0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bana mı öyle geliyor ,resimlerden mi veya tozlu mu bilmiyorum ama sanki boya atılırken tam atılmamış gibi daha doğrusu boyanın altındaki tabaka tam kapanmamış gibi sanki bir kat daha boya istiyor bilmiyorum belki yanılıyorumdur ama resimlerden bana öyle geldi .
bencede sence kardeşim sanki boya sorunu gibi geldi banada...
Görünür yerler boyanacak ise peki ya görünmeyen yerleri ne olacak? İçten içten arkadan arkaya çürümeye devam edecek
Soğuk havalarda, havalandırma sistemindeki iç sirkülasyon, ara sıra dahi kullanılsa araç içinde aşırı buhar oluşur, bu buhar bagajdan dışarı atıldığından öncelikle cama yakın soğuk metal üzerinde yoğunlaşır ve bu tip pas oluşumuna sebep verir.Kullanıcı olarak, soğuk havalarda ve Kış mevsiminde kesinlikle havalandırmadaki "İç Sirkülasyon" modunu kullanmamalıyız.
Tekin Abi, doğru diyorsunuz da, paslanması için boyanın antipasın olmaması gerekir. Yukardaki arkadaşın durumuna bakılırsa Sıfır arabada bu şekilde küflenmenin ortaya çıkması bence normal bir durum değil. Sanki antipas yada boya o paslanan yüzeylerde kazınmış gibi.
Sadece punto atılan ve birleşim yerlerinden değil o oval kesilen yerde de küf damlaları var gibi 2 resimde de . Sanki başka bir yer küflenmiş o kısımlardan akıntı yapmış gibi. Bu araç içine su almış gibi görünüyor sanki
murat bey siz yanlış görüyorsunuzdur, toyota kusurlu araç üretemez. kesinlikle kullanıcı hatasıdır.