0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rasim bey geçmiş olsun.Kerem resimler için arkadaşa yardımcı oldugun için teşekkürler.Yeni üyeler 10 mesaj paylaşmadan resim paylaşamıyorlar.
Kerem Bey, yardımınız için teşekkürler. Ertan Bey, dikkat ederseniz aracın şoför mahallinin olduğu kapının direği eğildi, içine geçti. Ayrıca aracın önü de dağıldı. En azından şoförün olduğu perde ve direksiyon hava yastığının açılması gerekmiyor muydu?
Yeni bir Toyotacı olarak konuya çok vakıf olmamakla beraber kazayı geçiren arkadaşımıza ve ailesine geçmiş olsun diyorum.Toyota konusunda hava yastığı açılmama olayı sanırım ilk değil.Birkaç yıl önce hangi modeldi bilmiyorum ancak yine perte çıkmış bir Toyota ile firma mahkemelik olmuştu.Yanlış anlaşılmasın burda körü körüne marka fanatikliği yapmaya gerek yok.Sonuçta bu araçlar hangi marka modelde olursa olsun "kul yapısı".Geçen yıl(Aralık 2012) Mercedes marka aracımla köprüye çarptım.Resimler aşağıda mevcut.Çok şükür içinden burnumuz bile kanamadan çıktık.Ama bu tek başına Mercedes'in çok çok güvenli olduğunu göstermez.Kaza ve Kader Allah'tandır.http://www.medyadetay.com/surucu-hafif-sekilde-yaralandi-15324.html
Takladan sonra acilan airbag kafa kopmalarina boyun kirilmalarina ve daha buyuk hasarlara neden olmaz mi?
Verilmiş sadakanız varmış diyelim Rabbim beterinden korusun...Hocam sizin yazınızdan sonra tekrar okudumda şu iki sayfayı körü körüne fanatiklik kelimesine uyan birşey göremedim gözümden mi kaçtı acaba o KÖRÜ KÖRÜNE TOYOTA FANATİKLİĞİ yapanlar
Ben kimse körü körüne marka fanatikliği yapıyor demedim.Üstelik Toyota'yı kötüleyip başka bir markayı da övmedim.Böylesine bir kazada airbag açılmış mı açılmamış mı çok da önemli değil -kaza ve kader Allah'tandır- dedim.Ayrıca kendi yapmış olduğum kazadan da örnek verdim.Bu kazadan yara almadan çıkmış olmam Mercedes'i çok çok güvenli mi yapar dedim.Daha doğrusu marka fanatikliği olayını tüm markaları içine katacak şekilde -neticede kul yapısı mucize beklememek- bağlamında değerlendirdim.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.