Gönderen Konu: Ynt: Aracınızın değerini mi öğrenmek istiyorsunuz?  (Okunma sayısı 53273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: Ynt: Aracınızın değerini mi öğrenmek istiyorsunuz?
« Yanıtla #640 : Nisan 15, 2011, 16:18:22 »
Aradığında patlat gitsin değer kaybetmesin daha çok Kemal abi :)

araba çok temiz , değer kaybetmez, aksine sıfırı zamlandıkça bende bindiriyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #641 : Nisan 15, 2011, 16:21:01 »
araba çok temiz , değer kaybetmez, aksine sıfırı zamlandıkça bende bindiriyorum

38de yukarı çıkmaz gibi geliyor Kemal abi 38de sabit kalırsın ki
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Herkese Sağlık
« Yanıtla #642 : Nisan 15, 2011, 16:27:07 »
pardon Sefa Bey, topu o zaman Koray Beye atalı.m

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #643 : Nisan 15, 2011, 17:51:05 »
2011 Auris Comfort Extra-Siyah 
2000 km
Boya, çizik v.s yok.
Arka park sensörü, 16 inc alaşımlı jant, dış boya koruma, iç koltuk koruma mevcut. Bayideki gibi araç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #644 : Nisan 18, 2011, 13:37:52 »
2001 model corolla sol special  4 airbag abs klima ebd ve lpg mevcut değişen yok çizdikleri için sadece kaput boyalı 113 binde  resimdeki kasadan
selam  alykm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #645 : Nisan 18, 2011, 17:06:51 »
98 corolla ya nedersin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #646 : Nisan 18, 2011, 17:19:12 »
Yanlış anlaşılmasın ama buradaki düşünülen bazı fiyatlar sanki galerici fiyatları gibi kar yapıp alıp-satmak için gibi ön görünen fiyatlar bana göre..Belki İstanbul'da bu şekilde olabilir ama bir o kadar da İstanbul araçlarına her nedense pek sıcak bakılmaz tabusu olduğu için mi fiyatlar düşük ? Diğer yörelerde fiyatlar bana kalırsa bu şekilde ilerlemiyor ,aksine yükseklerde kalıyor..gördüklerim bunlar çünkü :o

Ayrıca 2004-2005 Model Avensis ile ,aynı yıla sahip Corolla çıkışlı araçların fiyatları birbirine çok yakın seyir ediyor..Benim bildiğim Avensis Toyota'nın Amiral gemisi..ve de Avrupa standartlarına göre norm alınmış ,tasarlanmış..içinde bana göre yeterli seviyede yok yok yani..fiyatlara bakılınca aynı seyir ediyor amma donanım özelliğe gelince Avensis ben buradayım diyor..bu bariz konu diğer modellerde de geçerli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #647 : Nisan 19, 2011, 10:54:06 »
Hocam maalesef dediğizin gibi olmuyor ülkemizde.Tamamen tutulması 2,elinin hızlı olmasıyla alakalı.Corolla segment olarak avensisten alt segmentte ancak 2elinin daha hızlı olması ve kolay alınıp satılabilmesi fiyatlarını yakın kılıyor avensise.Ancak aracın temizliğine görede değişiyor.Avensisin comfort donanım olarak corollanın sol donanımından bile daha üstün .Örnegin bayiden alırken avensisin 2,0 motoru nu  daha fazla para verip alıyorsunuz ama yıllar geçtikçe 2.ele düştügü zaman 1,6 sından ucuza gidiyor.Bunun nedeni de ülkemizdeki benzin ve vergi olayı.2,0 fazla satılmadıgı ve tutulmadıgı için 1,6 sından daha ucuza gidiyor.Halbuki kötü araba mı daha ucuz diyemz.2,0 avensis 1,6 avensisten beş kat daha iyidir sürüşü performansı.
Burayı galerici olarak değerlendirmekte çok doğru olmaz exper bir üyemiz var o beş aşagı on yukarı bir fiyat söylüyor mal sizin satar satmazsınız.Şimdi bende avensis elegant bakıyorum ama adamın arabası 40 binde diyor boya yok diyor 2005 avensis eleganta  34 istiyor.Tamam araba cok temiz olabilir ama ederi 1-2 fazladır 34 nekadar temizde olsa etmez 2005 avensis.2009 avensis elegantlar yeni kasa sı bile 39 40 bin lira.Bİrazda bizim millettede var temiz se temiz ancak bukadarda abartılmaz.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #648 : Nisan 22, 2011, 09:16:13 »
99 model Renault Megane 1, 1.6 RTE 8v 90 hp, 76.000km'de 3 parça değişeni var lpg'li ne kadar eder ortalama hocam?
yardımcı olursan sevinirim...
abs varsa arabanda 14,000 e kadar yolu var saygılar...
koray bende sana bir ara avensis bulursan haber ver demiştim.Unuttun herhalde.Kardeş 2007-2008 model elegant mümkünse temiz birşey olsun bulursa  mesaj ataabilirisn.Benim aracımla takas da olur.Bİşeyler yaparız sen arabayı bulda hele.
tuncay abi bi tane varda 2,0 eleg exe :) uyar diyosan arabada 2 parça boya çok güzel bir araba...
1.6 xei 96 model klimasız 231 binde değişeni yok kaputta boya var ne kadar eder 13 verdiler vermedik
neden vermedin be güzel kardeşim ben sana 14 e 96 model 54,000 de hatasız klimalı XEİ vereyim :) gel hayırlı olsun!'
1998 1.6 XEİ Special(ABS+Airbag) Klima yok .139 binde ne kadardır piyasası abisi :)

