Gönderen Konu: İç Temizlik, Güzel Sonuç  (Okunma sayısı 3619 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
İç Temizlik, Güzel Sonuç
« : Aralık 29, 2013, 13:15:15 »
Dün aslında 1 hafta önce aldığım cilayı yapacaktım . Baktım hava bozuk rüzgarlı yağmur ihtimalide var . Onu yapmaktan vazgeçtim iç temizlik yapmaya karar verdim kapıyı açtım inanın koltuk berbat durumdaydı bej rengi olduğundan en ufak su lekeleri felan iz yapmıştı. Annem loc diye bi ürün verdi onunla bütün kumaş yerleri sildim tam tamına 4 saatimi aldı . Çok kötü yoruldum ama inanın sonuç mükemmel oldu. Sabaha kadar kaslarım ağrıdı hala ağrıyor orası ayrı :) Sonra kurumaya bıraktım. kuruduktan sonra düşündüm taşındım koltuğun üstüne kirlenmesini önlemek için bir şeyler alayım dedim. Aksesuarcıya gittim arka koltuğu nostalji kilimlerden aldım 13 tl ye. Ön 2 koltuğa terletmez dedikleri üründen alacaktım ama bej rengi olarak tek bu kalmış bende bunu aldım . Aracını temizlemek isteyenlere kesinlikle LOC 'u öneriyorum.  Havalar düzelince cilasını yapıp sizinle paylaşacağım :)

Buyrun bunlarda resimler.

Toyota Club Türkiye

İç Temizlik, Güzel Sonuç
« : Aralık 29, 2013, 13:15:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: İç Temizlik, Güzel Sonuç
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2013, 13:30:47 »
Eline saglik guzel olmus :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2013, 13:38:06 »
Eline saglik guzel olmus :)

Saolasın ilke :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2013, 13:50:52 »
ellerine sağlık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2013, 13:57:41 »
Güzel olmuş ancak ön koltuktaki şeyden kurtulun bence. Çok kaba duruyor. Açık renk döşemede döşemeye koruma yaptırmak lazım. Arka koltuktakilerin tekli olanları var koruma yaptırdıktan sonra onlardan alırsan hem çok güzel duruyor hemde temizlemesi vs kolay oluyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2013, 14:58:46 »
ellerine sağlık :)

sağol Emre

Güzel olmuş ancak ön koltuktaki şeyden kurtulun bence. Çok kaba duruyor. Açık renk döşemede döşemeye koruma yaptırmak lazım. Arka koltuktakilerin tekli olanları var koruma yaptırdıktan sonra onlardan alırsan hem çok güzel duruyor hemde temizlemesi vs kolay oluyor.

Görüşün için çok teşekkür ederim ertan abi. onlarında takımı kalmamış abi yoksa alacaktım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2013, 15:07:04 »
hic yakistiramadim.Emniyet kemeri niye koltuk arkasindan takili.Unutma kemer olmadik zamanda hayatini kurtarir.Simdi deme kisa mesafede takmiyoruz, ama uzun yolda kesin.Bunun uzunu kisasi yok..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 26 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 29, 2013, 16:12:40 »
eline sağlık :)
Çoğu zaman gidiyoruz... Kiminin hoşuna,kiminin zoruna ;)

2007 COROLLA TERRA D4-D FÜME 100.000
2004 CLİO Symbol 1.4 GÜMÜŞ GRİ 137.000

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 30, 2013, 12:23:46 »
Güzel olmuş eline sağlık
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 30, 2013, 12:38:54 »
Bende bunu sprey şişeye hazırladım öyle kullanıyorum, gerçekten çok başarılı bir ürün. Kısa sürede çok güzel temizliyor.
1996 Corolla gli-2001 Peugeot 206-2005 Corolla terra- 2004  Chevrolet Lacetti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 30, 2013, 19:09:58 »
nerden nasil aliyorsunuz bu loc u
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Aralık 30, 2013, 19:14:06 »
avon falan gibi kadınlar arasında satan birisi çıkıyor, ben eşimin çalıştığı yerdeki bir tanıdığından aldırdım. Çevrenizdeki kadınlara sorun ürünü satan birini tanıyorlardır kesin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 30, 2013, 19:14:13 »
nerden nasil aliyorsunuz bu loc u
1 litresi 20 lira, 4 litresi 70 lira olarak verilmiş. Ancak bazı sitelerde 4 litresi 60 lira civarında bulunabiliyor.

