ayrıca yakıtı düşürmek için yüzlerce kez ayar yaptım ruhsatta 75 kw yazıyo bu 105 beygiremi denk geliyo bilen var mı?şehir içi çok yakıyorum artık 26 kuruş bide klima açsam bu 28 ibulur
Satmayı düşünmüyorum en yakın zamanda resimlerini ekleyeceğim zaten araç sıfır gibi duruyor bölesini arayıp bulmak çok zor
aracın rengi nedir kardeş?
eyvallah ve samuraya maşallah
eyvallah ve samuraya maşallah 
hakkı abi tahtınıda korumuş oldun bu arada hadi yine iyisin
sen bu gidişle dünyada da esane oluca küçükyalı canavarı rekora koşuyor
yok be sende o kadar da değil sercanım
Aracım gümüş Gri arkadaşlar bugün biraz daha bindim çok araba aldım sattım ama bunun hevesi valla bi başkaymış:) 63300 ü geçti binmeye korkuyorum Plakayı aymak için trafiğe gittim ordan sigorta işlemleri için görenin içi gitti böle bi araba görmedik diye Allah Nazarlardan saklasın....
eee kardeş buda efsane farkı işte,du bakalım daha neler göreceksin
Sizden ricam bana bi konuda akıl vermeniz arabanın herşeyi orjinal içine anahtar değmemiş ses sistemi öle duruyor yeni bir teyp ve hoporlör alıp taktırmak istiyorum kendim memurum fazla bindiğim yok ama ses için hevesimde var yani değermi sizce aracın sağını solunu söktürmeye
Sizden ricam bana bi konuda akıl vermeniz arabanın herşeyi orjinal içine anahtar değmemiş ses sistemi öle duruyor yeni bir teyp ve hoporlör alıp taktırmak istiyorum kendim memurum fazla bindiğim yok ama ses için hevesimde var yani değermi sizce aracın sağını solunu söktürmeye
orjinallik takıntınız yoksa dilediğiniz gibi modifikasyon ve teknoloji yükseltmeniz uygundur...ancak ustasını bulup yaptırın aksi halde küçük de olsa mideniz bulanmasın..
Aşırı değil ama biraz takıntım var o yüzden bu kadar bekledim temiz bir araba olsun diye beklediğime değdi doğrusu,bagajı açtım bugün aracın krikosu fabrika yağı duruyor toyota etiketi olmasa kimse inanmaz deri döşeme içinde anahtar setine kadar muhafaza etmişler
ayrıca yakıtı düşürmek için yüzlerce kez ayar yaptım ruhsatta 75 kw yazıyo bu 105 beygiremi denk geliyo bilen var mı?şehir içi çok yakıyorum artık 26 kuruş bide klima açsam bu 28 ibulur
Evet sinan bey 105 bg'e denk geliyor benim aracım da ş. içi 25 kr. yakıyordu açıkçası...