0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
8.7451 mi ben nmi yanlış görüyom
oo balkız çok bi yol katetmemiş yahuu wayy bee
yahu benim arabamın km göstergesi bozuk öyle rastgele dönüyor...827bin görünce hemen resim çektim resmi çektikten sonra 23bin oldu ondan sonra 130 bin felan diye değişiyor sürekli işte
2003 model honda accordum 195 bin kmde ellerinizden öper
bencede sercan boşuna efsane efsane olmadı allah efsaneleri nazardan korusun amin deyin cümleten cemaat:)
sercan abi hiç sorun çıkarmadı maşallah ben ehliyeti alalı 12 13 oldu ehliyeti aldığımda araba 60.000 kmdeydi ben çok yol yaptım arabayla hiç bir sorun vermedi ne yolda bıraktı ne birşey ondan önce 97 model 1.6 gli vardı keza oda öyle yani anlayacağın toyota bizi hiç üzmedi babamda bende diyoruz arabayı ilerde değiştirirsek yine toyota
benim aracım 2005 te 196.000 km deymiş(servis kayıtlarına göre).Şimdi gösterge saatini oynamışlar muhtemelen.Sanırım 250.000 yi devirmiştir...
Mert Karataşşşşş !! Koçum sen hangi mert'sin ! Ceyhan değil demi !!
inşallahda hiç üzmez mert kardeşim
inşallah abi yeniside pek üzecek gibi durmuyor şu an 650 kmde araba sanki çok yakıyor ama oda sanırım rodajdan dolayı yani umarım öyledir .d
tabi tabi rodajdandır meraklanma bi de arada bi yağını kontrol et ilk başlarda yapar böyle ufak yaramazlıklar
evet oğuz ince ben o tahmin ettiğin mert karataşım hani ilkokul arkadaşın