0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Balataları diskten ayıran V şeklindeki telleri kullanmamakta fayda var balata bittikçe bu tellerin diske temas ederek ses çıkartma olasılıkları ortaya çıkıyor,herkesin başına gelebilir demiyorum ama en azından bizim AE101-AE111 gibi araçlarımızda takılmaması takılmasından daha faydalı bence (tecrübe ile sabittir).Kaliper tamir takımını bulabilirseniz "MIYACO" marka kullanabilirsiniz,Toyota ve birçok japon otomobil üreticisinin orjinal kaliper tamir takım üreticisidir.MIYACO bulamaz iseniz kesinlikle orjinal kullanmanızda fayda var zaten çok çok pahalı bir tamir takımı değil kaliper tamir takımı, piyasan uydur kaydır iş yapmaya değmez bence.Saygılar...
arkadaşlar efsaneciler bana yardımcı olun lütfen artıkın deli olacam .ilk kalkışta ileri veya geri harekette tık tık diye ses geliyor.2 defa ayrı ayrı ön tekıma soktum .rot ayarına soktum .lastik balanslarını yaptırdım amartisörlerine kadar baktırdım herşey normal tabla lastiklerini viraj demir lastikleirni degiştirdim.ama sesi bir türlü kesemedim sadece yukarıda bahsi geçen şey kaldı onuda rastgele gördüm fren balatalarım iyi durumda daha yarı olmamış bile disklerde herhangi bir titretme felanda yok ama sol tekerden gelen tık tık sesi kesilmedi .başına gelen varsa çözümünü bana yazarsa valla kendisine dua edecegim.
benim motor takozlarını yazın degiştirdim ilk ihtimal olarak zaten direk takozları kontrol ettirdim .yok kardeş .alarm sireni kırılmış gittim yenisi taktırdım gene yok .aracın ön kaputu açık salladım gene yok .el freni çekik geri vitese takıp arabayı yerinde hoplatıyorum yok . ama 1 e takıp ilek kalkış yapıyorum tık tık veya tık diye bir ses veya aynı şekil geriye takıyorum aynı ses .Toyota servisine götürdüm 2-3 gün araba burada kalacak makineye baglayacagız arızayı tespit edecegiz dediler iyi dedim . ücreti ne kadar dedim sadece tespit ücreti 96 + kdv dediler . şaka gibi hiç bir iş yapmadan şu parça arızalı demeye 120 tl para istiyorrlar .Bende araba parçalanana kadar binerim gider hurdaya veririm size o parayı genede vermem dedim.Aklıma artık frenlerden başka birşey gelmiyor.Çünki ustanın biri kontrol için geçen gün açtı bahsi geçen v şeklinde telleri gördüm.ondan sonra ses arttı .iş inada bindi hafta sonu kendim sökecem o telleri çıkarıp deneyecegim bakalım ne yapacak .hala geçerli bu konu ile ilgili sorun yaşayıp çözen varsa bilgi bekliyorum
Evet yaaaa Benım egzoz orjınal ama kompansator degıstı. Ondan sonra gıttı canım ses
Benim efsane sesim kaybolucak diye içi dağalmış arka susturucumu bile değiştirmiyorum Bir gün motorun eksoz çıkışını tıkarsa dağalan susturucu bittiğim ann yenisi serviste 780TLDışarıdan yan sanayi alsam efsane ses kaybolcak.
o ses sadece ama sadece egsozla ilgili bir sestir.. zamanında izmir akdemir yetkili servisi o sesi bir sorun olarak görüp çözmüştür