0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim İlke Arslan. Ne yazık ki söylediğini denedim ancak oraya tıkladığımda yanıt gönderildiğinde haber ver ve gülümseme kullan kutucukları çıkıyor. Ekleyemiyorum. Neyi yanlış yapıyorum acaba?
2008 Toyota Auris Elegant model aracımla kaza yaptım. Aracımla orta refüje sol önden çarptım ve peyzaj ağaçlarının boyunda havalanarak karşı yola uçtum. Arabada eşim ve 2 oğlum da vardı. Yere çarparak düştük, biraz tavanın üzerinde sürüklendik ve takla attık. Arabam sigorta tarafından perte çıkarıldı. Böyle bir kazada arabamda bulunan 9 hava yastığından hiçbiri açılmadı. Hukuki yola başvurmayı düşünüyorum. Kamuoyunu da bu konuda her platformda bilgilendirmeyi planlıyorum. Kazaya ait birkaç fotoyu da birlikte yayımlamak istedim ancak ekleyemedim.
Kerem Bey, yardımınız için teşekkürler. Ertan Bey, dikkat ederseniz aracın şoför mahallinin olduğu kapının direği eğildi, içine geçti. Ayrıca aracın önü de dağıldı. En azından şoförün olduğu perde ve direksiyon hava yastığının açılması gerekmiyor muydu?