0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimki gözle görülen kirleri temizlemek . Makina ile yapılsa gerçekten sonuç çok daha güzel olurdu. Aman diyim tavanı yapmayın. Komşumuzun 2006 corolla sol ü var. Eşi loc ile tavanı silmiş o tavan döşemesi komple salkmıştı . tavana hiç dokunmuyorum hangi temizlik ürünü olursa olsun o yüzden
Bende öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz hiç dokunmamalı tavana.
Tavanı silmek için güzel bir yöntem söyleyeyim size. Boş camsil şişesine oluştuğunuz karışımdan doldurun, eski bir beyaz fanileyi bez olarak hazırladıktan sonra temizliğe hazırsınız. Fısfıs şeklinde azar azar sadece tavanın dış yüzeyi hafif nemlenecek şekilde sıkın ve çok geniş alanlara sıkmadan azar azar sıkarak silin. Pırıl pırıl tavanınız olacaktır. Daha önce defalarca bu şekilde sildim sorun olmadı.
O şekil de yapılır aslında ama halı yıkama makinesi ile çeksek nasıl olur ?
%100000 sarkık bir tavanınız olur
Sonax da bundan farklı bir şey yapmıyor aslında Emme hızını düşerme özelliğine sahip makine, en düşükte sorun olmaz gibi
Sonaxta kullanılan aletin emiş açıklığı geniş olduğu için eşit şekilde dağılıyor, ayrıca emiş gücünü çok daha düşük tutuyorlar. Tabi birde kullandıkları ilacın döşemedeki yapıştırıcıyı çözmeyen özellikte olması var.
Sonax döşeme spreyi var bende onu kullanacağım, ayrıca makinenin hızını ayarlamak mümkünmüş.
Makinenizin en düşük ayarı döşeme için yüksek gelebilir. Çok fazla ıslanmaması lazım döşemenin. Bence bahsettiğim şekilde yapın, riske girmeyin.