0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şase numarasını servise sordurmak için mi istiyorsunuz ? plakadan hasar kaydı çıkmıyormu?
Millet uçuk uçuk fiyat yazıyor patlak arabalarına. Sonra satamıyor. Bende hala arıyorum.
0 araç fiyatlarının artması 2. el fiyatlarında da ister istemez artmasına neden oldu. Özellikle galericiler bu ara yüksek fiyat çekiyorlar, ikinci el araç düşünen arkadaşlar bu ara ince eleyip sık dokumalı.
Arkadaşlar bazen araçları sorguluyorum yani avensis elegant extra 2011 modellerimesela ruhsat tarihi atıyorum 05/11/2010 yazıyormodel yılı ise 2011 yazıyor bu durumda araç 2010 üretimi ..sonuç olarak bu araç 2011 e.extra aracın özelliklerini taşıyordur değil mi?teşekkürler
Araçların son modelleri bir önceki yıl trafiğe çıkabiliyor, sanırım böyle bir durum bu. Sonuçta 2011 model. 2011 yılındaki özellikleri taşıyordur tabi.
öncelikle selamlar alalı 10 gün oldu yaklaşık 600 km falan yaptık (lpgli) yorumlarıma geçeyim .. 1)konfor olarak verdiğiniz paranın karşılığını kat kat alırsınız (mercedes sürüyomuş gibi geliyor insana )2)iç hacim genişliği arka tarafta şaft çıkıntısının olmaması çok güzel 4 kişi bile rahat otuyor ..kol dayamanın içi çok geniş istediğiniz koyabilirsiniz 3) yakıt konusunda aracımız lpgli prins marka daha tam çözümleyemedik ama ortalama 280 kuruş falan ölçtük güzel bi sonuç gibi ..4)bluteooth özelliği çift bölmeli kliması vs özellikleri gayet güzel 5) yol tutuş konusunda da oldukça başarılı virajlarda güven veriyor gelelim dezavantajlarına d segmenti olarak büyük umutla aldığımız bu araçta ;1)kumandadan açık kalan cam kapatılmıyor 2) yan aynalar kumandadan kilitlendiğinde kapanmıyor (manuel tuş ile kapanıyor ) 3) corollanın confort extra ve elegant modellerine olan USB girişi olmaması büyük hayal kırıklığı 4)corolla elegant da bulunan geri görüş kamerasının olmaması da büyük handikap (bu çok önemli değil : ) ) 5) hız sabitleme direksiyondan hızı arttırma var fakat tam ismini bilmiyorum ama mesela aracı 120 ye ayarlıyorsunuz araç 120 yi geçmiyor bu özellik yok (yada ben çözememiş olabilirim ama büüyk ihtimal yok ..6) yüksek lastik fiyatları 17 jant olduğundan 4 tane 4 mevsim yaz lastiği sordum ortalama 1400 tl civarı son yorum : ayna modülü cam modülü falan okudum bir kaç konuda onlar hallediliyormuş galiba ..... yukarıda bahsettiğim özelikkler sizin için önemli değil hiç durmayın alın ....özellikle bizim gibi 5 kişilik bir aileyseniz şiddetle tavsiye ederim saygılar ....
Bilerek koymuyor Ali Bey. Nasıl olsa satacağını biliyor Türkiye'de. Niye daha fazla maliyete katlansın. Gün gelir satışları bu donanım eksikliklerinden dolayı düşerse o zaman devreye sokarlar.
hocam toyota e sınıfı araçta yapsa bu ıvır zıvırları ya unutuyor ya da bilerek yapmıyor anlamadım gitti bende torpido soğutma yok mesela o da eksiklik 2011 modelde üst donanımda var mı bilmiyorum gerçi benmki e. extra
aracım toyota ama satış politikasını hiç sevmiyorum ama sırf toyota böyle olsa ağız dolusu lafım var toyotaya ama diğerleri toyotayı kat kat gerçiyorlar yine içlerinde toyota insaflı kalıyor bkz doğuş-temsa vs....
artislik yapmak icin sehir icinde hizli bi sekilde ondeki araca yaklasip freni kökledim.. araba saga sola fena kaydi.. bi sikinti mi var anlamadim?