0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Way kardeşim benim seni buralarda görmek süper valla mutlu oldum bak yumurta kasa corollayı satıp yeni corolla mı aldınız !
auris 2011 93000 de
güncel olarak şu anda samuray tamtamına 70445 km de
maşallah allah nazarladan kazalardan cezalardan korusun
Way kardeşim benim seni buralarda görmek süper valla umutlu oldum bak yumurta kasa corollayı satıp yeni corolla mı aldınız !
ilahi sizde millet facebookda bulur arkadaşını siz tct o da güzel
evet oğuz geçenlerde sattık onu aslında pek niyetimiz yoktu ama alan adam güzel para verince dedik değiştirelim efsane sonra yumurta ( yumurta dediğin 2006 makyajlı corolla demi) şimdide makyajlı balina valla öyle oldu abi demek ilkokuldan bir toyota hayranlığı var
kardeş ilkokulda okula girip çıkarkendemi görmedin 1.6 gli 44 plakaydı hatta maşallah sizin arabalar çoğalmış galeri falanmı açtınız ne oldu
98 model gli 63324 Km
Arabaya hiç binmemiş sahipleri arabanın 2. sahibi sayılırım ilk sahibi Bayan Hakim 35.000 km satmış alan 20000 km yapıp servise bırakmış sıfır araç alınca 3. sahibi almış 56000 km tüp taktırmış bakımlarını yaptırıp babasına vermiş babasıda araba sürmeyi bilmediğinden çekmiş garaja arabayı garajdan çıkarttık,korkum araç yattığı için sıkıntısı olurmu bütün etiketleri öle duruyor