0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah arka stoplar hariç araç güzel. Fakat bir tavsiye yıkarken bile sisleri açmaya devam edersen bir gün sis farı takımı almak zorunda kalabilirsin. Neden dersen sis farlaarı çok fena ısınır ve bol suyu yediği an çatlar.
umarım o sisleri 7 gün 24 saat değil de sadece sisli havalarda açıyorsunuz demek isterdim fakat o ışığın siste görüş sağlama olasılığı son derece düşük. orion'dan heykele gidene kadar biraz kaşıntı tutabilir.
Maşallah sis farı H kac biliyormusunuz ?
Arka stoplar için onu düşünmedim değil ancak çizileceğinden yapmadım. Böylesininde gayet güzel olduğunu düşünüyorum. O alttaki beyaz yeride siyah kaplıycam en kısa zamanda. Bide tamponun altı plastidip mi yoksa kaplama mı ?
7 / 24 Açık Siste gayet memnunum Çorlu'yu bildiğinize göre Çerkezköy yolunuda bilirsiniz. Genelde sis olur birkaç kere geldim görüş açısı gayet güzel. Benim aksesuarcıya sordumda bunlarda Kelvinin olmadığını söyledi. Ampulleri QP olduğunu söyledi. Deli mavi diye geçiyor.
Şehiriçinde öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum. Trafikte bir sürü ayarsız far var bunlar xenonlardan daha kötü ve karşı tarafın bu durumdan abartıldığı kadar şikayetçi olduğunuda sanmıyorum beni yanlış anlamayın ama takamayanların çamur atması olarak görüyorum. Uzun yolda pek açmıyorum yolun durumuna göre.
kimsenin abartmasına ve kabartmasına gerek yok. başkasının yaptığı yanlışlara sığınıp kendimizin yanlışını kabul edilebilir gibi de gösteremeyiz. yağmur ve sis gibi hava koşulları dışında sis farlarını açmak trafik kurallarınca yasaktır. bu kuralı uygulayacak bir polis ile karşılaştığınızda anlarsınız.
bende sizin gibi düşünüyorum merceksiz xenon çok abartliyo forumda .Trafik de bizden çok abartı,ayarsiz farlar var.