0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anlaşılan kendi başımızın çaresine bakacağız. sağolun. tecrübe ederek öğreniriz nasıl olsa, değil mi?Geçen Ostim'e gittim. Bir şöyle yağına suyuna bak dedim, toyotayı yeni öğreniyoruz, hele bize de öğret dedim. Baktım adam kendi kendine BOR katkılı bir madde koyacak motora. Dedim katma. Kendi kendine iş yapıyor adamlar. Bu yüzden toyota'dan anlayan adam gibi bir servis adresi verebilir misiniz? Aks değişecekmiş bir de. Tam sağ ve tam sol yapınca ön tekerlerden kırt kırt diye ses geliyor. sanki teker plastik bir şeye değiyormuş gibi. Adam gibi bir toyotacıya gitmem gerek.
93 model 1,6 gli alırken biraz tereddüt etmiştim modelinden dolayı ama 7 aylık kullanım sürem boyunca keyif veren konforlu bir araca sahip olduğum için kafamda hiç bir takıntı kalmadı. kullanması hoş keyifli ve konforlu bi araç. allah kaza bela vermesin inşallah hiç birimize
şaşmaz sanayi yeni dörtnal toyoto servisi...not: selam söyleyin ya da en azından forumu söyleyin, güler yüz, uygun fiyat ve gerçek anlamda iyi bilgi ile yardım etmek için ellerinden geleni yapsınlar