0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her ne yazarsak yazalım ne dersek diyelim olan olmuş şunu yapmasaydın şur da olsaydım gibi şeyler bence gereksiz bundan sonra daha dikkatli olursun sürekli tekrar ederek olayı göz önüne getirip canın sıkılır tabi pat diye de unutulmuyor .Naçizhane kapıları yakından görmedim ama Ankara da o kapıları değiştirmeden boyamadan düzeltecek ustaların olduğunu biliyorum ama artık değişm kaskodan hayırlı demekten başka yapacak bir şey yok Allah daha beterlerinden korusun
Gecmis olsun.Kapilar degisti. kalan kapilar ne oldu acaba. hasarli olanlar. sonucta parasi verilip yenisi alindi. eskilerin serviste kalmasi cok anlamsiz. ya kasko sirketi almali o kapilari ya da siz.
Geçenlerde bir arkadaşım anlattı.Size marka vermek istemiyorum.Arabasını bakıma götürmüş showromda geziyormuş.O arada yeni araba teslimatı varmış aradan bir süre geçince bir gürültü duymuşlar hemen koşmuşlar bayan sürücü çıkarken kapıya sürterek sol tarafa olduğu gibi zarar vermiş oturup ağlamaya başlamış.Neler oluyor neler.
Geçmiş olsun şükürler olsun sende bişey yok olacağı varmış kamyon şöförü döneceği yere doğru baktı dar dönüp sol tekeri kaldırıma sürtmeyeyim diye geniş aldı birçoğunun aynaların hepsini kullanma alışkanlığı yok öndeki kupa aynasına bakmadan dönmüş geçen gün birisi burda silindir operatörünü altına alıyordu kamyon üstüne gelince kendini şarampole atmış çok şükür kırık kolla kurtardı meslektaşlarım ömür törpüsü
Geçmiş olsun sol ön kapıyı bende ehliyeti ilk aldığım zamanlar gezerken hatalı dönüş yapan seat leonun çarpması sonucu boyattırdık . Babam çok kızmıştı bana ama annem saolsun ''Ne kızıyosun olacağı varmış olmuş artık . İnsanların başına ne büyük kazalar geliyor buna şükür desene olayı bu kadar büyütmene gerek yok demişti '' Canım annem hep beni savunur saolsun 2 hafta araba vermedi daha sonra ''Oğlum bundan sonra dikkatli kullan'' dedi verdi . Yani bi anlık sinirle oluyor herşey . Ama boyasız tertemiz arabada 1 parça boya oldu ben çok üzülmüştüm çok koymuştu bana ama olacağı varmış diyoruz napalım.tekrardan çok geçmiş olsun allah daha beterindne korusun hepimizi.
anladığım kadarıyla kamyonun dönüş mesafesini ayarlayamayıp direk daldın o da sana daldı. bununla geçmiş olsun dünya malı dünyada kalır. ben 4 ay önce aldığım araca 3 gün sonra arkadan çarptılar olur böyle şeyler olacağı varmış diyip geç
bende 19 yaşında dayımın arabasını pert etmiştim. babam canın sağolsun alırız yenisini dayına sana birşey olmadı ya demişti. annem 2 hafta beni gördükçe ağlamıştı benim babam annem seninki gibi davransa arabanın 100 m yanına yaklaşmam. araba bu ahirette şifacı olacak hali yok ya. yürüyor vurulur çarpılır kırılır. cana gelmedikten sonra sıkıntı yoktur bende. benimde oğlum var daha direksiyonluk değil ama allah göstermesin canına gelmedikten sonra umrumda olmaz yanmış yıkılmış. olaya gelecek olursak sen hatalısın. kamyonda hatalı sen adamın kavşakta göremeyeceği noktadasın oda kontrolsüz kavşak muhabbetine almıştır.