Gönderen Konu: Pislik olsun diye,keyfine aracımın arka kapı lastiği yakılmış, oyulmuş:(  (Okunma sayısı 4542 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 36000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun. Kaskonun hafif onarım hakkından yararlanabilirsiniz belki; Oto King e bir sorun olmazsa. Benim de ön plakayı kırmışlar ve sprey boya sıkmışlar olduğu bölgeye. Üstelik bu beni hiç kimsenin tanımadığı bir ilçede oldu. Yani bazı insanlar zevk duyuyor. Üstüne gelsen başına bela!
Toyota Corolla 2001 1.6 Terra Special
Toyota Corolla 2010 1.6 Elegant

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
geçmiş olsun.. ne için yaptıklarını anlamak zor, hayvanlık mı acemi hırsız mı.. Şükür ki ufak sıyrıklarla atlatmışsınız diyelim.. Bence autoking de mini hasardan yapılır. Mini hasar olmasa bile çok para tutmaz bence kaskoyu hiç karıştırmayın..
Geçmiş olsun. Kaskonun hafif onarım hakkından yararlanabilirsiniz belki; Oto King e bir sorun olmazsa. Benim de ön plakayı kırmışlar ve sprey boya sıkmışlar olduğu bölgeye. Üstelik bu beni hiç kimsenin tanımadığı bir ilçede oldu. Yani bazı insanlar zevk duyuyor. Üstüne gelsen başına bela!

kaskomda hasarsızlığı bozmadan mini hasarım hakkım varmış. grupamadan yaptırmıştık... cumartesi autokinge gideceğim, zaten maltepede oturuyorum 5 dklık yol... gelişmeleri buradan aktaracağım arkadaşlar...

Allah hepimizi beterinden sakınsın... Diyecek söz yok işte... Akşam yöneticiye şu otoparkı yaptıralım dedim, e yaptırınca senin aracına sıra gelmez dedi... Ben de bari ihtiyacı olan kullanır, illa range rover veya yüksek altlı arabamız mı olacak burayı kullanmak için diye çıkıştım... Sonumuz hayrolsun :)
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Çok geçmiş olsun üzücü  ve o kadarda can sıkıcı bi durum  :( bunları yapanı anlatmaya kelimeler yetmez yazıkki geçen kasım ayında arkadaşın megane2 aracının arka lastiklerini şişleyip etrafında dönerek  boydan  boya derin bi şekilde bıçakla çizdiler komple boyattı  kamera vardı fakat hiçbir  şey  seçilmiyordu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '15
  • 17 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
Çağatay yeni gördüm konuyu, gerçekten Allahsız bunlar, sokaktaki kedi köpek kadar hayvan olamayan yaratıklar... Mini onarım 500tl ye kadar olan hasarları karşılıyor ama malesef toyota kasko da mini onarım yok. Gözüne çok batmıyorsa nazarlık kalsın yada kaskoyu deldirmeden fiyat al kendin yaptır daha ucuza gelebilir.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2014, 21:33:31
Çağatay yeni gördüm konuyu, gerçekten Allahsız bunlar, sokaktaki kedi köpek kadar hayvan olamayan yaratıklar... Mini onarım 500tl ye kadar olan hasarları karşılıyor ama malesef toyota kasko da mini onarım yok. Gözüne çok batmıyorsa nazarlık kalsın yada kaskoyu deldirmeden fiyat al kendin yaptır daha ucuza gelebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 103 kere teşekkür etti

Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2014, 21:33:31

Onur groupama'dan yaptırdık biz, mini onarım dahilmiş aradım sordum. Hasarsızlığı da bozmuyormuş... Cumartesi gidip bakacağım işte...
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '15
  • 17 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
Onur groupama'dan yaptırdık biz, mini onarım dahilmiş aradım sordum. Hasarsızlığı da bozmuyormuş... Cumartesi gidip bakacağım işte...

Groupama ise tamam  :) tekrar geçmiş olsun. Park işini de çöz bence ya da kamerası olan bi yere koy aracı, memlekette manyak çok malum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '11
  • 80 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
ne adi şerefsiz mahluklar dolaşıyor piyasada yahu
ne bu topraklar kana doymuş... ne de bu millette akacak kan tükenmiş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Elleri kırılsın, o yaktıkları sigara bitaraflarına girsin...
Geçmiş olsun, bence hiç ellemeyin, nazarlık olsun, sıfır araba ne de olsa, illa ki olucak ufak tefek çizik vs...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
Bunu yapana bilmem ne çocuğu derler. Geçmiş olsun.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
Alper bey aracı aldığımız gün girdik girmesine de (hatta profil fotosu otoparkta çekilmiştir) çıkış da egzoz neredeyse gidiyordu... Sanırım fusion biraz yükseltilmiş... Fotoda da görüyorsunuzdur çok abuk bir otopark girişimiz var...

