0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zamm zaamm zaammmm bekliyoruzz. Bugün neden zam yapmadılar Zam haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Haydiii hep birlikte
Gece itibariyle lpg ye zam gelicek duyurulur.
Mazot v LPG li araçları hiç sevmiyordumama daha fazla dayanamayacağım heraldedünyanın en pahalı yakıtını kullanan geri kalmış ülkeyizbir türlü kalkınıp zenginleşemiyoruzbende aracımı satıp, fabrikasyon LPG takjılı yeni bir araç almayı düşünmeye başladımYeni civic lerin LPG li leri çıktı, arabalar fabrikasyon lpg li geliyor, sonradan açılan delik falan yokzaten motorda gerekli uyum modifikasyonları yapılmış oluyor ve BRC ile tam uyumlu bir sistem üretiminde anlaşma sağlamışlar, yakıt göstergesi falan sapıtmıyor... gel de alma şimdi
2000 tl fark alıyorlar ama tam uyumlu ve sonradan uygulanan hiç bir şey yokşimdilik sadece civic modellerinde uygulanıyor ama sanırım jazz ve accord içinde çalışmalar var
az önce lpg yi 2.71den aldım buca izmir bp de ,arabyı mayısta lpg li almıştım o zaman 1.98 den alıyordum gazı . çok az zam gelmiş çok memnunum hükümetimizden krizleri sıyırtıptıp geçirdikleri için sağ olsunlar allah başımızdan eks,k etmesin. daha zam gelsin istiyorum yüzde yüz zam gelir inşallah belki o zaman birilerinin aklı başına gelir