0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağlık olsun abi arasıra hanim lafı dinlemekte fayda var derler
Nissanlarda kullanılan geri görüş kamerasına baktım ve inanamadım gece karanlıkta bile görüntü çok iyi.Ama fiyatı tuzlu gibi geldi.Yani az ışıkta bile bu görüntü cidden gece görüş yapmışlar.Fiyatlarını araştırıyorum şimdi
@Mehmet Ali Yıldız (13227) Bey. Android sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz. (Hoş henüz Avensis uyumlu görmedim ama. Kesip biçmeyle olabilir diyorlar)
Arkadaşlar böyle bir yorumum olmuştu bu konuda, çinli arkadaşlar sağolsunlar yapmışlar ama T27 Avensislere uyarmı bilmiyorum, ama görüntü olarak benziyor gibi 3 fonksiyonlu bir lambahttp://www.aliexpress.com/item/Clear-Lens-39-SMD-Rear-LED-Bumper-Reflector-Lamps-DRL-for-Toyota-Avensis-Alphard-Estima-as/32219304959.htmlBilen bir arkadaşımız evet uygundur derse direk siparişi vereceğim. 3 Fonksiyonlu dedim, birisi FREN Lambasıikincisi Normal akşamları çalışan Arka kırmızı lambalar gibi3.sü GERİ VİTES LAMBASIMuhteşem bir ürüne benziyor, ne dersiniz ?
Tampomun malzemesi PPE diye geçiyor.Kısaca plastik. Ancak hafifletme ve yaya güvenliğinden nasibini alan parçalar.Park sensörü sesi ise;Sensörlerden biri bozuldu, kabloda hata var veya fişi takılı değil.
Tampon sökmek,MAX 3 dk. Kablo hatasını bulmak,
Maşallah abi cok yakismis gule gule kullan arabani.tampondaki kedi gozler kirmizi olsaymis gunduz goruntusu sankim daha iyi olurmuş.