0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet dogru diyorsun abi. Ama birakamiyorsunda telefonu.
Abilerim, kardeşlerim. Biliyorsunuz pazartesi discovery 16 gb aldım. Ve size telefon hakkındaki yorumumu yapacağımı söylemiştim.
günümüzde şartlar değişti. teknoloji artık sadece bilim amaçlı değil, ticari çıkarlar da gözetilerek şekillendiriliyor. aldığınız ürünleri çabuk eskitip sürekli yenilemenizi istiyorlar. eskiden insanlar toprak, kat almak için çabalardı; şimdi ise sahip olduğu tekno ürünün yenisini nasıl alırım diye uğraşıyorlar.
ben bilmiyorum
Özellik fiyat karşılaştırması yaparsanız kesinlikle süper ama dış kasa ve kullanılan malzeme çok kalitesiz geldi bana .Ama 4-5 aydır kullanan arkadaşlarım var herhangi bir şikayetleri yok
Sarj aleti girisine dikkat edin cabuk kiriliyormus. Hayirli olsun İlke.
Hayırlı olsun güle güle kullan
güle güle kullan kardeşim...
Evet evet. Bunu okudum bir yerlerden. Sebebi ise arkasindaki kasa desteginin iyi olmamasi. Dikkatli kullandiktan sonra sorun yaratmaz gibi. Sagol bu arada. Babaninkindede gps sorunu yasadinmi Ercument ?
Valla pek işi olmuyor gps ile bende öyle detaylı kurcalamadım lazım olduğunda çalışmazsa bir ton tantana olacak onu bu akşam ayarlıyayım en iyisi. Onun telefonu diye yükle sil yapmakta istemiyorum yavaşlar eder yine bir ton tantana ace2 ile şimdilik idare bakalım benim her bir haltı yükle sil yapıyorum telefon yine sapıttı 2.3.6 olmasına rağmen virüsten falan şüpheleniyorum birde 4.1.2den 2.3.6 romunu atarken wipe factory bilmemnesini yapmadım gerekir miydi ?
Valla bir dene en iyisi. Birşey yükleme yapmayacan zaten ayarlardan ufak bir ayar çekcen. Wipe factory yapsaydın iyi olurdu.
yok babamın telefonu adam akıllı deneyemedim diyorum bakalım akşam halledeyim geldiğinde.
Ben note2 kullanıyorum. Anneme iki hafta önce GM Discovery 16 gb aldım. İşlemci ve ekran olarak gayet iyi. Fotoğraf çekimi çok iyi olmasa da fiyatına göre tatmin edici. Beni şaşırtan internete bağlantı hızı ve dolaşımdaki rahatlığı oldu. Kullandığım note2 den daha hızlı geldi bana. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
ilke telefonun tekrar hayırlı olsun güzel telefon bazı arkadaşlarımda tercih etti su telefonda yeni gibi dikkat çekici donanımı var http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/dark-evo-x5-5-quot-quad-core-16gb-akilli-telefon-102850220www.youtube.com/watch?v=mltahRITPNU&feature=youtube_gdata_player