0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim de aklıma gelen arka tampon üzerinde bulunan kırmızı kedi gözlerin yerine yuvarlak geri vites lambası yapmak arka da olan geri vites lambasını iptal edip kırmızı renge boyamak / kırmızı ampül taksak daha güzel olmaz mı?kedi gözlerinide güzel kesimli ince yapışkanlardan yapıştırsam daha güzel durur kanaatindeyim sizce nasıl olur
Kırmızı geri vites lambası muayenede sıkıntı çıkarır gibi. Ayrıca diğer sürücüler tarafından geriye taktığınız vites farkedilemeyebilir.
Nasıl farkedilmez ki ışıklar aşağı yönlü değil hafif yukarı yönlü olacak bence muayende de sıkıntı çıkarmaz yapılan müdahale süs için değil tamamen güvenli sürüş için geçerli
Aslında arka sislerin olduğu yerde çift lamba olmalı, Plastik kapağı kırmızı değil normal beyaz olacak. İçerisinde sis lambası için kırmızı ledler yada lambalar , geri vites içinde ledler yada lambalar olacak. Çok şık olur, bir taşla 2 kuş vurulmuş olur.
Murat hocam şekli falan benziyor aslında ama tam olarak ölçüp sipariş vermek gerek.Akşamları hoş duracağını sanmıyorum ama geri görüş kamerası için bayağı etkili olur.Eğer alırsam sadece beyaz lambaların bağlantısını yaparım Alıp takarsanız fotoğraf isterim
Orada model belirtmişler aslında bizim arabanın modelide var, ölçüleride vermişler ama ben bizim arabada o reflektör kısımlarına elimi bile sürmedim Orası sadece reflektör o zaman, lamba değil yani... Vidalı falanmı Burak hocam sen ellemişsindir o kısımları, çıkarması kolaymıdır?Neden akşamları güzel olmaz dedin? Gerçi istemezsen kablosunu bağlamazsın çalışmaz 4 kablolu zaten anlamışındır neyin ne amaçla kulanılacağını siteden. Hoşuma gitti, çok fonksiyonlu şeyleri seviyorum
Model yazdığına dikkat etmemiştim hocam. Beğendiyseniz sipariş verin. Bazı şahinciler tampon altına ek stop lambası falan koyuyorlar, şahsi görüşüm hoş durmuyor. Bu ürünün de aynı şekilde yakışmayacağını düşünüyorum .Orijinal olmadığı çok belli.Arka tampon boyası döküldüğünde reflektörü çıkarmaya çalıştım ama kırılır diye çok fazla zorlamadım. Muhtemelen tırnak falan vardır bilemiyorum.Ayrıca orijinaldeki reflektör özelliği kayboluyor. Bir de ışık yanmazken beyaz renk mi duruyor kırmızı mı? Eğer beyazsa gri arabaya yakışmaz. Vazgeçtim
Murat abi Stop lambası boyası ile boyayabilirsin kırmızı yada siyah renge aydinlatmayida engellemez
Camlara film kaplatınca bende de bu durum hasıl oldu.Ben de gece görüş kamerası ile çözüm düşündüm.Zira zaten ekranlı müzik sistemi aklımda vardı.
Hangimize dedin Eyüp hocam Ben beyaz olsada sorun olmaz diye düşünüyorum yahu, esas amacım geri vites lambasının ışığı arttırıp arkayı ışıl ışıl etmek, nasıl sence Eyüp hocam güzel değil mi? 3 fonksiyonlu
Sana dedim abi güzel kullanisli bi ürüne benziyor. Tampondaki flasor yuvasina birebir tam olursa orjinal gibi olur. Ama tampondaki flasor yerine tam oturmazsa hiç güzel olmaz. Sizin araç siyah renk olduğu için beyaz lamba kapagi gündüzleri tamponda çok siritir o yüzden far boyası ile kırmızıya boyarsan daha iyi olur dedim hem ışık kalitesi düşmez hemde gündüz bakınca orjinal gibi durur.3 fonksiyonlu olduğu için frenleme yaparken kırmızı olanı frene baglanacak Geri Vitese beyaz baglanacak diğer 3.fonksiyonu resimde baktim kırmızı ve beyaz karisik yanıyor aksamlari parklar sürekli açık olacağı için tamponda sürekli yanan kırmızı beyaz karisimi isik hoş bi görüntü olmaz. onu parklara değilde bence sislere bağlarsan daha iyi olur hem sisli havalarda arkadan gelen rahatça fark eder.