http://www.amway.com.tr/product/0001,#.UsGprLStH1U
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Aralık 30, 2013, 19:16:04 »
15 liraya aldırmıştım ben geçen ay, siteden kargo falanda girer işin içine maliyeti artar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 31, 2013, 09:11:35 »
Bu Loc'u eskiden annem evde bile kullanırdı. Müthiş leke çıkartıyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ocak 03, 2014, 14:37:03 »
Dün aslında 1 hafta önce aldığım cilayı yapacaktım . Baktım hava bozuk rüzgarlı yağmur ihtimalide var . Onu yapmaktan vazgeçtim iç temizlik yapmaya karar verdim kapıyı açtım inanın koltuk berbat durumdaydı bej rengi olduğundan en ufak su lekeleri felan iz yapmıştı. Annem loc diye bi ürün verdi onunla bütün kumaş yerleri sildim tam tamına 4 saatimi aldı . Çok kötü yoruldum ama inanın sonuç mükemmel oldu. Sabaha kadar kaslarım ağrıdı hala ağrıyor orası ayrı :) Sonra kurumaya bıraktım. kuruduktan sonra düşündüm taşındım koltuğun üstüne kirlenmesini önlemek için bir şeyler alayım dedim. Aksesuarcıya gittim arka koltuğu nostalji kilimlerden aldım 13 tl ye. Ön 2 koltuğa terletmez dedikleri üründen alacaktım ama bej rengi olarak tek bu kalmış bende bunu aldım . Aracını temizlemek isteyenlere kesinlikle LOC 'u öneriyorum.  Havalar düzelince cilasını yapıp sizinle paylaşacağım :)

Abi benim koltuklar siyah malum  :-[ Şoför koltuğunun arkasında lekeler var  :olu: Bu ürünü nasıl kullanıyoruz tüm koltuğu sildin mi sen bununla? Bir de bezle mi uyguladın? Biraz daha açık anlatırsan hafta sonu havalar iyi görünürken bende yapıveriyim  :islik:
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 03, 2014, 16:51:57 »
hic yakistiramadim.Emniyet kemeri niye koltuk arkasindan takili.Unutma kemer olmadik zamanda hayatini kurtarir.Simdi deme kisa mesafede takmiyoruz, ama uzun yolda kesin.Bunun uzunu kisasi yok..
tuncay abiye katılıyorum. bir arkadaşım 3 takla attıktan sonra bende takmaya başladım. okulum ile yurdum arası 500 metre olmasına rağmen üşenmeden takıyorum.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ocak 06, 2014, 18:58:26 »
eline sağlık :)

sağol Bekir.

Ben Takıyorum abi . Orada koltuk kılıfını takarken arkadan takmak zorunda kaldım. normalde bende takıyorum :)

Güzel olmuş eline sağlık

Teşşekkür ederim abi.

Abi benim koltuklar siyah malum  :-[ Şoför koltuğunun arkasında lekeler var  :olu: Bu ürünü nasıl kullanıyoruz tüm koltuğu sildin mi sen bununla? Bir de bezle mi uyguladın? Biraz daha açık anlatırsan hafta sonu havalar iyi görünürken bende yapıveriyim  :islik:

Bi kaba su koy . Sonra içine az Loc dök . sonra bezi ısla ısla si kardeşim :)

tuncay abiye katılıyorum. bir arkadaşım 3 takla attıktan sonra bende takmaya başladım. okulum ile yurdum arası 500 metre olmasına rağmen üşenmeden takıyorum.

Alıyorum seni seçkin. Aile dostumuzun başınada gelmişti bu olay normalde takıyordum kılıf takarken oradan takmak zorunda kaldık dediğim gibi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 06, 2014, 22:39:00 »
Ellerine sağlık güzel olmuş, bende LOC kullanarak yapıyordum her sene en az 2 defa döşemelere. Bu sefer annem ürün değişikliği yapmış "Nilem Asprin" diye bir ürün var elimde + Sonax'ın döşeme temizleyici spreyi ve süperge makinesi için verilen oda kokusu ile bir karışık formül yapıp arabada ki kirlerle savaşacağım :) Siz sanırsam hafif LOC içeren su ile silip kurumaya bırakmışsınız ben halı yıkama makinesi ile çekiyorum emin olun o an ki tozun oluşturduğu kiri çektiğini görmek bile yetiyor.Tek düşüncem TAVAN DÖŞEMESİ, açıkçası temizlemek istiyorum ama herhangi bir sarkma yapmasından korkuyorum.
Zafer için Doğdum, Zafer İçin Ölürüm !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ocak 07, 2014, 14:35:21 »
Ellerine sağlık güzel olmuş, bende LOC kullanarak yapıyordum her sene en az 2 defa döşemelere. Bu sefer annem ürün değişikliği yapmış "Nilem Asprin" diye bir ürün var elimde + Sonax'ın döşeme temizleyici spreyi ve süperge makinesi için verilen oda kokusu ile bir karışık formül yapıp arabada ki kirlerle savaşacağım :) Siz sanırsam hafif LOC içeren su ile silip kurumaya bırakmışsınız ben halı yıkama makinesi ile çekiyorum emin olun o an ki tozun oluşturduğu kiri çektiğini görmek bile yetiyor.Tek düşüncem TAVAN DÖŞEMESİ, açıkçası temizlemek istiyorum ama herhangi bir sarkma yapmasından korkuyorum.

Benimki gözle görülen kirleri temizlemek :) . Makina ile yapılsa gerçekten sonuç çok daha güzel olurdu. Aman diyim tavanı yapmayın. Komşumuzun 2006 corolla sol ü var. Eşi loc ile tavanı silmiş o tavan döşemesi komple salkmıştı . tavana hiç dokunmuyorum hangi temizlik ürünü olursa olsun o yüzden :)