arabanı güle güle kullan,bizim kasanın aynısı değil,camry yede benziyor.ama çok hoş bir araba.
arabanı güle güle kullan,bizim kasanın aynısı değil,camry yede benziyor.ama çok hoş bir araba.
Sagolun.

Her seyi Corolla ile ayni, sadece kasada biraz farklilik var, o da marka farkini belirtmek icin olsa gerek.
247bin km.de.
çok iyi bakıyorsun,arabanın duruşundan belli.
Mumkun oldugu kadar bakimini kendim yapmaya calisiyorum Atilla amca, epeyi kozmetik problemi var ama sukur istedigimiz yere goturuyor.

Sizin arabanin resmi varsa mumkunse gorebilir miyiz?
Ahmet arabanla konuştum biraz,bana senin ona hep ince yağ koymandan şikayet etti.senin onun motoruna mobil1 peaklife 5W50 ful sentetik yağ koymanı istiyor,ben ona daha uzun süreler hizmet etmek istiyorum ama o illaki ince yağ diye tutturuyor diyor.elçiye zeval olmaz benden söylemesi.
Ahmet arabanla konuştum biraz,bana senin ona hep ince yağ koymandan şikayet etti.senin onun motoruna mobil1 peaklife 5W50 ful sentetik yağ koymanı istiyor,ben ona daha uzun süreler hizmet etmek istiyorum ama o illaki ince yağ diye tutturuyor diyor.elçiye zeval olmaz benden söylemesi.

Tercih meselesi diyelim. Urfa'da falan ikamet etsem dusunurdum belki.

http://img88.imageshack.us/img88/6325/toyotabmw2002.jpg
Ikisi de guzel

Gule gule binin.
Beyaz BMW 80' sonu gibi.
Ikisi de guzel

Gule gule binin.
Beyaz BMW 80' sonu gibi.
[/quote] 1975 2002 bmw amerika versiyonu.sağol.
1994 model levent bey arka taraf çok yaylanıyor..fazla binmekten artık korkar oldum yoksa arabam çok güzel yürür aksamı
benimkide yaylanıyor daha iyi hiç yoksa yaylanıyor ya hiç yaylanmasa direk vursa yere araba
Fazla yaylanan arkadaslar amortısor degıstıklerınde feraha erecektır. Marka olarak tavsıyem kyb
Metın sen degısme aynen devam.. Dugunden sonrakı bır kac yıl sonrasında degısırsın amortısorlerını. Bu sure zarfında da bulusmadan bulusmaya kullan arabanı
Beyler Ae101 sol ön tekerleğin oradan benzin kokusu geliyordu. Bu parçayı söktük sadece girişi var bu parçaya sanırım çek valf şimdi benzin kokusu kalmadı. Bu parça ne işe yarar bilen biri var mı ? Yeri benzin filitresi yanı üzerine bir hortum giriyor çıkışı boşta bir plastik kaba bağlı. Biri beni aydınlatsın bu parçayı taktıkmı her yer benzin kokuyor.
senin benzin filtresi yan sanayi(büyük bir ihtimalle)benzin giriş rekorundan benzin kaçırdığından bu uyduruk şeyi takmışlar.servisten 80-90 liraya orijinal benzin filtresi alıp taktır sorun biter.bende yan sanayi filtre takmıştım bendede benzin kokusu oldu,sonra orj. filtre taktım sorun bitti.
Abi bu benzin filitresi değil benzin filitresinin yanında bu zımbırtı fren hidrolik deposunun altında hemen ve buna sadece giriş var çıkış yok özel bir de plastik kabı var
girişi nereden ve nasıl bir boruyla alıyor?arabada lpg varmı?
Arkadaşlar kimde kullanım klavuzu varsa yüklesin. Bazen ihtiyaç oluyor.
Atilla amca girişi bir lastik hortumdan kelepçeli bişi bu turuncu şeyin üzerinden hortum giriyor ve kelepçesi ile sıkılıyor daha sonra özel bir plastik yuvası var oraya ittirdikmi tık diye oturuyor ben bunun içine ağzımla hava üfledim mi ters düz fark etmiyor hava geçiyor üzerinde bir de ok işareti var resimde ki duruşuna göre parmağımla tutuğum yerden aşağı doğru şeklinde.
Arabada LPG yok 1997 den beri bizde ilk sahibiyiz bu orjinal bir şey
bu senin elindeki uyduruk bir benzin filtresi.sen arabanın o bölgesinin birkaç resmini çek yolla.senin arabanın benzin filtresi göğüse vidalı,benzin boruları demir,uçlarında ki rakorlarla benzin filtresine alttan ve üstten vidalanır.orada pilatik boru ve filtre yok.
http://www.parcatreni.com/toyota-corolla-terra-benzin-flitresi-1-3cc-1998-2001-52450.htmlAtilla amca benzin filitresi şu yukarıdaki linkteki siyah parça değil mi bundan var zaten.
Benim bahsettiğim bu turuncu parça onun yanında ve sadece giriş hortumu var çıkışı boşta araba ilk alındığından beri bizde ve şuanda o hortumun ucuna plastik bir parça taktık ve araç yürür halde 50 km yol yaptım benzin kokusu falan yok ama bu turuncu parça ne işe yarar japon bunu boş yere koymaz .
Yerinin fotosunu çekicem.