0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun, bunları yapanların insan olmadığı aşikar... O siyah bölümün değişmesi lazım ama kaskoyu deldirmeye değmez bence. Çevresi bantlanıp zımparalanarak biraz daha düzgün gözükmesi sağlanabilir belki.
Geçmiş olsun. Bunlara insan demeye bin şahit.Arabanız çok güzel olduğundan birisinin gözüne batmış tek teselli kaportada bir şey olmaması o sorun bir şekilde halledilir.
yuh yahu. Allah ıslah etsin. Bence hemen yaptırmayın bu şekilde kalsın
geçmiş olsun, zarar vermek isteyen kişi bu kadar az ve sadece fitil kısımlarına vermez diye düşünüyorum, daha belirgin zarara oynardı, farklı bir durum olabilir...yada düzeltelim kaportayı çizecektiki o kişide olmayan vicdan yanından geçti ve daha az hasar verdi...
Bana daha çok biri tornavida ile kastırıp kapıyı aralamaya çalışmış gibi geldi. Benim de geçen sene İstanbulda aracımı o şekilde çalmışlardı ama işte Toyotada sökmüyor bunlar, yukarı doğru sütunlar güçlendirilmiş malzemeden üretim, araba yan yatar yine de eğilmez
Eşim de böyle diyor Murat Bey aslında. Şimdi yaptırırsan bunu yapan görürse bu sefer daha kötüsünü yapabilir diyor