0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kapıya mı dayandılar
19.500 e de gidebilirmiş.. O ,telefon diyaloglarını bilirim.Kimisi de yalan söyler..Ta ben şuradan geliyorum, bakmışsın ki yakın bir ilçeden zıplamış gelmiş uyanık.O da genelde galerici olur
koray benimde bı sorum olucak hoş bu pek binek araç olmasada bilgin vardır 2009 hyundai H1 workstar panel van 120 beygirlik klimalı abs'li değişeni boyası yok.40.000 kılometrede Sorum şu biz bunu 3.000 peşin gerisini 5 ay vade ile 28.000 e aldık sende fiyatı nasıl ?? bugun satmaya kalksak ederi nedir ??
2000 terra pörtlek gözlü olanlardan.klima ve tek hava yastığı var.hiç lpg takılmadı 108.000 binde. kaput değişmiş,sol ön çamurlukta az bir boya var bide sol arkada benzin depo kapağının üstünde 30 cm çizgi halinde göçük var ama öyle bir kazası yok.çelik jant var. boya korumasını yapıyorum sürekli bagaj havuzu falanda var.nedir fiyat?
Herkes sormuş bende sorayım:2005 Avensis Elegant106.000km de Brc lpg (84.000'de takıldı)3 parça boya varKazası yok.4 lastik yeni.
2007 1.6 Midline Jetta 45 binde değişen yok 1 parça boya 29.500 nasıl fiyat ?
97 model 1,3 motor xl gümüş gri motor güzel tüplü içi tertemiz dıştan hafif solmalar vardır. aracımın piyasası nedir?
şimdi bu konuyu uzun süredir ara ara takip ederim.emeği geçen herkese de teşekkürler sonuçta aydınlatıcı bir piyasa bilgisi.geçen başıma gelen bir olayı anlatayım bu da bir başka piyasa bilgisi olsun selimpaşa da energy die bi benzinlik açıldı benzin 3.90 liradan indirimli açılışa özel..çektim aracı fulleyin dedim hazır ucuzu bulmuşken ordaki yetkili bir görevli geldi aracı sordu.yaris 1.33 sol .2009 temmuz trafik çıkışlı. araba için geldim dedi.piyasası ne şusu busu falan öle satar msın dedi.daha 1 yıl ödemesi var bankaya prensib olarak aslında hiç satma taraftarı değilim. en son 25-26 eder falan demişlerdi.çokta ikinci elde emsali yok.1.3 sol olanlar var 1.33 olanlar pek yok.dedim 30 getirene veririm ancak.ne de olsa ilgilenmez falan dedim aaa dedi iyiymiş falan kaça olur vs vs falan benim hiç satma düşüncem yok dedim 30 verirsen olur 29500 bile olmaz.zaten çok memnunum arabamdan seviyorumda bi daha nerde öle iyi fiyata alayım olmuş 37000 civarı..dedim tmm satmıyorum.illa satarken haber ver...özetle şimdi burdan soruyorum bu araba kaç eder gelen cevap tahmini 24-25 eder falan olacaktır ama belkide iyi bir fiata o anda satılabilirdi.yani piyasa yerine göre kişiye göre değişiyor.saygılarımla...
2006 Avensis 1.6 Elegant Siyah/Bej44000 kmFull orjinal ne değişeni nede boyası varEk olarak 2.0 execute elegant deri döşemeleri - Orjinal toyota Cd changer Tüm bakımları serviste yapıldı Garaj arabasınedir hocam fiyatı
Koray bey siz fiyatları çok düşük söylüyorsunuz. Sıfırı şu anda 41.300 TL olan ve alaşımlı jantta dahil olmayan 1.6 Auris' in 2011 modeli 2 aylık ve 3000 km olan arabayı 34.000 TL demişsiniz. El insaf.Gerçi satmak içinde sormamıştım ama.Daha öncede bana 2004 Corolla için 19 filan demiştiniz 21.500' den adamlar resmen kapıya dayandı zorla aldılar arabayı.
2003 rav4 1 değişen (ön sağ çamurluk) 2 boyanan (arka sağ-sol çamurluk) var. 200 bin km de ve lpg li. Bakımlı sayılır.
Ee valla buradaki fiyata inansak giderdi neden gitmesin. Valla bizimki Ankara' dan gelmişti ama ondan eminim.
vereceğiniz bilgiler iin şimdiden teşekkürler..satıcı değil alıcı adayıyım!!! model : corolla hb sol 1.6 vvt-i km : 90.000 fiyat : 23.000 tl ( son ve tek fiyatı) not : kazasız..sadece sağ tekerlek üstünde duvara sürtünmeden dolayı lokal boya mevcut.hiç lpg takılmamış..hiç sigara içilmemiş..90.000 km bakımını sahibi üstlenecek,expertiz raporu alınacak ve arabayı ona göre teslim edecek.. dip not: ilk arabam olucak=))) ne dersiniz değer mi?
2000 model corolla 1.4 terra vvt-i ne kadara satabilirim?
2005-07 kasa dizel sedan corollaların piyasası nedir?max km 120.000 km.bir kaç parça boya sorun değil.sahibinden.com'da çok uçuk fiyatlar istiyorlar neredeyse bir üst kasa fiyatına satacaklar.