0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynısını bende yapmıştım fakat şimdi lpg tankı var orada . Stepneyi sabitleyici parçayı, tekerlek ters durumdayken ölçüp gidip sanayide 5 tl verip ortasından parca kestirip tekrar kaynaklattirmistim. Dikkat edin iki parçayı tam düz olarak kaynatsinlar. O şekilde sabitleyebilirsiniz. Bu saatten sonra o parça uzun olarak işinize yaramaz bence. Artık stepne hep o şekilde ters duracaktir, yada benzinli ise aracınız lpg tankı gelebilir.
sabitlenmez ki bu şekilde, kasislerde falan zıplar
Lastiği sıkıştıran parça boşta kalmış, bu şekilde lastik ses yapabilir. Alt kısma tekstil türevi bişiler koysaydınız.Benden önce Alper Bey yazmış Aracınızı güle güle kazasız belasız günlerde kullanın Bir öneri. 50 lik Pissu PVC borusu kesip onu aradaki çubuğa geçirerek vede yulardaki beyaz kapağı sıkarak lastiği sabitleyebilirsiniz.
Araya ek parça koymanız lazım bu basit bir boru olabilir
öncelikle arabanız hayırlısı olsun aracında bir kaç fotosunu göreydik iyidi
Toyota nın basit ama bağaj da sürekli taşıyacağımız eşyalar için yer açan işlemi düşünememesi üzücü . Tebrik ederim . Toyota o sabitleme vidasını kısa yapıp baştan stepne yi böyle yerleştirse ne olur . Ek olarak benimde bir önerim var lastikle bağaj halısı arasına sağlam bir malzeme katmak lazım bu şekilde bağaj halısı ağır bir yükte lastiğin içine doğru esneme yapabilir . Bende bu işlemi yapıp araya 2-2.5 mm sac parçayı bir şekilde izole edip katacağım .
Murat bey'in PVC kestirme önerisi mantıklı geldi, bir deneyin isterseniz.Normalde TÜV'den hafif kusur sayılıyor aslında stepnenin sabitlenmemiş olması ama tabi o kadar döşemeyi kaldırıp baktıklarını düşünmüyorum
çok faydalı bi paylaşım teşekkür ederım
güle güle kullanın ozuğhanbey. toyota corolla gibi bir araçta arka bagaj düzeni çok kötü rakipleriyle kıyaslarsak
iyi günlerde kullanın rusyada stepne aracın çelik jantıyla aynı ,bilgilendirme olsun ya bu ruslara verdikleri corolla bizden daha iyi ,corolla s diye geçiyor spoiler kapı altı kromaj standart ,bide Hasan Duman beyefendinin aracındaki S logosuda var.araçta koltuk ısıtmada var.bi kaç şey daha var çok iyi