0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi ben ali ustaya veya servisten alınan parçalara kabahat bulmuyorum daha önce karşılaşmadığım bir durumla ilk kez karşılaşınca insanın canı sıkılıyor kızmana gerek yok. üstelik çok yakmaya başladı araba
Ertancığım sana kızarmıyım hiç, takılıyorum, insan kendi çocuğuna kızamıyor. Bak sana bir hikaye anlatayım, gençliğimde askerden geldikten sonra philips merkez servisine girdim çalışıyorum, atölye şefi psikopat benim izin hakkımı kullandırmadı, şirket kapalı olduğu halde bize bodrumda ambalaj kutusu yaptırıyor, ben o sinir bozukluğuyla akşam yatağa yattım fakat kulağımı yastığa dayayınca kalbimin atmasını duymaya başladım. sağa dön sola dön hayatımın onbeş senesi kalp sesini duymamak için özel yatma pozisyonları deneyerek geçti, artık ben dinlemeyi bıraktım oda, beni rahatsız etmeyi. yani sen bu durumun ilk defa farkına vardın çünkü kalp atışı gibi bir hadise.
Bir de Avans ayarı bozuksa araç biraz pusabilir.
Yusuf kompresyon ölçümü silindirlerde basınç kaçağı varmı yokmu onu belli eder, sen bir daha kompresyon ölçtür siboblar değiştiğinden dolayı, kompresyon bütün silindirlerde aynı ise o zaman distribütör kapağı ve boğazkelebeği temizliğini kontrol ettir.
Atiila abi az önce bir ustaya sordum 93 corollada GL karbüratörlü araçlarda boğaz kelebeği yokbuna göre karbiratör temizliğimi yapılacak temizliği yapılarsa sorun düzelirmi
garbüratörlüde boğaz kelebeği yoktur. o zaman işin daha kolay, benzin filtresini öncelikle, eskiyse değiştir birde güzelce iyi bir garbüratörcüye garbüratörün bakımını yaptır.Müjdatın avans ayarı önerisinide dikkate al, belki avans ayarıyla oynamışlardır. ben garbüratörlü olduğunu atlamışım.
sayın forumdaşlar malum soğuk havalar geldi çattı kapı contalarına ne sürücezde bunlar kapıya yapışmıcak rahatla açıp kapatıcaz....atilla abicim saygılar...
Arkadaşlar arabam ısınana kadar bir gıyyy diye bir ses geliyor motordan sanki bir yere surtme sesi gibi ısındığı zaman gidiyor kayışlar yeni değişti onla allakalı olabilir mi? Bide direksiyon kutusu yağlama yapmış biraz sonra kesmiş usta takip et artarsa yağlama getir demişti? Ne olabilir sizce?
Kayışlarınız biraz gevşek takılmış. Az sıktırın. Ses kalmaz...
arkadaşlar bende 1997 model 1.6 gli var ben genelde servise götürüyorum aracı 160 bin bakımı yaklaştı servisi aradım 160 bin bakımı ağır bakımmış telefonda fiyat veremediler başta atilla abi olmak üzere yorumlarınızı bekliyorum