0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 yasındayken almıstım turkayAma bır degısım olmadıgından emınım.Yoksa 98 mı bu ne?
bilemedim ben oni 98lerde oo ikaz düdüğü var da ondan sormuştum
evet ya ben onu iptal edicem , nasıl oluyor Türkei gelince bakalım
neyini iptal etcen oğlum ?
far açıkken uyarı sesini
tamam da niye
çoğu zaman kısa süreli olarak araçtan indiğimde kapıyı kapatmıyorum da ondan , yada aracımı yıkarken geceleri özellikle parkları açık bırakamıyorum, düşünsene bide angel oldugunda o öten mekanızmayı bulur , kulağı uyuz edici bir ses
Benım 97 glı 143.000 km de.Bence sarfıyatınız cok yuksek degıl sehır ıcı kullanımda 40 kurus normal.Sızıde yakında aramıza (lpg lıler kervanı) alırız
4-2-1 abi evet, ancak spiralde kaynak görüyorum. spiral mi değişti headers mı değişti?
selam arkadaslar..96 corolla gli aracım var.sabahları aracı çalıştırdıktan sonra gaz vermessem stop ediyor.ısınınca sorun yok. forumda bazı arkadaslar otomatik jikleden diyor.enjeksiyonlu ve normal lpg takılı aracımda..
ibrahim bey,aynı hal bendede var (97 gli) ben 10-15 sn. gaz pedalına 1.200 rpm yapacak şekilde dokunup 10-15 sn. bekleyip ayağımı gazdan çekince otomatik jigleye geçmiş oluyor. Birde bu denemeyi siz yapsanız.. Sizdede aynısı oluyormu yazsanız.. Olur mu?Bu arada profil bilgilerinizi doldurabilirseniz hitap ederken kafamızın karışmasını önlersiniz