Geçmiş olsun Çağatay Bey, bu sorunun benzeri bende de var, sol ön kapıda. Krom çıtanın altındaki fitillerde deformasyon vardı. Araba 4000 km'deyken olmuş, nasıl olduysa. İlk çok canım sıkıldı, sonraları nazar boncuğu kalsın dedik. Yaptırmaya kalksan maksimum 100-150 lira tutacak zaten. 5000 km sonra aynı kapıdan öküzün biri mahalle ortasında 100-110 ile hiç frene dahi basmadan sağlam bindirdi. Dedim bu nazar boncuğu filan yalanmış, komple kapı gitti. :D Bu arada arabanın altı değen yere geri geri girin diye bir şehir efsanesi vardır. Birkaç kere başıma geldi, işe de yarıyor sanki. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
çok geçmiş olsun. benim aracın sağ ön kapı kolununda sigara söndürülmüştü geçen hafta. hemde kapı kolunu çekip arasında söndürmüşler, izmaritide oraya sıkıştırmışlardı.
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
çok geçmiş olsun. benim aracın sağ ön kapı kolununda sigara söndürülmüştü geçen hafta. hemde kapı kolunu çekip arasında söndürmüşler, izmaritide oraya sıkıştırmışlardı.

Bu tam deli işiymiş. Ne günlere kaldık. Bazıları uçmuş artık.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Bunu yapana ancak şerefsiz denilir...
Bence yaptırmayın nazarlığı olsun
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
hocam yanlış anlamayın da kimse gelip fitilin orasını oyup zarar vermez.Zarar vermek isteyen adam kaportayı harita yapar.Bence çunku benım versonun ön cam fitilindede  var  sizin fitildeki aynı kesikler(sizin tabirinizle)
.Bu hasarlar diyelim basınclı su tabancasıyla oluyor.Neden derseniz  arbanın sagında solunda neresinde çizik var ezik var hepsini bilirim.Araç yıkamadan önce cam fitilimde birşey yoktu .yıkattıktan 2 sonra dikkatımı çekti aynı şekilde lastik hasar görmüştü.Sizinkiyle aynı görüntü.Yıkamaca tabancayı yakın tutarsa fitile basıcnlı su  bu asekilde zarar veriyor.Aracı su tabancasıyla yıkatıyorsanız yıkamacınıza dikkat etmesini tabancayı yakın tutmamasını tavsıye edin..Bİlmeden de kimsenin günahını almayın.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 12 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
hocam yanlış anlamayın da kimse gelip fitilin orasını oyup zarar vermez.Zarar vermek isteyen adam kaportayı harita yapar.Bence çunku benım versonun ön cam fitilindede  var  sizin fitildeki aynı kesikler(sizin tabirinizle)
.Bu hasarlar diyelim basınclı su tabancasıyla oluyor.Neden derseniz  arbanın sagında solunda neresinde çizik var ezik var hepsini bilirim.Araç yıkamadan önce cam fitilimde birşey yoktu .yıkattıktan 2 sonra dikkatımı çekti aynı şekilde lastik hasar görmüştü.Sizinkiyle aynı görüntü.Yıkamaca tabancayı yakın tutarsa fitile basıcnlı su  bu asekilde zarar veriyor.Aracı su tabancasıyla yıkatıyorsanız yıkamacınıza dikkat etmesini tabancayı yakın tutmamasını tavsıye edin..Bİlmeden de kimsenin günahını almayın.

Vallahi benim aracıma olsa kırk yıl düşünsem yıkamadan kaynaklancağı aklıma gelmezdi, iyi tespit etmişsiniz.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Vallahi benim aracıma olsa kırk yıl düşünsem yıkamadan kaynaklancağı aklıma gelmezdi, iyi tespit etmişsiniz.
basıma geldı kardeş.Araç garajda duruyor.Zarar verecek adam gidip fitille ne diye ugrassın.Yıkamacıdan sonra arkadaın fitilindekii aynı hasarlar benım aracıdada oldu.Yıkamacı  tabancayı yakın tutuyor.Ayrıca tabancayı kapı içlerine ayak basılan yerlerede yakın tutmayın boyayı soldurup kaldırıyor.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 103 kere teşekkür etti

Biraz titiz birisi olduğumdan aracı dışarıda yıkatmaya karşıyım. O yüzden haftada bir çalıştığım üniversitenin kampüsünde kendim yıkıyorum... Basınçlı su da kullanmıyorum. O yüzden bahsettiğiniz durum benim için ihtimal dışı...