0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline saglik guzel olmus
ellerine sağlık
Güzel olmuş ancak ön koltuktaki şeyden kurtulun bence. Çok kaba duruyor. Açık renk döşemede döşemeye koruma yaptırmak lazım. Arka koltuktakilerin tekli olanları var koruma yaptırdıktan sonra onlardan alırsan hem çok güzel duruyor hemde temizlemesi vs kolay oluyor.
nerden nasil aliyorsunuz bu loc u
Dün aslında 1 hafta önce aldığım cilayı yapacaktım . Baktım hava bozuk rüzgarlı yağmur ihtimalide var . Onu yapmaktan vazgeçtim iç temizlik yapmaya karar verdim kapıyı açtım inanın koltuk berbat durumdaydı bej rengi olduğundan en ufak su lekeleri felan iz yapmıştı. Annem loc diye bi ürün verdi onunla bütün kumaş yerleri sildim tam tamına 4 saatimi aldı . Çok kötü yoruldum ama inanın sonuç mükemmel oldu. Sabaha kadar kaslarım ağrıdı hala ağrıyor orası ayrı Sonra kurumaya bıraktım. kuruduktan sonra düşündüm taşındım koltuğun üstüne kirlenmesini önlemek için bir şeyler alayım dedim. Aksesuarcıya gittim arka koltuğu nostalji kilimlerden aldım 13 tl ye. Ön 2 koltuğa terletmez dedikleri üründen alacaktım ama bej rengi olarak tek bu kalmış bende bunu aldım . Aracını temizlemek isteyenlere kesinlikle LOC 'u öneriyorum. Havalar düzelince cilasını yapıp sizinle paylaşacağım
hic yakistiramadim.Emniyet kemeri niye koltuk arkasindan takili.Unutma kemer olmadik zamanda hayatini kurtarir.Simdi deme kisa mesafede takmiyoruz, ama uzun yolda kesin.Bunun uzunu kisasi yok..
eline sağlık
Güzel olmuş eline sağlık
Abi benim koltuklar siyah malum Şoför koltuğunun arkasında lekeler var Bu ürünü nasıl kullanıyoruz tüm koltuğu sildin mi sen bununla? Bir de bezle mi uyguladın? Biraz daha açık anlatırsan hafta sonu havalar iyi görünürken bende yapıveriyim
tuncay abiye katılıyorum. bir arkadaşım 3 takla attıktan sonra bende takmaya başladım. okulum ile yurdum arası 500 metre olmasına rağmen üşenmeden takıyorum.
Ellerine sağlık güzel olmuş, bende LOC kullanarak yapıyordum her sene en az 2 defa döşemelere. Bu sefer annem ürün değişikliği yapmış "Nilem Asprin" diye bir ürün var elimde + Sonax'ın döşeme temizleyici spreyi ve süperge makinesi için verilen oda kokusu ile bir karışık formül yapıp arabada ki kirlerle savaşacağım Siz sanırsam hafif LOC içeren su ile silip kurumaya bırakmışsınız ben halı yıkama makinesi ile çekiyorum emin olun o an ki tozun oluşturduğu kiri çektiğini görmek bile yetiyor.Tek düşüncem TAVAN DÖŞEMESİ, açıkçası temizlemek istiyorum ama herhangi bir sarkma yapmasından korkuyorum.