0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi 1 damla mazotun hesabını yapmaya başladık . Daha önce traktörü senede en az 2 defa mazotla yıkardım şimdi senede 1 yetiyor diye karar verdim ve 1.5 senedir traktöre mazot değmiyor sadece suda yetiyor . Aslında bu sadece mazot fiyatlarından böyle olmadı birazda üşeniyorum galiba .
Zaten bu devirde mazotla traktör yıkarsan ya ağa ya paşasındır
Ben de aga olmaz. Ben o mazotu içine koyar serin serin gezerim 2 sokak gezsem yeter... Küçükken köyde traktörü çalardım yetmezmiş gibi komşuların romorklarını çalardım takardım arkaya gezerdim ve o aldığım zevki daha hayatım da almamışımdır...
ilginç zevklerin varmış
Gezmen çok güzel de komşu romorklarını niye alıyorsun )))))))) Trencilik oynuyordum deme sakın
O traktörle geze geze bir hafta üstüne oturamaz olurduk köyde abim
Benzine indirim geldi!Benzin fiyatları bu geceyarısından itibaren 10 kuruş düşecek10 ayda 9 kez zamlanan 7 kez de indirim gören benzinin litresi 10 kuruş düştü. İndirim bu geceyarısından itibaren geçerli olacak. Benzine Ağustos ayında arda arda üç kez zam gelmiş ve fiyatlar 5 TL'ye yaklaşmıştı. İndirim öncesinde 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı Ankara ve İzmir'de 4,57 ila 4,58 lira aralığında, İstanbul'da ise 4,57 liradan satılıyordu. İndirimle benzinin litresi İstanbul'da 4.47 TL'ye, Ankara'da 4,47-4,48 TL'ye inecek.
Standart zevkleri aşmak lazım. Farklılık şart... Abi traktörü tek başına kullanmak hiç zevkli değil ben aşırı tır hayranı bir insanım küçüklükten beri arkasına römork taktığım zaman tır sürüyormuş gibi hissediyordum kendimi inanılmaz zevkli oluyordu Benim ki kısa tren oluyordu ikinci römorku bağlamaya cesaretim olmuyordu çünkü yollar küçüktü kesin birbirine dolandırırdım ben onları sonra da küçük afacanlar gibi orada bırakıp kaçardım, sırf böyle olmaması için tek römork çalıp geziyordum. Traktörde eski Turuncu fiat 580
Mazota da isteriz . Bu arada benzin kullanan arkadaşlar adına sevinmek isterdim ama mutlaka acısını başka yerden çıkarırlar . Oğuz senin hiç arkaya 3 ekipman bağlayıp gezdiğin oldu mu ?
valla Mahmut tam aksine mazota zam bekleniyormuş.. anlayacağın acısını mazottan çıkaracaklar kardeşim
Hammaddeleri aynı ama mazotun tüketimi daha fazla ve alternatifi yok
Mazotun alternatifi NGV (DogalGaz) NGV dizel araclara uygulanabiliyor ama Turkiyede 10 civarinda istasyonu varmis sadece.
Alıştık be Mesut abi . Benim anlamadığım mazotla benzinin ham maddeleri farklı mı ki birine indirim yaparken diğeri zam yiyor . Milleti sömürecen bari mantıklı sömür ama buna rağmen bunlara toz kondurmayanlar var .