Gönderen Konu: 2011 e.extra Avensis almak istiyorum,Tam donanım listesi ve Kullanıcı Yorumları?  (Okunma sayısı 18041 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
şase numarasını servise sordurmak için mi istiyorsunuz ? plakadan hasar kaydı çıkmıyormu?
hocam garanti olsun istedim sigortacı arkadaşıma vereyim baksın dedim ama birşey çıkmadı işte :-\
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Millet uçuk uçuk fiyat yazıyor patlak arabalarına. Sonra satamıyor. Bende hala arıyorum.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Millet uçuk uçuk fiyat yazıyor patlak arabalarına. Sonra satamıyor. Bende hala arıyorum.

elbet akıllanacaklar 50 binden aşağı olmaz diyenler var yaa 2011 model lpg siz araçlara ama satarlar kesin :lol: :lol: :D
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
0 araç fiyatlarının artması 2. el fiyatlarında da ister istemez artmasına neden oldu. Özellikle galericiler bu ara yüksek fiyat çekiyorlar, ikinci el araç düşünen arkadaşlar bu ara ince eleyip sık dokumalı.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
0 araç fiyatlarının artması 2. el fiyatlarında da ister istemez artmasına neden oldu. Özellikle galericiler bu ara yüksek fiyat çekiyorlar, ikinci el araç düşünen arkadaşlar bu ara ince eleyip sık dokumalı.

galericiler ucuz satmadığı sürece bence kimse bulaşmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Arkadaşlar bazen araçları sorguluyorum yani avensis elegant extra 2011 modelleri

mesela ruhsat tarihi  atıyorum    05/11/2010 yazıyor
model yılı ise 2011 yazıyor bu durumda araç 2010 üretimi ..

sonuç olarak bu araç 2011 e.extra aracın özelliklerini taşıyordur değil mi?

teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Arkadaşlar bazen araçları sorguluyorum yani avensis elegant extra 2011 modelleri

mesela ruhsat tarihi  atıyorum    05/11/2010 yazıyor
model yılı ise 2011 yazıyor bu durumda araç 2010 üretimi ..

sonuç olarak bu araç 2011 e.extra aracın özelliklerini taşıyordur değil mi?

teşekkürler

Araçların son modelleri bir önceki yıl trafiğe çıkabiliyor, sanırım böyle bir durum bu. Sonuçta 2011 model. 2011 yılındaki özellikleri taşıyordur tabi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Araçların son modelleri bir önceki yıl trafiğe çıkabiliyor, sanırım böyle bir durum bu. Sonuçta 2011 model. 2011 yılındaki özellikleri taşıyordur tabi.

dıştan ve içten görüntü benzior ama ufak tefek farklılıkları merak ettim açıkçası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 75000
  • 550 kere teşekkür etti
  • 137 kere teşekkür edildi
öncelikle selamlar

alalı 10 gün oldu yaklaşık 600 km falan yaptık (lpgli) yorumlarıma geçeyim ..

1)konfor olarak verdiğiniz paranın karşılığını kat kat alırsınız (mercedes sürüyomuş gibi geliyor insana  :D)

2)iç hacim genişliği arka tarafta şaft çıkıntısının olmaması çok güzel 4 kişi bile rahat otuyor ..kol dayamanın içi çok geniş istediğiniz koyabilirsiniz

3) yakıt konusunda aracımız lpgli prins marka daha tam çözümleyemedik ama ortalama 280 kuruş falan ölçtük güzel bi sonuç gibi ..

4)bluteooth özelliği çift bölmeli kliması vs özellikleri gayet güzel

5) yol tutuş konusunda da oldukça başarılı virajlarda güven veriyor

gelelim dezavantajlarına

d segmenti olarak büyük umutla aldığımız bu araçta ;

1)kumandadan açık kalan cam kapatılmıyor

2) yan aynalar  kumandadan kilitlendiğinde kapanmıyor (manuel tuş ile kapanıyor )

3) corollanın confort extra ve elegant modellerine olan USB girişi olmaması büyük hayal kırıklığı

4)corolla elegant da bulunan geri görüş kamerasının olmaması da büyük handikap (bu çok önemli değil : )  )

5) hız sabitleme direksiyondan hızı arttırma var fakat tam ismini bilmiyorum ama mesela aracı 120 ye ayarlıyorsunuz araç 120 yi geçmiyor bu özellik yok (yada ben çözememiş olabilirim ama büüyk ihtimal yok ..

6) yüksek lastik fiyatları 17 jant olduğundan 4 tane 4 mevsim yaz lastiği sordum ortalama 1400 tl civarı :D

son yorum : ayna modülü cam modülü falan okudum bir kaç konuda onlar hallediliyormuş  galiba .....  yukarıda bahsettiğim özelikkler sizin için önemli değil hiç durmayın alın ....özellikle bizim gibi 5 kişilik bir aileyseniz şiddetle tavsiye ederim saygılar .... :tamam:

2005 Corolla 1,6 sol ---- 2011 Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
öncelikle selamlar

alalı 10 gün oldu yaklaşık 600 km falan yaptık (lpgli) yorumlarıma geçeyim ..

