Gönderen Konu: Herşey çok güzel başlamıştı..  (Okunma sayısı 5205 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Herşey çok güzel başlamıştı..
« Yanıtla #40 : Ocak 22, 2014, 12:42:35 »
Her ne yazarsak yazalım ne dersek diyelim olan olmuş şunu yapmasaydın şur da olsaydım gibi şeyler bence gereksiz bundan sonra daha dikkatli olursun sürekli tekrar ederek olayı göz önüne getirip canın sıkılır tabi pat diye de unutulmuyor .Naçizhane kapıları yakından görmedim ama Ankara da o kapıları değiştirmeden boyamadan düzeltecek ustaların olduğunu biliyorum ama artık değişm kaskodan hayırlı demekten başka yapacak bir şey yok Allah daha beterlerinden korusun

Bende sonradan internette araştırınca fark ettüm göçük dünyası ismiyle bir çok yer boyanmadan değişmeden yapabiliyorlar.ama kasko değiştirdi artık yapacak birşey yok.çok teşekkür ederim sağolun.

Gecmis olsun.
Kapilar degisti. kalan kapilar ne oldu acaba. hasarli olanlar. sonucta parasi verilip yenisi alindi. eskilerin serviste kalmasi cok anlamsiz. ya kasko sirketi almali o kapilari ya da siz.

Kapıların ne olduğunu inanın ki bilmiyorum ama şu an çok merak ettim ne yaptılar diye.bence serviste kalmaz kasko şirketi alır ama bize verilmedi diye biliyorum.

Geçenlerde bir arkadaşım anlattı.Size marka vermek istemiyorum.Arabasını bakıma götürmüş showromda geziyormuş.O arada yeni araba teslimatı varmış aradan bir süre geçince bir gürültü duymuşlar hemen koşmuşlar bayan sürücü çıkarken kapıya sürterek sol tarafa olduğu gibi zarar vermiş oturup ağlamaya başlamış.Neler oluyor neler.
Daha kötüleride varmış demekki, daha kapıdan çıkmadan olması daha çok kötü.
Geçmiş olsun şükürler olsun sende  bişey yok olacağı varmış kamyon şöförü döneceği  yere doğru baktı dar dönüp  sol tekeri kaldırıma sürtmeyeyim diye geniş aldı  birçoğunun aynaların hepsini  kullanma alışkanlığı yok öndeki kupa aynasına bakmadan dönmüş geçen  gün birisi  burda silindir operatörünü altına alıyordu kamyon üstüne gelince kendini şarampole atmış çok şükür kırık kolla kurtardı meslektaşlarım ömür törpüsü  :rofl:
Cidden ömür törpüsü, aynaları ben her arabada kullanıyorum ki onlar dev gibi araçlar arkasına bakmadan devam ediyorlar çoğu.daha geçen haftasonu gaziantepten maraşa gittük amcamla,sen kullan dedi.yolda başlangıçta tedirgin oldum kamyonları görünce.pazar akşam dönerken hava kararmıştı yine ben kullanıyordum sinyal vermeden sollamaya çıkanlar saçma sapan şerit değiştirenler, hepsi vardı.
Geçmiş olsun sol ön kapıyı bende ehliyeti ilk aldığım zamanlar gezerken hatalı dönüş yapan seat leonun çarpması sonucu boyattırdık . Babam çok kızmıştı bana ama annem saolsun ''Ne kızıyosun olacağı varmış olmuş artık . İnsanların başına ne büyük kazalar geliyor buna şükür desene olayı bu kadar büyütmene gerek yok demişti '' Canım annem hep beni savunur saolsun :) 2 hafta araba vermedi daha sonra ''Oğlum bundan sonra dikkatli kullan'' dedi verdi . Yani bi anlık sinirle oluyor herşey . Ama boyasız tertemiz arabada 1 parça boya oldu ben çok üzülmüştüm çok koymuştu bana ama olacağı varmış diyoruz napalım.tekrardan çok geçmiş olsun allah daha beterindne korusun hepimizi.
Bizde annem ağır konuştu, babam biraz kızdı söz dinlemedim diye ama annem işte. Zaten pazartesi işten geldi biz babamla servise gittik geldik o sinirle bir yemek yapmış bana diye.4 gün önüme koydu ye bitir diye :) Nasıl sinirlenmişse :) 13 yıl sonra aldığımız araba olunca bende yıkıldım baya,zaten olayın üstünden baya zaman geçti kendime anca geldim de paylaştım. Bende bayadır eve gitmedim demekki hakkım doldu tamamdır :) geçen bir ara memlekete geldiler eniştemin arabasıyla almaya ben gittim bişi demediler bayada gezdirdim onları :) Çok teşekkür ederim sağolun.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 22, 2014, 12:42:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #41 : Ocak 22, 2014, 12:52:48 »
Bu arada hepinize çok teşekkür ederim sağolun.allah hepimizi beterinden korusun.
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 22, 2014, 12:53:04 »
Geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 22, 2014, 13:01:13 »
çok geçmiş olsun, sana birşey olmamış ya kardeşim önemli olan o. Arabanın tamirde görür, yenisi de alınır.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ocak 22, 2014, 13:50:09 »
anladığım kadarıyla kamyonun dönüş mesafesini ayarlayamayıp direk daldın o da sana daldı. bununla geçmiş olsun dünya malı dünyada kalır. ben 4 ay önce aldığım araca 3 gün sonra arkadan çarptılar olur böyle şeyler olacağı varmış diyip geç
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ocak 22, 2014, 13:56:27 »
Geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın. :(
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ocak 22, 2014, 16:17:37 »
bende 19 yaşında dayımın arabasını  pert etmiştim. babam canın sağolsun alırız yenisini dayına sana birşey olmadı ya demişti. annem 2 hafta beni gördükçe ağlamıştı :)
benim babam annem seninki gibi davransa arabanın 100 m yanına yaklaşmam. araba bu ahirette şifacı olacak hali yok ya. yürüyor vurulur çarpılır kırılır. cana gelmedikten sonra sıkıntı yoktur bende. benimde oğlum var daha direksiyonluk değil ama allah göstermesin canına gelmedikten sonra umrumda olmaz yanmış yıkılmış.

