0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba değerli arkadaşlar bir kac ay önce gümüş gri 96 model 1.3 xe 11 liraya aldım ön göğüste bulunan kalorifer ızgarası kırık bunu internet ortamında hangi siteden tedarik edebilirim bulamıyorum bildiğiniz bir yer var mı
Atilla amca sözüm sana değil 2008 den buyana tanımadığımız insanlar için kendimizi yırtıyoruz yardımcı olmak için elimizzden geleni yapaıyoruz bizim yardıma ihtiyacımız olunca kimse iplemiyo forum yöneticisi bile (Ergün) böle bir orjinal parça yok deyip sallamıyor benim içinde bu forumn bir anlamı kalmadı açıkçası yönetime mesajımı ilettim üyeliğimi silicekler.Atilla amca sana karşı özür dilerim ama benim son zamanlarda bu forumda hissetiklerim bunlar.İlk zamanlardaki TCT ile şimdiki TCT arasında bana göre çok fark var. Saygılar.
Herhalde cevap bilinmedigindendir Tolga.Benim dAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 07, 2010, 22:32:11Bence arkadaşımız alınganlık gösteriyor... Daha önce forum yöneticliği de yaptım. Çok kez üyelerimiz bu şekilde zaman zaman alınganlık yaparlardı. Bir süre küsüp geri foruma dönerlerdi... Bence Tolga arkadaşımız alınganlık göstriyor... Zaten bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.... Ben toyotamı yeni öğreniyorum. Bu forumda.... Atilla abilerimiz olduğu sürece(tecrübeli) çok şey öğreniriz. Sağ olsunlar... e mars motoru ile ilgili bir sorum oldu, yazan arkadaslar oldu, ama teknik bilgi gelmedi.Sunu soyle acip, surasina bakacaksin falan denmedi.Sonunda ben de kendim hallettim.
Bence arkadaşımız alınganlık gösteriyor... Daha önce forum yöneticliği de yaptım. Çok kez üyelerimiz bu şekilde zaman zaman alınganlık yaparlardı. Bir süre küsüp geri foruma dönerlerdi... Bence Tolga arkadaşımız alınganlık göstriyor... Zaten bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.... Ben toyotamı yeni öğreniyorum. Bu forumda.... Atilla abilerimiz olduğu sürece(tecrübeli) çok şey öğreniriz. Sağ olsunlar...
e mars motoru ile ilgili bir sorum oldu, yazan arkadaslar oldu, ama teknik bilgi gelmedi.Sunu soyle acip, surasina bakacaksin falan denmedi.Sonunda ben de kendim hallettim. çocuklar biz bir aileyiz,herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı ve hoşgörülü olmalı.ben birazda yaşımın büyüklüğünden cesaret alarak ,yardımcı olabilirim düşüncesiyle fikir ileri sürüyorum.siz gençlerden bu kadar atılganlık beklenemez çünkü gençler forumda dahi muhabbeti ,gırgırı seviyor.onun için Tolga mın alınmasına asla gerek yok,zaten oda alınmaktan vazgeçmiştir.
Atilla bey bu saatte ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. araba durduğu yerde direksiyonu çevirince hafif bir tıkırtı duyuluyordu, sonradan yolda düz giderken tıkırtılar birden arttı.aks sorunu duymak istediğim son sorun , umarım değildir çünkü cidden çok pahalı bir parça.. pazartesi günü etraflıca bakılacak ama tahmin etmiyorum kesin ve net şekilde teşhis konulacağını. buyüzden yardım istedim,ustalar çok çelişkili açıklamalar yapıyorlar.. hayırlısı bakalım
Mesajınız için çok teşekkür ederim Atilla Bey.