orçuncum bu araba cumhuriyet altını gibi 16-16,5 gibi satar :) kıymetini bil...
2009 yaris d4d 50.000 km de ( 6 ileri araç) ne kadar eder ortalama teşekkürler
30,000 gibi satılır abicim saygılar...

2001 model corolla sol special ABS, 4 airbag, klima, ebd, yol bil. değişen yok sadece çizdikleri için kaputu boyattım
resimdekinin bordosu kmsi 112 bin
17,500 gibi satılır kardeşim...saj ataabilirisn.Benim aracımla takas da olur.Bİşeyler yaparız sen arabayı bulda hele.
[/quote]
tuncay abi bi tane varda 2,0 eleg exe :) uyar diyosan arabada 2 parça boya çok güzel bir araba...
1.6 xei 96 model klimasız 231 binde değişeni yok kaputta boya var ne kadar eder 13 verdiler vermedik
neden vermedin be güzel kardeşim ben sana 14 e 96 model 54,000 de hatasız klimalı XEİ vereyim :) gel hayırlı olsun!'
1998 1.6 XEİ Special(ABS+Airbag) Klima yok .139 binde ne kadardır piyasası abisi :)

orçuncum bu araba cumhuriyet altını gibi 16-16,5 gibi satar :) kıymetini bil...
2009 yaris d4d 50.000 km de ( 6 ileri araç) ne kadar eder ortalama teşekkürler
30,000 gibi satılır abicim saygılar...

2001 model corolla sol special ABS, 4 airbag, klima, ebd, yol bil. değişen yok sadece çizdikleri için kaputu boyattım
resimdekinin bordosu kmsi 112 bin
17,500 gibi satılır kardeşim...

2008 Honda civic Elegance 1600 cc Otomatik-triptronic Bej , 37 binde
sürtmelerinden tamponlarda boya var, hatta ön tampon artık boya tutmamaya başladı değiştirdim...
içerisinde sigara içilmemiş olup çakmak bile çakılmamıştır , hatta kibrit falanda yakılmamıştır
Taa caponyadan getirtilmiş özel paspaslar ve bagaj havuzu var, stepnesi yerinden sökülmemiş
sürekli kapalı garajda korunmuş, genellikle benden başkası arabaya binmemiş,
hatta yağmurlu havalarda işe taksiyle gidilip aracın altı dahi su görmemiş vs vs kaç para eder bu Koray kardeş
abi arabanın bi ağzıyla kuş tutmadığı kalmış :) 35-36 gibi satarsız o temizliktekini normalde 34,000 civarı piyasası...