olaya gelecek olursak sen hatalısın. kamyonda hatalı sen adamın kavşakta göremeyeceği noktadasın oda kontrolsüz kavşak muhabbetine almıştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Ocak 22, 2014, 16:28:34 »
anladığım kadarıyla kamyonun dönüş mesafesini ayarlayamayıp direk daldın o da sana daldı. bununla geçmiş olsun dünya malı dünyada kalır. ben 4 ay önce aldığım araca 3 gün sonra arkadan çarptılar olur böyle şeyler olacağı varmış diyip geç
Kırmızıda beklerken ben onun arkasındaydım yeşil yandı yürümedi,ilerleseydi hiç problemsiz geçer giderdi çok rahat boşluktu.ben ilerledikten sonra ilerleyince oda böyle oldu.aynen artık bende öyle yapıyorum sağlık olsun diyorum.

bende 19 yaşında dayımın arabasını  pert etmiştim. babam canın sağolsun alırız yenisini dayına sana birşey olmadı ya demişti. annem 2 hafta beni gördükçe ağlamıştı :)
benim babam annem seninki gibi davransa arabanın 100 m yanına yaklaşmam. araba bu ahirette şifacı olacak hali yok ya. yürüyor vurulur çarpılır kırılır. cana gelmedikten sonra sıkıntı yoktur bende. benimde oğlum var daha direksiyonluk değil ama allah göstermesin canına gelmedikten sonra umrumda olmaz yanmış yıkılmış.

olaya gelecek olursak sen hatalısın. kamyonda hatalı sen adamın kavşakta göremeyeceği noktadasın oda kontrolsüz kavşak muhabbetine almıştır.
Normalde böyle değildi,R19 vardı onda hiç birşey demezlerdi,arabaya yapmadığım şey kalmamıştı.taki yeni araç gelene kadar.babam çok kullanmıyo bile bişey olur yeni araba diye.ama bundan sonra birşey demezler ya,ehliyeti aldılar ya artık rahat ederler arka koltukta :)
Göremeyeceği noktadayım ama onun dönüş açısı kalkış zamanı yanlıştı.ikimizdede hata var gibi ama emin değilim olan olmuş artık
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ocak 22, 2014, 16:41:31 »
ben babanın davranışını yalnış bulmuyorum. Tabiki araç senden değerli değil, sana bişey olmaması zaten onlar için önemli olan, ama şimdiden işi sıkı tutup, daha sonra başka kazalar yaşamaman ve tedbirli olmanı istedikleri için, sana kızıyorlardır.
Ben kendime ait araçla bile kaza yaptığımda , babamdan fırça yemiştim, ki arabanın bütün giderleri, ve tamirat masrafı bana ait olmasına rağmen. Ailedir, saygıyı korumak lazım. Hepimiz kızarız ailemize yeri geldiği zaman ama, olay soğuduğunda da tenkitlerinin doğru olduklarını anlarız. O yüzden fazla kafana takma kardeşim.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '11
  • 12 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ocak 22, 2014, 17:27:54 »
Kaan kardeşim geçmiş olsun. Böyle şeyler insanın canını çok sıkıyor. Malesef büyük araçlar sağını solunu tam göremiyor kör nokta olarak kalıyor. Fazla yanlarına yaklaşmamak gerekir. Benim renault megane arabama kırmızı ışıkta arkadan çarptılar sonra servisten çıkınca bagajdan ses geliyordu ustayla yola çıktık güya çıkan sesi dinleticem geldi kamyon aynen seninki gibi girdi soldan. O an beyin kanaması geçiriyo gibi hissetmiştim hiç unutmam.

Ama en nihayetinde kendini bastıracağın nokta mala gelsin cana gelmesin olacak. İnsanların sinirliyken verdikleri ani tepkilerede çok takılmamak lazım aileden bile olsa. Hepimiz yapıyoruz bunu, kendimize yapınca karşımızdakinin davranışını bazen alttan almamız gerekiyor.

Başka kaza bela olmaz hayırlısıyla kullanırsınız umarım arabanızı.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra