0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam 2004 corolla 1.4 terra 238.000 de değişeni kazası yok sadece ufak tefek sürtüklerden geçenlerden kaskodan arka tamponu boyandı 2,3 parçada sağında solunda boya var ??
koray abi 2002-2003 model yeni kasa corolla en fazla 150.000 km aracı en az kaç tl'ye alabiliriz?
koray bey 96 model 1.3 XL fakat km göstergesi bozuk...benden önceki sahibi bana satmadan 1 ay önce bozulduğunu söylüyor. en son 120 bin civasındaymış...bende en fazla 10 bin yapmışımdır yani... ne kadar eder bizim balkız bi görüşlerini alsak
2005 model sw corolla terra 80000 km'de 4 parça boyalı. kaç tl eder?
Solmü terra mı kardeş ?
22 civarında satılır kardeşim...
hiç fark etmez ucuz olsun yeter.18.500'e buldum abi. altında bir bit yeniği var mıdır?
getir bi arabayı bakalım ondan sonra al kilometresine değişenine felan bakalım neziroğlu renault tayım ben al gel arabayı gelmeden önce ara beni 0532 712 30 46
tamam abi ankarada araç bulursak direk sana getiririz şu an passatımın var bugün itibariyle satılık. onu bi satalım bi corolla düşünüyorum. bi piyasa araştırması yapıyım dedim ve sana soruyum dedim. teşekkür ederim abi.
Koray, Hakkı Eraslan Abimiz mekanımızda. Bir soru soracak. Soruyu şimdi sordu bende yazıyorum.1998 model corolla gli special, otomatik, beyaz, 68400km, vuruğu değişeni yok. İki yerde lokal boya var. Ne eder diye sordu.65000bin km de 15.500e almış. Nasıl diye soruyor. Not: araba çok temiz. Şahidim ben
bedava oğlu bedava diyorum vedat abicim 16,500 hemen müşterim var uyarmı
koraaaayyykim o müşterin abicim
seeen