0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun.. ne için yaptıklarını anlamak zor, hayvanlık mı acemi hırsız mı.. Şükür ki ufak sıyrıklarla atlatmışsınız diyelim.. Bence autoking de mini hasardan yapılır. Mini hasar olmasa bile çok para tutmaz bence kaskoyu hiç karıştırmayın..
Geçmiş olsun. Kaskonun hafif onarım hakkından yararlanabilirsiniz belki; Oto King e bir sorun olmazsa. Benim de ön plakayı kırmışlar ve sprey boya sıkmışlar olduğu bölgeye. Üstelik bu beni hiç kimsenin tanımadığı bir ilçede oldu. Yani bazı insanlar zevk duyuyor. Üstüne gelsen başına bela!
Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2014, 21:33:31Çağatay yeni gördüm konuyu, gerçekten Allahsız bunlar, sokaktaki kedi köpek kadar hayvan olamayan yaratıklar... Mini onarım 500tl ye kadar olan hasarları karşılıyor ama malesef toyota kasko da mini onarım yok. Gözüne çok batmıyorsa nazarlık kalsın yada kaskoyu deldirmeden fiyat al kendin yaptır daha ucuza gelebilir.
Onur groupama'dan yaptırdık biz, mini onarım dahilmiş aradım sordum. Hasarsızlığı da bozmuyormuş... Cumartesi gidip bakacağım işte...
Alper bey aracı aldığımız gün girdik girmesine de (hatta profil fotosu otoparkta çekilmiştir) çıkış da egzoz neredeyse gidiyordu... Sanırım fusion biraz yükseltilmiş... Fotoda da görüyorsunuzdur çok abuk bir otopark girişimiz var...
çok geçmiş olsun. benim aracın sağ ön kapı kolununda sigara söndürülmüştü geçen hafta. hemde kapı kolunu çekip arasında söndürmüşler, izmaritide oraya sıkıştırmışlardı.
hocam yanlış anlamayın da kimse gelip fitilin orasını oyup zarar vermez.Zarar vermek isteyen adam kaportayı harita yapar.Bence çunku benım versonun ön cam fitilindede var sizin fitildeki aynı kesikler(sizin tabirinizle).Bu hasarlar diyelim basınclı su tabancasıyla oluyor.Neden derseniz arbanın sagında solunda neresinde çizik var ezik var hepsini bilirim.Araç yıkamadan önce cam fitilimde birşey yoktu .yıkattıktan 2 sonra dikkatımı çekti aynı şekilde lastik hasar görmüştü.Sizinkiyle aynı görüntü.Yıkamaca tabancayı yakın tutarsa fitile basıcnlı su bu asekilde zarar veriyor.Aracı su tabancasıyla yıkatıyorsanız yıkamacınıza dikkat etmesini tabancayı yakın tutmamasını tavsıye edin..Bİlmeden de kimsenin günahını almayın.
Vallahi benim aracıma olsa kırk yıl düşünsem yıkamadan kaynaklancağı aklıma gelmezdi, iyi tespit etmişsiniz.