1)konfor olarak verdiğiniz paranın karşılığını kat kat alırsınız (mercedes sürüyomuş gibi geliyor insana  :D)

2)iç hacim genişliği arka tarafta şaft çıkıntısının olmaması çok güzel 4 kişi bile rahat otuyor ..kol dayamanın içi çok geniş istediğiniz koyabilirsiniz

3) yakıt konusunda aracımız lpgli prins marka daha tam çözümleyemedik ama ortalama 280 kuruş falan ölçtük güzel bi sonuç gibi ..

4)bluteooth özelliği çift bölmeli kliması vs özellikleri gayet güzel

5) yol tutuş konusunda da oldukça başarılı virajlarda güven veriyor

gelelim dezavantajlarına

d segmenti olarak büyük umutla aldığımız bu araçta ;

1)kumandadan açık kalan cam kapatılmıyor

2) yan aynalar  kumandadan kilitlendiğinde kapanmıyor (manuel tuş ile kapanıyor )

3) corollanın confort extra ve elegant modellerine olan USB girişi olmaması büyük hayal kırıklığı

4)corolla elegant da bulunan geri görüş kamerasının olmaması da büyük handikap (bu çok önemli değil : )  )

5) hız sabitleme direksiyondan hızı arttırma var fakat tam ismini bilmiyorum ama mesela aracı 120 ye ayarlıyorsunuz araç 120 yi geçmiyor bu özellik yok (yada ben çözememiş olabilirim ama büüyk ihtimal yok ..

6) yüksek lastik fiyatları 17 jant olduğundan 4 tane 4 mevsim yaz lastiği sordum ortalama 1400 tl civarı :D

son yorum : ayna modülü cam modülü falan okudum bir kaç konuda onlar hallediliyormuş  galiba .....  yukarıda bahsettiğim özelikkler sizin için önemli değil hiç durmayın alın ....özellikle bizim gibi 5 kişilik bir aileyseniz şiddetle tavsiye ederim saygılar .... :tamam:

hocam toyota e sınıfı araçta yapsa bu ıvır zıvırları ya unutuyor ya da bilerek yapmıyor anlamadım gitti bende torpido soğutma yok mesela o da eksiklik 2011 modelde üst donanımda var mı bilmiyorum gerçi benmki e. extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Bilerek koymuyor Ali Bey. Nasıl olsa satacağını biliyor Türkiye'de. Niye daha fazla maliyete katlansın. Gün gelir satışları bu donanım eksikliklerinden dolayı düşerse o zaman devreye sokarlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bilerek koymuyor Ali Bey. Nasıl olsa satacağını biliyor Türkiye'de. Niye daha fazla maliyete katlansın. Gün gelir satışları bu donanım eksikliklerinden dolayı düşerse o zaman devreye sokarlar.

aracım toyota ama satış politikasını hiç sevmiyorum ama sırf toyota böyle olsa ağız dolusu lafım var toyotaya ama diğerleri toyotayı kat kat gerçiyorlar yine içlerinde toyota insaflı kalıyor bkz doğuş-temsa vs....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 75000
  • 550 kere teşekkür etti
  • 137 kere teşekkür edildi
hocam toyota e sınıfı araçta yapsa bu ıvır zıvırları ya unutuyor ya da bilerek yapmıyor anlamadım gitti bende torpido soğutma yok mesela o da eksiklik 2011 modelde üst donanımda var mı bilmiyorum gerçi benmki e. extra

bizdekide elegant extra ben en yüksek paket bunu biliyorum ama kullanım kitapçığında tanıtılan araba tam hayalimdeki gibi şerit ihlal uyarısı bile var :D sanırım SW otomatik olanlar en yüksek paketi sunroof falan var reelde görmedim de kitapçıkta öyle  ::)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 22, 2014, 14:04:42
aracım toyota ama satış politikasını hiç sevmiyorum ama sırf toyota böyle olsa ağız dolusu lafım var toyotaya ama diğerleri toyotayı kat kat gerçiyorlar yine içlerinde toyota insaflı kalıyor bkz doğuş-temsa vs....

Aytaç beye katılıyorum satış politikasından kaynaklı ..bu sitede çoğu kişi için bu durum aynıdır 1 kere toyota aldım mı başka bir araç düşünemiyorsunuz bile corollayı satıp direk avensis aldık başka marka düşünmedik bile Toyota yetkilileride bu durumdan haberdar olduğu için "ne gönderirsek zaten alacaklar" mantığındalar herhalde ...

ama Toyotanın burada yaptığı işgüzarlık mı desem ayıp mı desem bilemedim

arkadaşımda 2009 peugeuot 207 vardı bahsettiğiniz soğutmalı torpido vardı ...

