acaba 240 hızda devir saati kaçı gösterirdi
Osman abi 1.6 GL ''İ'' harfi yok sonunda sadece enjeksiyonlu araçlarda 240 gösterge oluyomuş.
240 a ulaşamz ki araçlar son hız 195 yazıyo fabrika verilerinde eğer ulaşırsa kesiciye girer 6800
7000-7500 civarı olması muhtemel...
240 a ulaşamz ki araçlar son hız 195 yazıyo fabrika verilerinde eğer ulaşırsa kesiciye girer 6800 
240 a ulaşamaz mı hasanım
Osman abi 1.6 GL ''İ'' harfi yok sonunda sadece enjeksiyonlu araçlarda 240 gösterge oluyomuş.
"i" harfi olmadığını ve aracın karbüratörlü olduğunu biliyorum... ama bi bakmak lazım doğrusu nasıldır acaba?
Ulaşması için eğim olması lazım düzlükte ulaşamaz.
fabrika verisi 195 demek bu arabanın daha fazla sürat yapamayacağı anlamına gelmiyor.bizim arabalarla 210-220 yapanları okuyoruz.benim tahminim tam yüklü vaziyette yapacağı azami sürat olabilir.
fabrika verisi 195 demek bu arabanın daha fazla sürat yapamayacağı anlamına gelmiyor.bizim arabalarla 210-220 yapanları okuyoruz.benim tahminim tam yüklü vaziyette yapacağı azami sürat olabilir.
abi 220 üstüde oluyor ama delilikten başka birşey değil...
Atilla amca bencede azami sürat olabilir ama 240 da çok değil mi ?
Hasancığım arabaların göstergeleri o kasaya özgün oluyor,ae101 de 1.8,2.0 motorlarda oluyor ama TR de yok.onun için göstergeler yıla ve kasaya göre umumiyetle tek tip oluyor.bu takometrelerdede söz konusu oluyor bazen.dizel arabaya 7000-8000 lik takometre koyuyorlar.
Ben azami hız yüksek hız filan demiyorum araç göstergesi 200 olması gerekirken enjeksiyonlu gibi 240 sonradan değiştirilmiş zannedersem.
Ahmet arabanın resimlerini koy da tipinde bir farklılık varmı görelim.