Gönderen Konu: Pislik olsun diye,keyfine aracımın arka kapı lastiği yakılmış, oyulmuş:(  (Okunma sayısı 4541 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
Geçen sabah uyandığımda aracımı sabah bu şekilde buldum. Arka sağ kapının üst kısmındaki lastik hem ufak ufak yakılmış hem de delici bir şey ile oyulmuş... Allahtan kaporta da bir şey yok :( Alalı daha 1 ay oldu aracı ama kimilerinin gözüne mi battık ne oldu, anlamadım... Aracı hep düzgün bir şekilde park edip ne olur olmaz diye de cama apartman adı daire no, isim ve telefon numaramın olduğu kağıdı da bırakıyorum ama insanlara iyilik saçma geliyor herhalde

Rüzgarlık takmak mantıklı mı bu hatayı gidermek için, yoksa kaskodan vs bu işi halletmeli miyim ya da nazarlık diyerek düşünmek mi lazım fazla hakkında? :( Siz olsanız ne yapardınız?

[attach=1]
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun, bunları yapanların insan olmadığı aşikar... >:(

O siyah bölümün değişmesi lazım ama kaskoyu deldirmeye değmez bence. Çevresi bantlanıp zımparalanarak biraz daha düzgün gözükmesi sağlanabilir belki.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '12
  • 49 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun. Bunlara insan demeye bin şahit.Arabanız çok güzel olduğundan birisinin gözüne batmış tek teselli kaportada bir şey olmaması o sorun bir şekilde halledilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
 :argh: yuh yahu. Allah ıslah etsin.

Bence hemen yaptırmayın bu şekilde kalsın
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 103 kere teşekkür etti
Geçmiş olsun, bunları yapanların insan olmadığı aşikar... >:(

O siyah bölümün değişmesi lazım ama kaskoyu deldirmeye değmez bence. Çevresi bantlanıp zımparalanarak biraz daha düzgün gözükmesi sağlanabilir belki.

Alper Bey krom kaplamalar bu kısma oluyor mu acaba? Bilginiz var mı?

Geçmiş olsun. Bunlara insan demeye bin şahit.Arabanız çok güzel olduğundan birisinin gözüne batmış tek teselli kaportada bir şey olmaması o sorun bir şekilde halledilir.

Sağolun iskender Bey... İnsanlar kötü artık valla... Kaportaya bir şey olmadığına sevinir hale geldik, ne yapalım... Buna şükür diyoruz :/

:argh: yuh yahu. Allah ıslah etsin.

Bence hemen yaptırmayın bu şekilde kalsın

Eşim de böyle diyor Murat Bey aslında. Şimdi yaptırırsan bunu yapan görürse bu sefer daha kötüsünü yapabilir diyor :(
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
geçmiş olsun,

zarar vermek isteyen kişi bu kadar az ve sadece fitil kısımlarına vermez diye düşünüyorum,  daha belirgin zarara oynardı, farklı bir durum olabilir...

yada düzeltelim kaportayı çizecektiki o kişide olmayan vicdan yanından geçti ve daha az hasar verdi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Yuh yani. İnsanlıktan nasibini almamışlar. Bazen bir aracın etrafında 3-5 kişi toplanıyor gece yarısı içki-sigara derekn alkolun de etkisiyle herşeyi yapıyorlar. Sarhoşun birinin arabaları tekmelediğine bile şahit olmuştum yazık. Kaskoya başvurun hasarsızlığı bozmadan yapılabilir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun abi. Bunlara şerefsiz demek bile az ama neyse :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
çok geçmiş olsun bunlar insanlıktan nasibini almamış canlılardır hayvan kategorisinde giremezler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 103 kere teşekkür etti
geçmiş olsun,

zarar vermek isteyen kişi bu kadar az ve sadece fitil kısımlarına vermez diye düşünüyorum,  daha belirgin zarara oynardı, farklı bir durum olabilir...

yada düzeltelim kaportayı çizecektiki o kişide olmayan vicdan yanından geçti ve daha az hasar verdi...

