattırdım aviva kasko poliçemden bana kaskomun bozulmayacagı söylendi bende aracımı anlaşmalı otto zenıt servise bıraktım aracım onarıldı ancak police zımpara izleri  suresı bıttıgı zaman koskomun bozuldugu söylendi acentayı aradım dosya acıldıgından kaskonuz bozuldu dıye söylendı sonra başka acentaya yaptırdım  birde otto zenıt camurlugun boyasını okadar çok şişirme yapmış anlatamam kesinlikle tavsiye etmiyorum

Geçmiş olsun, talihsiz bir durum yaşamışsınız. Poliçenizdeki maddeler nasıldı? eğer kaskonun bozulmayacağına dair bilgi varsa sigorta şirketinin peşini bırakmayın veya size bozulmayacağını söyleyen kimse onun yakasına sarılın.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • 60 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mayıs 09, 2014, 11:57:08 »
Tekrardan merhabalar herkese bir tanıdık sayesinde kocaeli kaya toyota yetkili servisinde kaskodan yaptırdım normalde lokal olarak yapmıyorlarmış bildiğim kadarıyla tanıdık vesilesiyle lokal olarak boyattırdım kapıları marşpiyelide yapmışlar güzel bir şekilde ton farkı yok gibi duruyor bir kaç arkadaşımada gösterdim anlamadılar bile güneşte nasıl durucak bakalım 800TL civarı tuttu