Sefa Bey merhaba iki aracımız var.1-2005 corolla terra gri,77000km,lpg li sağ çamurluk değişik,sol taraf üç parça boyalı.2-2005 corolla sol bordo,lpg li 150.000 km,tamponlar boyalı .şimdiden teşekkürler...
1-) 20-21 gibi satılır 2-)24,000 gibi satılır
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #649 : Nisan 22, 2011, 09:18:10 »
2011 Auris Comfort Extra-Siyah 
2000 km
Boya, çizik v.s yok.
Arka park sensörü, 16 inc alaşımlı jant, dış boya koruma, iç koltuk koruma mevcut. Bayideki gibi araç.
34,000 gibi satılır abicim...

98 corolla ya nedersin
Sarı çizmeli mehmet ağa derim nediyim güzel kardeşim :)
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #650 : Nisan 22, 2011, 09:30:48 »
Hocam maalesef dediğizin gibi olmuyor ülkemizde.Tamamen tutulması 2,elinin hızlı olmasıyla alakalı.Corolla segment olarak avensisten alt segmentte ancak 2elinin daha hızlı olması ve kolay alınıp satılabilmesi fiyatlarını yakın kılıyor avensise.Ancak aracın temizliğine görede değişiyor.Avensisin comfort donanım olarak corollanın sol donanımından bile daha üstün .Örnegin bayiden alırken avensisin 2,0 motoru nu  daha fazla para verip alıyorsunuz ama yıllar geçtikçe 2.ele düştügü zaman 1,6 sından ucuza gidiyor.Bunun nedeni de ülkemizdeki benzin ve vergi olayı.2,0 fazla satılmadıgı ve tutulmadıgı için 1,6 sından daha ucuza gidiyor.Halbuki kötü araba mı daha ucuz diyemz.2,0 avensis 1,6 avensisten beş kat daha iyidir sürüşü performansı.
Burayı galerici olarak değerlendirmekte çok doğru olmaz exper bir üyemiz var o beş aşagı on yukarı bir fiyat söylüyor mal sizin satar satmazsınız.Şimdi bende avensis elegant bakıyorum ama adamın arabası 40 binde diyor boya yok diyor 2005 avensis eleganta  34 istiyor.Tamam araba cok temiz olabilir ama ederi 1-2 fazladır 34 nekadar temizde olsa etmez 2005 avensis.2009 avensis elegantlar yeni kasa sı bile 39 40 bin lira.Bİrazda bizim millettede var temiz se temiz ancak bukadarda abartılmaz.
Ozan arkadaşımızın konuşması gibi günde belki 50 tane müşteriyle aynı tarz konuşmayı yapıp ben açıklama yapmaktan usandığım için cevap vermicem :)
benim burda kimin arabasına galerici gibi arabanı getir 20 ye alıyım vs vs gibisinden itamlarda bulunduğunu görmüş beyfendide buna göre yorum yapıyo?

Tuncay abicim 2.el piyasasında sadece avensiste deği malesef  alt segment ve üst ün arasındaki fiyat baremi bu passat 2,0 FSI- passat 1,6, avensis 2,0-avensis1,6, Laguna 2,0- Laguna 1,6-1,5  her markada 2,0 litrelerini alırken ötv den dolayı vergi biner alırsın 65-70,000 TL ye sonra 2.el e geldiğin düşük olmasının sebebi 1-)2 yaşındaki 2,0 arabanın senelik vergisi 1,931 TL 2) benzin litresi olmuş 4,1 TL araba ne yapsın AT 2,0 bi avensis 11 - 12 litre yakması gayet normal bu sebeplerden  türkiyede yüksek motorlu sıfır araç alıyorsan iyi zarar kaçınılmaz...
Ha bu benim işime geliyor neden daha donanımlı gemi gibi süper araçlara biniyorum(Uygun fiyata).1,6 köhne alt segment arabalarına vereceğim paraya yazık :) bu araçların değerlerini anlayanlar az şu anda elimde 2004 model avensis 2,0 Elegant Executive paketli bi aracım var siyah renkle 125,000 km de ilk sahibi 2 parça boya var bu arabanın sıfırını toyotada iken 68,000 TL ye satılıyordu şu anda 26,500 e vercem yüzüne bakan yok çok acı bi durum ama bizim insanımız kafasız abicim yapmak bişi yok ! saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #651 : Nisan 23, 2011, 13:38:11 »
97 model 1.3 motor xl gümüş gri renkli tüplü fiyatı nedir sizce? teşekkür