Muhammet Bey ben de garipsedim açıkcası "bu ne iştir?" diye. Ama aklıma zarar vermek dışında bir seçenek gelmiyor... Aytaç Bey'in dediği gibi bi ihtimal alkollü birileri kafaları iyiyken yaptılar... Haram zıkkım olsun ne diyeyim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Bana daha çok biri tornavida ile kastırıp kapıyı aralamaya çalışmış gibi geldi. Benim de geçen sene İstanbulda aracımı o şekilde çalmışlardı ama işte Toyotada sökmüyor bunlar, yukarı doğru sütunlar güçlendirilmiş malzemeden üretim, araba yan yatar yine de eğilmez :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun . Bunlar doğan görünümlü şahin misali insan görünümlü hayvan . Allah bildiği gibi yapsın bu vicdandan yoksun mahlukatları .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 103 kere teşekkür etti
Bana daha çok biri tornavida ile kastırıp kapıyı aralamaya çalışmış gibi geldi. Benim de geçen sene İstanbulda aracımı o şekilde çalmışlardı ama işte Toyotada sökmüyor bunlar, yukarı doğru sütunlar güçlendirilmiş malzemeden üretim, araba yan yatar yine de eğilmez :)

Bunu ben de düşündüm ama kastırma olsa alttaki lastik kısımda bir iz, zorlama vs olması gerekiyor, yok hiç... Bir de foto da tam anlaşılmıyor ama gerçekten sigara ile yakılmış ilk kısım... lastik yanıktan ufak bi şekilde deforme olmuş... Diğer kısım ince ince oyulmuş... Baya ince çalışan bir ruh hastası var sokağımızda sanırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Eşim de böyle diyor Murat Bey aslında. Şimdi yaptırırsan bunu yapan görürse bu sefer daha kötüsünü yapabilir diyor :(

Evet, hocam, WANDAL larla empati yapmak lazım. Adam siz yaptırınca memnun olur, gene gelir aynı yerden işlem yapar. Biraz bekleyin gözlemleyin bakalım o güne özel sarhoş vb işimi yoksa takıntılı haset bir komşu işimi bir bakın derim. Zaten haset komşu işi ise devamı gelir bu işlerin. Allah ıslah etsin. yazık
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun, banada acemi hırsız işi gibi geldi. Belki o an ağzında sigara falan vardı, kapıyı açamayınca orada söndürdü. O kadar yer varken kapı lastiğiyle uğraşmazlar başka. Bizimde 2 haftalıkken insan görünümlü bir varlığın teki arka çamurluğa yumruk atmıştı.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Böyle müsveddeler var yazık ki.Geçmiş olsun.İzmirde hayvanın biri gündüz ortası arabama tuvaletini yapıyordu,ne iş deyince kavga çıkmıştı...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 40800
  • 19 kere teşekkür etti
  • 932 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun çok gözünüze batıyorsa çıtayı değiştirin aracınız yeni hani insanın hevesi kırılır
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Yapanları yakalayacaksın. Yakacaksın bir paket sigarayı, üstlerinde söndüreceksin. Hatta direk küçük dilinde söndüreceksin. O zaman adam olurlar !

Geçmiş olsun.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun çok büyuk degil Allahtan.  Serefsizlik parayla mı dün sabah burada bir sokakta  aracın lastikleri şislenmiş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '12
  • 49 kere teşekkür edildi
Geçenlerde kardeşim anlattı.Ankara Ayrancı'da oturuyor.Ankara'nın elit semtlerinden biri.Komşusu sıfır bir opel astra almış.Akşam Arabayı evin önüne park etmiş sabahleyin bir kalkıyor arabanın her iki tarafı, tek tarafı da değil boydan boya çizmişler araba daha bir günlük bile değilmiş.Büyük bir ihtimalle yabancı araba zannedip niye buraya park etti diye çizmişler.Arkadaşlar biz nasıl bir toplum olduk,ne mala saygı var,ne insana saygı var Allah bu toplumun sonunu hayır etsin.