0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
usb girişi yok , aux var torpidonun içinde yakıt tüketimi şehir dışında 100 km civarı hızlarda 6-7 litre gibi şehr içi yoğun trafikte 9-10 litre civarı ... ben yeni sattım 2011 avensisi herkesede gözüm kapalı tavsiye ederim taş gibi araba 2011 corollada kullandım arasında dağlar kadar fark var... 2 aracada sahip oldum kıyaslama yapanlara aldırış etmeyin
lpg ye tam uyumunu hesaba katmalısınız ben 34 binde lpg taktım şun 39 bindeyim aracı 27 bindeyken almıştım. daha önce takmadığıma bin pişmanım. ancak ben küçük şehirde olduğum vegidip geldiğim mesafelerin kısa olması nedeniyle tasarrufu sadece uzun yolda hissebilim. şehiriçi genellikle benzinle kullanıyorum. yol tutuşu bir harika sanki mıknatısla yere yapışmış ve yolu yutuyor izlenimi veriyor birde size güven hissi veriyor ki en önemlisi de bu sanırım temiz 45 46 civarı bir fiyata alırsanazı hemen hemen 0 clionun parasına tam donamılı bir araba almış olursunuz renklerde fiyatı etkiliyor sanırım füme gri ve siyah renkleri bin ikibin daha da ucuza alabilirsiniz sanırım
hocam hıza duyarlı silecekte var mı?
Benim araca lpg yi 3000 km de takmışlar.Prins. Ben 37000 de aldım şimdi 67000 de on numara araba süper..Mesaj Birleştirildi: Şubat 14, 2014, 22:55:29sileceklerin hızı ayarlanabiliyor..
yok hocam hızlandıkça otomatik sileceklerin hızı da artıyor mu
Araba hızlandıkça mı yoksa yağmur hızlandıkça mı?Yağmur şiddetli yağarsa hızlanıyor Auto konumunda. Ben aldım alalı hep auto konumunda
T25 kasada yanılmıyorsam hem hıza hemde yağış miktarına duyarlılık var. Dolayısıyla yeni kasasında da vardır diye düşünüyorum.
Aracın hızı etken değil.Sadece yağmurun hızı etken.Mesela;Araba dururken kontagı açınSilecegiz autoya alın.tekerlegine en hızlıya alın.eliniz ile göze seri dokun bırak yapın ne kadar hızlı dokunursanız sleceklerin o kadar hızlandıgını görürsünüz.Aslında araba hızlandıgında bu göze daha çok yağmur geldiginden daha hızlı çalışıyor bu nedenle araç hızlanınca daha çok çalışıyormuş gibi algı oluşuyor.
Sağolasın üstad,Benimde her yağmur yağdığında aklıma takılıyordu. Hızdan mı yağmur şiddetinden mi diye düşünüyordum.
Bende ek bir bilgi paylaşayım T 27 kasanın yağmur sensörü T25 kasaya göre daha başarılı çalışıyor.T25 de hassasiyet ayarlarken zorluyordu T27 de olay düzelmiş yada benim T25 de sistem arızalı idi İstanbul'dan selamlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-avensis-elegant-extra-151428114/detay/şu araç nasıl sizce plakadan birşey çıkmadı adamla konuştum gel bak fiyatı sonra konuşalım dedi ama siz ne dersiniz arkadaşlar
bende aynı bu renk aracı kullandım herkes rengini beğeniyordu siyah almak istemiştim aslında ama plazada görünce anlık bir kararla aldığım bir renk .granit gri olarak geçiyor fiyat uygun bence
uygun olsa ne olur hocam adam yan çizdi şasiyi gönder tekrar arayayım dedim bir haftadır şasi gönderecek