gene bi arkadaşıma 2013 corsa aldık otomatik cam kaldırma hız sınırlama falan mevcut

ama toyota (evlat) işte atsan atılmaz satsan satılmaz  :D
2005 Corolla 1,6 sol ---- 2011 Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 25000
  • 57 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
artislik yapmak icin sehir icinde hizli bi sekilde ondeki araca yaklasip freni kökledim.. araba saga sola fena kaydi.. bi sikinti mi var anlamadim?
2011 avensis 1.6 elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
artislik yapmak icin sehir icinde hizli bi sekilde ondeki araca yaklasip freni kökledim.. araba saga sola fena kaydi.. bi sikinti mi var anlamadim?
kaymaması lasım araçta ebd var esp var
muhtemelen fren ayarı yaptırmalı ya da lastiklerinizden süphelenmelisiniz. Ve bir kez daha gördük ki artistik ve hız felaketin ön izlemesidir :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 25000
  • 57 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Haklisiniz :) daha da artistlik yapmam.. ama tekerlekten oldugunu sanmiyorum.. zira araba daha 10binde..
2011 avensis 1.6 elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür edildi
Talat Bey Merhaba
Ben 30 Ekim 2014'de 2011 Avensis Elegant Extra aracı 61000km lavato marka lpg takılı öğretmenden hiç boya dahi yoktu 48.000TL ye aldım. Şu an 66.000km de Amasyaya gittim 2 ay evvel. Tek kelimeyle mükemmel. Arabada 9 hava yastığı, ön far yıkama, hız sabitleme, dijital klima,vites yükseltme-düşürme göstergesi, esp,  bluetooth bağlantısı, sürücü ön koltuğu yükseklik ayarı, sürücü ön koltuğu bel ayarı, düğmeli park freni (araç kalkış yaparken freni bırakmayı unutursanız dahi kendisi otomatik indiriyor), düğme ile katlanabilen aynalar, anahtar yanınızda iken elinizle kapı koluna dokunduğunuzda kapı otomatik açılıyor, aynı şekilde kapı kolunun üzerindeki iki çizgi var onun üzerine dokunduğunuzda otomatik kapı kilitleme, arka koltuklar yatırma, arka koltukta kol dayama, arka koltukta bulunan kol dayamanın içerisinden bagaja ulaşma, bagaj anahtar yanınızda ise sensörle açılıyor, yol tutuşu tek kelime ile harika, 2 ay önce Amasya Merzifon-İstanbul Sefaköy arası 670 km yol 121 tl yakıt ile geldim. (O tarihten sonra lpg yine düştü). Tek kusuru bana göre her şey dört dörtlük ama yokuş kalkış desteğinin olmaması büyük eksiklik. İster yakıt tasarrufu için vites gösterge kurallarına uyarak kullanma ( ozaman araç ağır olduğu için ara hızlanmaları biraz ağır oluyor) isterseniz devirli kullanın ve 132 beygirin tadına varın.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 29, 2015, 14:12:39
Talat Bey Merhaba
Ben 30 Ekim 2014'de 2011 Avensis Elegant Extra aracı 61000km lavato marka lpg takılı öğretmenden hiç boya dahi yoktu 48.000TL ye aldım. Şu an 66.000km de Amasyaya gittim 2 ay evvel. Tek kelimeyle mükemmel. Arabada 9 hava yastığı, ön far yıkama, hız sabitleme, dijital klima,vites yükseltme-düşürme göstergesi, esp,  bluetooth bağlantısı, sürücü ön koltuğu yükseklik ayarı, sürücü ön koltuğu bel ayarı, düğmeli park freni (araç kalkış yaparken freni bırakmayı unutursanız dahi kendisi otomatik indiriyor), düğme ile katlanabilen aynalar, anahtar yanınızda iken elinizle kapı koluna dokunduğunuzda kapı otomatik açılıyor, aynı şekilde kapı kolunun üzerindeki iki çizgi var onun üzerine dokunduğunuzda otomatik kapı kilitleme, arka koltuklar yatırma, arka koltukta kol dayama, arka koltukta bulunan kol dayamanın içerisinden bagaja ulaşma, bagaj anahtar yanınızda ise sensörle açılıyor, yol tutuşu tek kelime ile harika, 2 ay önce Amasya Merzifon-İstanbul Sefaköy arası 670 km yol 121 tl yakıt ile geldim. (O tarihten sonra lpg yine düştü). Tek kusuru bana göre her şey dört dörtlük ama yokuş kalkış desteğinin olmaması büyük eksiklik. İster yakıt tasarrufu için vites gösterge kurallarına uyarak kullanma ( ozaman araç ağır olduğu için ara hızlanmaları biraz ağır oluyor) isterseniz devirli kullanın ve 132 beygirin tadına varın.

İletiyi düzenle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
allah kaza bela vermesin
araç hakkında detaylı bilgi vs için donanımhaberdeki 2011 avensis inceleme konusundan da bilgi alabilirsiniz. Ama buradaki üyelerimiz daha bilgili ve objektiftir.
Parasına göre bizce en iyi araçlardan biri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür edildi
Kimse yorum yapmadığı ve izlemediği için youtubede paylaştığım videoyu kaldırıyorum

Mesaj Birleştirildi: Şubat 17, 2015, 07:14:58
Faydalı olacağını düşündüğüm için yeniden yükledim.