0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkay abi o yağ bizde de var sıkıştırınca mı oluyo bu yağ
öyleymiş..ben de ilk kez motor temizledim..hiç yağ mağ kalmadı motorda sıkıştırmıyorum artık (canım istiyor ancak cüzdanım izin vermiyor) bakalım olcak mı yağ
Hayırlı olsun tüp taktırmışsın yokuş çıkarken 3 vitesten 1e kadar düşüyo düz sistemde
Turkay ben azdıgımda alıyorum benzıne acımıyorum kul yapısına Tavsıye ederım lpg kullanmıs olman benzıne gectıgınde eskı performansı alamayacgın anlamına gelmıyor
Lpg den sonra cıft karakterlı oluyor efsaneler...Istersen efendı ekonomık, ıstersen kuduruk savurgan hallerıyle emrıne amade
Lpg kullanırken yuksek devırlerdekı vuruntunun azalması, motorun sessızlemesı dıkkatını cektımı?
orjinal kullandım abi evet, orta susturucu, son susturucu ve bunların boruları değişti..ben biraz şanslıydım ama..son susturucu coşkunun çift çıkışlı egsoz kafası olan orjinal egsozu vardı bana verdiği, onu taktım, kaç kmde çıkardığını bilmiyorum, onu taktım şimdilik, benim izmirde 95.000kmde çıkarmış olduğum son susturucum var, orjinal devam edersem onu takcam..
dün onu çok net farkettim abi ıslak zemin 1. vites lpgde kalkış yaptım tam gazla, 3000 civarında benzine geçmek için tuşa bastım, 4000 civarında benzine geçti, 4000devirden sonra patinaj çekti oh be dedim benzine alınca eski rolla geri dönüyor
180 binlerde çıkarmıştım Türkay abi ben onu Hayırlı olsun abi lpg ve egzoz sistemin
94 japon 226000 de daha orj.eksoz üstündeki.adamlar nasıl bir malzeme kullanmış.
Gerektiğinde ekonomi,gerektiğinde performans daha ne olsun.Türkay arkadaşım Lpg den pişman olmayacaksın emin ol.Canın ne zaman isterse basıp marşa gideceksin.Lpg montajın hayırlı olsun güle güle kullan