0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çünkü hareket halinde 1. vitese takılmaz.. 1. vites sadece kalkmak içindir.. nedeni de 1. viteste senkromeç olmaması diye biliyorum.. geri vites gibi, geri geri hareket halindeyken de takılmaz mesela
Türkay bizim arabaların 1.ci ve geri vitesleri senkromejlidir.çok eskilerde senkromejsizdi.
hata.kompresyon
Sayın büyüğüm müsadenizle ufak bir hatırlatma, mesajlarınızın sağ üst köşesindeki değiştir butonundan mesajlarınızı değiştirebilirsiniz...
forumda hep geri vitesin senkromeçsiz olduğu yazıyordu o yüzden geri vitese zor takılıyor, hareket halinde girmiyor falan diye
e atilla abi geri vitese geçmediğinde zorlayıp geçirince öyle korkunç bir cartlama oluyor zaten.. bir de 1. viteste de aynı durum söz konusu
kıymetli A.C.D önce estafurullah ben senin ancak ağabeyin veya amcan olabilirim.nezaketine çok teşekkür ediyorum. Ahmet ben o dediğin düğmeyi göremedim.
arkadaşlar 96 model 1.3 xe corollamı 96000 km de komple rektefiye yaptırdım orjinal parça ile su an 105000 km oldu fakat araba tüplü olmasına rağmen hala çok yakıyor ve performans olarakta hiç tatmin edici değil acaba sorun neden sibop ayarıda yapıldı bakımlarıda eksiksiz ama neden hala çok yakıyor ve performansı alt seviyede anlamış değilim neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim