0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi bizim kız ne kadar eder acaba 2003 model corolla sedan A/T sol 64000 km de boyasız çizikli çizikli duruyor bütün servis kayıtlarıda yetkili serviste
ustam 95 xli 230 binde klimalı ne kadar eder?
Aracım 2004 model Corolla HB Terra 90.000 km.Benzin + LPG. LPG daha yeni takıldı.Araçta değişen yok. Sadece sol ön çamurlukta lokal bir boya var.
Koray selam, çok popüler oldu bu konu bakıyorumda bende merakımı gidermek istiyorum yardımcı olursan 2005 Corolla HB Sport, 117000km de ilk sahibiyim, hiç sigara içilmemiş, sağ çamurluk ve ön tampon (ön tampon el yapımı) boyalı, yaptığım değişikliklerde imzamda yazıyor , nekadar eder bizim kız
Msut yapma bunu ya.Neden değer biçiyorsun arabana?Fıstık gibi araba. Normal alıcı fiyatı öğreneceksin şimdi. Sen satsan meraklısına satacaksın. Emeğinin fiyatını duyamayacaksın.
hopppppp el atıyorum ne istiyorsun mesut abi... ya neler neler olmuş forumda..bi el atayım.. kimi kaça alıyorz kim satıyor... duurn daha ben satıcam... bence mesut abinin araca helalinden 24.000 verilir..
2001 toyota corolla wti terra spcial herşeyi orjinal. Sigara içilmemiş. Tüplü Atiker marka. Satılık değil ama ev alma durumu olursa merağımdan soruyorum.
şu haliyle 28.000 tl den aşağı vermez... sıkı pazarlık yapman gerek murat ))
sen daha satışı bitiremedin mi???
daha bitiremedim sözde hala adamı bekliyorum abi gelicekte anlaşıcaz..bekle bekle aman satma ben gelicem edicem..ya biri benle sağlam dalga geçiyor yada adam harbi alıcak.. teknemide arabamıda..
sevimsiz diyaloglar ama senin için hayırlısı olanı temenni ederim.sevgiler
vallaha bu neki...ya biri aradı telefonda abi yaa 17.800 liram var veririmisin harçlıklaırmdan biriktirdim..falan filan..ya nasıl laflar ediyor..ağlıyor sızlıyor..dedim..bayramda nenenle dedenin emicenin ellerini bidaha öp paranı denkleştir..gel dedim.. ya almasıda satmasıda harbi zor be.. sağol abi temennilerin için..
pert araba dediğin gibi hakikaten uğraşması zordur 2007 dizel a/t sol hb alıyodum 21,000 e bıraktılar cesaret edemedim bu işi yapmama rağmen sonra gittik corolla ts aldık sanki çok kolay satabilecemde bunu
nacizane tavsiyem olsun, telefon edenler ile rakam konuşma. konuşmak isteyenleri gel arabanın başında konuşalım de. arabayı görmeden resim üstünden fiyatmı konuşulur ya..senin arabadaki söför tarafında olan koku zaten 2000-3000 artı prim yaptırır arabaya n e 17-18000 TL si
benimki tipo ama cevaplarmısınız yinede yazayım96 model 1,6 sx araba 213 binde ama hiçbir sorunu yok bal köpüğü renginde hiçbir şekilde boya yada değişen yok teşekkürler
2000 model 1.3 terra abs 2 hava yastıgı klıma 150 bınde 2 parca boya var gumus grı cd calar 86 beygır nedır fıyat tesekkurler
Harcadığın emeğin haddi hesabı yok. Şimdi bir fiyat söyleneyeck Koray, benim moralim bozulacak .Allah kaza bela vermesin
mesut abicim vedat abininde dediği gibi meraklısına satman en doğrusu 25,000 civarında satılır ama meraklısına!!! piyasada bozdurmaya kalksan 20-21 verecekleri rakam normal müşterisine 22-23 gideceği rakam...+1