2005 corolla sol A/T 60.000 km boya yok lpg li. Teşekkürler.
2005 corolla sol A/T 60.000 km boya yok lpg li. Teşekkürler.
25,000 e kadar satılır kamil abicim...
Ben deneme amaçlı sahibinden.com a ilan vermiştim

25.500 diye yazmıştım, 23.000 e kabul etsem şak diye vereceklerdi ama =) Gerçi ilan fiyatıyla da görmek isteyen çok oldu. Bir ay kadar aktif kaldı ilan, en azın 25-30 mail geldi =)
2008 model 83binde füme yaris, mmt şanzıman. Ekstradan sadece cam filmi ve çelik jant taktırdık.
Ben deneme amaçlı sahibinden.com a ilan vermiştim
25.500 diye yazmıştım, 23.000 e kabul etsem şak diye vereceklerdi ama =) Gerçi ilan fiyatıyla da görmek isteyen çok oldu. Bir ay kadar aktif kaldı ilan, en azın 25-30 mail geldi =)
2008 model 83binde füme yaris, mmt şanzıman. Ekstradan sadece cam filmi ve çelik jant taktırdık.
terra sol ? dizel benzin ?
terra sol ? dizel benzin ?
Pardon

Terra araç ama park sensörü var, bir de normalde terralarda var mı bilmiyorum ama direksiyondan kumanda var. Benzinli.
Pardon
Terra araç ama park sensörü var, bir de normalde terralarda var mı bilmiyorum ama direksiyondan kumanda var. Benzinli.
25,000 tl den aşşağı satmayın derim nagihan hanım tercih edilen bir otomobil çünki...
25,000 tl den aşşağı satmayın derim nagihan hanım tercih edilen bir otomobil çünki...
Peki, alıcı çıkarsa haber edersin hemşerim

İyi sabır varmış sende de sayfalarca soruya cevap vermişsin, kolay gelsin
2010 Auris 1.6 132 HP Elegant, Sunroof, Multimode vites, 15.500 kmde, üzerinde Aurisin tüm aksesuarları var; Ön marşpiyel,yan marşpiyel, arka tampon altı eki,spoiler, çift egsozt, cam filmi, bagaj kromajı, basamak çıtaları,park sensörü,alarm, xenon far, 17 inç jant ve sıfır ayarında michelin lastikler, cam filmi... tüm aksesuarları orjinal serviste yapılmıştır.Makyajsız kasa, Ön tampon boyalı, sağ arka kapı lokal boyalı kaza yok değişen yok.
2009 Haziran çıkışlı Auris Comfort Extra Ls Multimode 18500 kmde kusursuz..
Garanri ekstra, cam filmi, spoiler, cam modüllü alarm, xenon, cruise control ekstraları..
tabiki 2003 4 5 parça boyalı düzgün bi corolla hb ortalama 22 civarında satılır
çok teşekkürler 22 veren çok var araca ama toyota olduğu için satmaya niyetim yok
bende yazim
2005 CivaGümüş 78bin kmde Yaris Terra benzinli manuel. Arka tampon değişmiş (ilk sahibi bayan olunca)
2010 Auris 1.6 132 HP Elegant, Sunroof, Multimode vites, 15.500 kmde, üzerinde Aurisin tüm aksesuarları var; Ön marşpiyel,yan marşpiyel, arka tampon altı eki,spoiler, çift egsozt, cam filmi, bagaj kromajı, basamak çıtaları,park sensörü,alarm, xenon far, 17 inç jant ve sıfır ayarında michelin lastikler, cam filmi... tüm aksesuarları orjinal serviste yapılmıştır.Makyajsız kasa, Ön tampon boyalı, sağ arka kapı lokal boyalı kaza yok değişen yok.
40,000-41,000 gibi satabilirsin kardeşim...
bende yazim
2005 CivaGümüş 78bin kmde Yaris Terra benzinli manuel. Arka tampon değişmiş (ilk sahibi bayan olunca) 
sinan kardeş araba 1.0 mı 1.3 mü klima varmı abs varmı tam olarak yazarmısın
abi bizim kız ne kadar eder acaba 2003 model corolla sedan A/T sol 64000 km de boyasız çizikli çizikli duruyor bütün servis kayıtlarıda yetkili serviste
ustam 95 xli 230 binde klimalı ne kadar eder?
kilometresi düşük olsa 26-27 ye kadar satılır ama kilometreden dolayı 24 civarında satabiliosan ver derim abicim
teşekkürler beni bilgilerndirdiğin için galericilere sordum 18000 dediler hatta 17 bile söyleyen oldu. Allah Galericilerin eline düşürmesin kimseyi...:
Aracım 2004 model Corolla HB Terra 90.000 km.
Benzin + LPG. LPG daha yeni takıldı.
Araçta değişen yok. Sadece sol ön çamurlukta lokal bir boya var.
Koray selam,
çok popüler oldu bu konu bakıyorumda

bende merakımı gidermek istiyorum yardımcı olursan

2005 Corolla HB Sport, 117000km de ilk sahibiyim, hiç sigara içilmemiş, sağ çamurluk ve ön tampon (ön tampon el yapımı) boyalı, yaptığım değişikliklerde imzamda yazıyor , nekadar eder bizim kız

Msut yapma bunu ya.
Neden değer biçiyorsun arabana?
Fıstık gibi araba. Normal alıcı fiyatı öğreneceksin şimdi. Sen satsan meraklısına satacaksın. Emeğinin fiyatını duyamayacaksın.
Vedat satmıyorumki arabayı ya neden böyle yapıyorsun

en az 2 yıl daha benimle kalır