0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla çok mantıklı ama zıplama yapacağı için hiç yeltenmemiştim bi ineyim arabaya da düzelteyim bakayım bir kaç şeye Hayırlı olsun Oğuzhan abicim kazasız belasız cezasız kullanırsın inşallah
Avensis modelinde bu olayı aşmışlar, lastik ters şekilde yerleştirilmiş. Birde plastikten bir kapağı var lasik görünmüyor iç kısmına kriko vb şeyleri koymuşlar.Bu arada AVENSİS sahiplerine bir soru, kullanma kılavuzunda pompa, lastik tamir spreyinden falan bahsediyor ama benimkinde sadece kriko ve bijon anahtarı var birde 2 adet araç çekme aparatı. Sizlerde durum nedir? 2. el aldığımdanmıdır nedir önceki sahibi alıp gittimi ki
oğuzhan bey ben rakiplerine göre kötü derken ebat ve kullanımından değilde daha çok bagajda kullanılan kaplama malzemesi ve dizayndan bahsediyorumher zaman bagajda 4 lastikle gitmiyorsunuz her halde?bu kadar büyük bagajda arkada bolca akıllı kanca sistemi & file falan olması lazım.bagajda stepne haricinde sünger,şampuan,ıvır zıvır malzemenin konulacağı yerlerin ergonamik ve güzel tasarlanması lazım... vs.yanlış hatırlamıyorsam 2013 corolla da bagaj kapağını kaldırdığında iç kaplamanın kesiti gözüküyordu bence hiç hoş durmuyor sınıfına göre
Abi o vidayi sabitledigimiz yer biraz tombik bilirsin ter cevirince oraya oturdu ortadaki yuvarlar bir gram oynatmiyor icine malzemeleri koydum.sikinti yok yer acildi bana baya
Yangin tupu ve trafik cantasina da cozum bulursam hersey daha hox olacak
oğuzhan bey toyotoda bagaj aydınlatmaları hakikaten yetersiz benim yaristeki ampülü serviste değiştireceğim. aynı dert bende de var. bagajda sağlı sollu iki tane olsa güzel olacakmış.