Gönderen Konu: 2011 Corolla ZL 999 "  (Okunma sayısı 3062 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 Corolla ZL 999 "
« Yanıtla #20 : Ocak 09, 2014, 21:45:43 »
Az önce sisler açık 2 çevirmeye girdim hiç birşey diyen olmadı Sadece 2. çevirmede kenera çek dediler . Yeni corolla durdurmuşlar onu inceliyorlarmış bide bu kasaya bakalım farklar neler diye dediler olur dedim . Active paketmiş diğer araç anahtarsız giriş vs olunca bizim araçta polis benim aracı beğendi  :rofl:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 09, 2014, 21:45:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra, Kar Beyaz
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 09, 2014, 22:00:16 »
spoiler çok çekici gelmedi bana ama, aracının maşaALLAHI var. güle güle kazasız belasız kullanın.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ocak 09, 2014, 22:50:42 »
Az önce sisler açık 2 çevirmeye girdim hiç birşey diyen olmadı Sadece 2. çevirmede kenera çek dediler . Yeni corolla durdurmuşlar onu inceliyorlarmış bide bu kasaya bakalım farklar neler diye dediler olur dedim . Active paketmiş diğer araç anahtarsız giriş vs olunca bizim araçta polis benim aracı beğendi  :rofl:

Oluyor öyle şeyler :D Benide vatandaşın biri çarşıda durdurmuştu arabanın fotoğraflarını çekti abi aynısını yapıcam demişti durumu noldu bilmiyorum :)

spoiler çok çekici gelmedi bana ama, aracının maşaALLAHI var. güle güle kazasız belasız kullanın.

Spoilersiz kel gibi geliyo bana tabiki zevk meselesi :) Sağolun cümlemize

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 09, 2014, 22:59:54 »
Oluyor öyle şeyler :D Benide vatandaşın biri çarşıda durdurmuştu arabanın fotoğraflarını çekti abi aynısını yapıcam demişti durumu noldu bilmiyorum :)

Spoilersiz kel gibi geliyo bana tabiki zevk meselesi :) Sağolun cümlemize

Ösym belgesini çıkarmak için internet kafeye girmiştim. Oranın çırağıymış ben orada kağıdı beklerken çocuk geldi konuşma engeli varmış . telefonunun msj kısmını açtı bizim arabanın plakasını yazdı eliyle dışarıyı göstererek bir ileri bir geri işareti yapmıştı :) demekki arabam dikkat çekiyor demiştim o zaman . aksesuar yok öyle ama plaka özel ondan dolayı olabilir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 AVENSİS ELEGANT
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '04
  • 10 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 10, 2014, 00:01:00 »
arabayı incelemek için durdurmaları da ayrı bi güzel  :rofl:
04' TOYOTA AVENSİS 1.6 ELEGANT
98' TOYOTA CARİNA 2.0 GLi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 10, 2014, 00:03:48 »

Nazara geldi işte bak :D
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.