0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun güle güle kullan Rootlamana gerek yoktur belkide direk ROOT ludur Bu arada cihazın chipseti MTK mı?
Boşver rootcheckerı falan Es file explorer ,es task manager yada root explorer çalışıyorsa rootludur system/xbin içerisinde SU dosyası varmı bak varsa okaydir
Kardeşim tekrardan hayırlı olsun . Bir note 2 olmasa da güzel telefona benziyor . Zaten f/p oranı en yüksek tel diye biliyorum .
ben 4gb versiyonunu kullanıyorum yanın da 8gb kart kullanıyorum telefonun sıkıntısını görmedim tam bir fiyat performans ürünü zaten takip edenler iyi bilir çok iyi bir telefon bu açıdan
Root expolerda yüklemiştim abi oyun datalarımı atmak için. rootlu değil telefon. Şimdi tekrar yükledim baktım su dosyası yok.
çok şart değil zaten Bu arada GPS sıkıntısı varsa engineer menude YGPS kısmında ayarlama yapabilirsin. *#*#3646633#*#* işine yarayabilir.
Abi gps sıkıntısını hallettim. Yukarıda nasıl olduğunu yazmıştım. Birde şu numarayı tuşlayım bakem ne menüsüymüş.
ben de markadan çekinmiştim ama 600 tl civarında bu fiyata telefon bulamazsınız 1.si bu 2.si zaten ürün 2 yıl garantili olduğu için 2 yıl kafan rahat ben 2 yılın sonuna doğru satıp güncel olanlarını almak istiyorum örneğin gm discovery 2 gibi oda çıkıcak seneye en geç
Abi işe yaramadı kod. Davetiye için teşekkür ederim abi. Telefonun bataryasını maximum verimle kullanmak istiyorum
Gerçektende Rootlu değilmiş olsaydı çalışırdı Hayırlı olsun abim güle güle kazasız belasız kullan tekrardan.
ne yapsam ilke alsammı bende
bir aydır samsung 1205 kullanmaktan sabır kalmadı sipariş ettim sayende
telefon ya da herhangi bir lityum iyon pile sahip cihaz şarj olurken kullanmayın, mümkünse kapatın. sonra pil ömrünüze yazık olur.
Hayırlı olsun ilke