0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla benimde kafamı kurcaladıda,babama itiraz edelim desem "eşşeksıpası neye itiraz edicen bide" olurdu diye sesimi çıkartmadım ama mantıken bana onun suçlu çıkması gerekiyo gibi geldi,daha ayrıntılı bilen biri aydınlatmalı bizi.hasarsızlık indirimi gitti diyede laf yedim baya.
İki araç yan yana çarpıştığında şerite bakılmaz suç 50 ye 50 verilir.Nerden mi biliyorum? Seni en iyi ben anlarım Kaan kardeş...
Bana birşey olmadı çok şükür sıkıntı yok,tabi ilk gelince bana baktı bişeyin yok dimi diye.elim ayağım titriyordu zaten, sakin ol birşey olmaz dedi.Aklıma geldikçe canımı sıkıyor böyle olmamalıydı keşke böyle yapsaydım orda durmasaydım bekleseydim kornaya basıp kendimi gösterseydim diye ama olacağı varmış dediğiniz gibi. Yok satmayı düşünmüyoruz,kapılar komple değişti galiba tam bilgim yok malesef. zaten alırken bile en az bi 10 yıl allah nasip ederde bineriz diye aldık.sizede geçmiş olsun,başlangıç kötü olunca insanın hevesi kırılıyor ama.annem okula döneceğim gün bana "biz sana güveniyorduk şimdi güvenimiz ve hevesimiz kırıldı artık, ilerde bize araba alırsın anca o zaman bakarız" dedi.araba almasına alınırda onu demesi zoruma gitti.sizede geçmiş olsun nazar boncuğuda olsa kötü oluyor insan.