0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aradığında patlat gitsin değer kaybetmesin daha çok Kemal abi
araba çok temiz , değer kaybetmez, aksine sıfırı zamlandıkça bende bindiriyorum
99 model Renault Megane 1, 1.6 RTE 8v 90 hp, 76.000km'de 3 parça değişeni var lpg'li ne kadar eder ortalama hocam?yardımcı olursan sevinirim...
koray bende sana bir ara avensis bulursan haber ver demiştim.Unuttun herhalde.Kardeş 2007-2008 model elegant mümkünse temiz birşey olsun bulursa mesaj ataabilirisn.Benim aracımla takas da olur.Bİşeyler yaparız sen arabayı bulda hele.
1.6 xei 96 model klimasız 231 binde değişeni yok kaputta boya var ne kadar eder 13 verdiler vermedik
1998 1.6 XEİ Special(ABS+Airbag) Klima yok .139 binde ne kadardır piyasası abisi
2009 yaris d4d 50.000 km de ( 6 ileri araç) ne kadar eder ortalama teşekkürler
2001 model corolla sol special ABS, 4 airbag, klima, ebd, yol bil. değişen yok sadece çizdikleri için kaputu boyattım resimdekinin bordosu kmsi 112 bin
2008 Honda civic Elegance 1600 cc Otomatik-triptronic Bej , 37 binde sürtmelerinden tamponlarda boya var, hatta ön tampon artık boya tutmamaya başladı değiştirdim... içerisinde sigara içilmemiş olup çakmak bile çakılmamıştır , hatta kibrit falanda yakılmamıştırTaa caponyadan getirtilmiş özel paspaslar ve bagaj havuzu var, stepnesi yerinden sökülmemişsürekli kapalı garajda korunmuş, genellikle benden başkası arabaya binmemiş, hatta yağmurlu havalarda işe taksiyle gidilip aracın altı dahi su görmemiş vs vs kaç para eder bu Koray kardeş
Sefa Bey merhaba iki aracımız var.1-2005 corolla terra gri,77000km,lpg li sağ çamurluk değişik,sol taraf üç parça boyalı.2-2005 corolla sol bordo,lpg li 150.000 km,tamponlar boyalı .şimdiden teşekkürler...
2011 Auris Comfort Extra-Siyah 2000 km Boya, çizik v.s yok. Arka park sensörü, 16 inc alaşımlı jant, dış boya koruma, iç koltuk koruma mevcut. Bayideki gibi araç.
98 corolla ya nedersin
Hocam maalesef dediğizin gibi olmuyor ülkemizde.Tamamen tutulması 2,elinin hızlı olmasıyla alakalı.Corolla segment olarak avensisten alt segmentte ancak 2elinin daha hızlı olması ve kolay alınıp satılabilmesi fiyatlarını yakın kılıyor avensise.Ancak aracın temizliğine görede değişiyor.Avensisin comfort donanım olarak corollanın sol donanımından bile daha üstün .Örnegin bayiden alırken avensisin 2,0 motoru nu daha fazla para verip alıyorsunuz ama yıllar geçtikçe 2.ele düştügü zaman 1,6 sından ucuza gidiyor.Bunun nedeni de ülkemizdeki benzin ve vergi olayı.2,0 fazla satılmadıgı ve tutulmadıgı için 1,6 sından daha ucuza gidiyor.Halbuki kötü araba mı daha ucuz diyemz.2,0 avensis 1,6 avensisten beş kat daha iyidir sürüşü performansı.Burayı galerici olarak değerlendirmekte çok doğru olmaz exper bir üyemiz var o beş aşagı on yukarı bir fiyat söylüyor mal sizin satar satmazsınız.Şimdi bende avensis elegant bakıyorum ama adamın arabası 40 binde diyor boya yok diyor 2005 avensis eleganta 34 istiyor.Tamam araba cok temiz olabilir ama ederi 1-2 fazladır 34 nekadar temizde olsa etmez 2005 avensis.2009 avensis elegantlar yeni kasa sı bile 39 40 bin lira.Bİrazda bizim millettede var temiz se temiz ancak bukadarda abartılmaz.
97 model 1.3 motor xl gümüş gri renkli tüplü fiyatı nedir sizce? teşekkür