0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben hep aygaz kullanıyorum memnunum... PO gaz aldım bi kaç kere araba acayip hantallaştı... shell in gazıda çok performanslı ama aygaza göre az yol yapıyor...
osman bey dediklerine göre enjeksiyonlu motorlarda katkısız gaz kullanılmalıymışaygazı önermediler.shell yada bp dediler... bilmiyorum
selçuk bey; çok teşekkür ederim açıklamanız için bugün deniyecem inş.
PO'dan almayın nerden ALırsanız alın. Ben bizim evin yanında ki PO'dan alıyordum abartmıyorum sanki bagajda 500 kg yük varmış gibi gitmiyordu tam bi rezillik...
Merhaba kafama takılan bi durum var aracımda,ilk kontakta motor ilk 5 saniye titreyerek çalışıyor sonra normale dönüyor bazende ilk marş da almıyor ikincisini yaptığımda marşı 5 saniye bekletmek zorunda kalıyorum hafifte gaza dokunmak zorunda kalıyorum..kış aylarında bu şekilde yapması normal mi sizce bu durum neyden kaynaklnıyor olabilir..
bilgi dönüşünüzü bekliyor olacağım.benim efsanede sıralı gaz var aygazdan başkasını kullanmadım. şimdilik yaklaşık 1,5 yıllık kullanımım süresince sorun yaşamadım. 10.000 bakımında da filitreler pırıl pırıl çıktı.