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #652 : Mayıs 12, 2011, 21:00:26 »
97 model 1.3 motor xl gümüş gri renkli tüplü fiyatı nedir sizce? teşekkür
düzgün güzel bir arabaysa 10,000-10,500 gibi satabilirsin kardeşim saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #653 : Mayıs 12, 2011, 21:06:19 »
2011 d4 auris hangi aralıkta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #654 : Mayıs 12, 2011, 21:14:48 »
koray benimde bı sorum olucak hoş bu pek binek araç olmasada bilgin vardır :) 2009 hyundai H1 workstar panel van 120 beygirlik klimalı abs'li değişeni boyası yok.40.000 kılometrede Sorum şu biz bunu 3.000 peşin gerisini 5 ay vade ile 28.000 e aldık sende fiyatı nasıl ?? bugun satmaya kalksak ederi nedir ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #655 : Mayıs 12, 2011, 21:23:04 »
2000 terra pörtlek gözlü olanlardan.klima ve tek hava yastığı var.hiç lpg takılmadı 108.000 binde. kaput değişmiş,sol ön çamurlukta az bir boya var bide sol arkada benzin depo kapağının üstünde 30 cm çizgi halinde göçük var ama öyle bir kazası yok.çelik jant var. boya korumasını yapıyorum sürekli bagaj havuzu falanda var.nedir fiyat?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #656 : Mayıs 12, 2011, 21:30:24 »
Herkes sormuş bende sorayım:
2005 Avensis Elegant
106.000km de
Brc lpg (84.000'de takıldı)
3 parça boya var
Kazası yok.
4 lastik yeni.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #657 : Mayıs 12, 2011, 21:36:53 »
2007 1.6 Midline Jetta 45 binde değişen yok 1 parça boya 29.500 nasıl fiyat ?
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #658 : Mayıs 14, 2011, 09:13:25 »
97 model 1,3 motor xl gümüş gri  motor güzel tüplü içi tertemiz  dıştan hafif solmalar vardır. aracımın piyasası nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #659 : Mayıs 19, 2011, 20:49:31 »
şimdi bu konuyu uzun süredir ara ara takip ederim.emeği geçen herkese de teşekkürler sonuçta aydınlatıcı bir piyasa bilgisi.geçen başıma gelen bir olayı anlatayım bu da bir başka piyasa bilgisi olsun selimpaşa da energy die bi benzinlik açıldı benzin 3.90  liradan indirimli açılışa özel..çektim aracı fulleyin dedim hazır ucuzu bulmuşken ordaki yetkili bir görevli geldi aracı sordu.
yaris 1.33 sol .2009 temmuz trafik çıkışlı. araba için geldim dedi.piyasası ne şusu busu falan öle satar msın dedi.daha 1 yıl ödemesi var bankaya prensib olarak aslında hiç satma taraftarı değilim. en son 25-26 eder falan demişlerdi.çokta ikinci elde emsali yok.1.3 sol olanlar var 1.33 olanlar pek yok.dedim 30 getirene veririm ancak.ne de olsa ilgilenmez falan dedim aaa dedi iyiymiş falan kaça olur vs vs falan benim hiç satma düşüncem yok dedim 30 verirsen olur 29500 bile olmaz.zaten çok memnunum arabamdan seviyorumda bi daha nerde öle iyi fiyata alayım olmuş 37000  civarı..dedim tmm satmıyorum.illa satarken haber ver...
özetle şimdi burdan soruyorum bu araba kaç eder gelen cevap tahmini 24-25 eder falan olacaktır ama  belkide iyi bir fiata o anda satılabilirdi.
yani piyasa yerine göre kişiye göre değişiyor.
saygılarımla...