2003 model honda accordum 195 bin kmde ellerinizden öper
2003 model honda accordum 195 bin kmde ellerinizden öper
oo serkan abi daha yolun var ama efsanenin yerini tutmaz
bencede sercan boşuna efsane efsane olmadı

allah efsaneleri nazardan korusun amin deyin cümleten cemaat:)
sercan abi hiç sorun çıkarmadı maşallah ben ehliyeti alalı 12 13 oldu ehliyeti aldığımda araba 60.000 kmdeydi ben çok yol yaptım arabayla hiç bir sorun vermedi ne yolda bıraktı ne birşey ondan önce 97 model 1.6 gli vardı keza oda öyle yani anlayacağın toyota bizi hiç üzmedi babamda bende diyoruz arabayı ilerde değiştirirsek yine toyota
benim aracım 2005 te 196.000 km deymiş(servis kayıtlarına göre).Şimdi gösterge saatini oynamışlar muhtemelen.Sanırım 250.000 yi devirmiştir...
Mert Karataşşşşş !! Koçum sen hangi mert'sin ! Ceyhan değil demi !!
Fatih bey aracınız şu an kaç km'de peki !!
sercan abi hiç sorun çıkarmadı maşallah ben ehliyeti alalı 12 13 oldu ehliyeti aldığımda araba 60.000 kmdeydi ben çok yol yaptım arabayla hiç bir sorun vermedi ne yolda bıraktı ne birşey ondan önce 97 model 1.6 gli vardı keza oda öyle yani anlayacağın toyota bizi hiç üzmedi babamda bende diyoruz arabayı ilerde değiştirirsek yine toyota 
inşallahda hiç üzmez mert kardeşim
benim aracım 2005 te 196.000 km deymiş(servis kayıtlarına göre).Şimdi gösterge saatini oynamışlar muhtemelen.Sanırım 250.000 yi devirmiştir...
efsane kasalara bayılıyorum km artsada araçta şükür sorun olmuyor
Mert Karataşşşşş !! Koçum sen hangi mert'sin ! Ceyhan değil demi !!
evet oğuz ince ben o tahmin ettiğin mert karataşım hani ilkokul arkadaşın
inşallahda hiç üzmez mert kardeşim
inşallah abi yeniside pek üzecek gibi durmuyor şu an 650 kmde araba sanki çok yakıyor ama oda sanırım rodajdan dolayı yani umarım öyledir .d
inşallah abi yeniside pek üzecek gibi durmuyor şu an 650 kmde araba sanki çok yakıyor ama oda sanırım rodajdan dolayı yani umarım öyledir .d
tabi tabi rodajdandır meraklanma bi de arada bi yağını kontrol et ilk başlarda yapar böyle ufak yaramazlıklar
güncel olarak şu anda samuray tamtamına 70445 km de
tabi tabi rodajdandır meraklanma bi de arada bi yağını kontrol et ilk başlarda yapar böyle ufak yaramazlıklar 
peki akşam yağına bir bakayım teşekür ederim
evet oğuz ince ben o tahmin ettiğin mert karataşım hani ilkokul arkadaşın 
Way kardeşim benim seni buralarda görmek süper valla mutlu oldum bak

yumurta kasa corollayı satıp yeni corolla mı aldınız !