0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://haber.gazetevatan.com/benzinde-indirim/445079/2/EkonomiBenzinde indirimBenzinin litre fiyatında 12 kuruş indirim yapıldı95 ve 97 oktan benzinin litre fiyatında 12 kuruş indirim yapıldı. Benzin fiyatlarındaki indirim saat 24:00'den itibaren geçerli olacak. bir iyi haber veriyim bari...
Boyle haberler pek ragbet gormuyor. Sinirlenmeyi seviyoruz biz, zam haberi koyun da dis politika yorumlari havada ucussun Bugun depoyu dolduracaktim, vazgectim, saat 0:00 olsunda full'leyelim bir
bir hafta sonra 10 kuruş zam haberini görürseniz şaşırmayın derim.
10 kuruşu bırak 20 krş olur o
insanlar bulundukları konumu değerlendirirken sadece kendilerinden üstte olanlara bakmamalıdırlar, kendinden daha kötü konumlarda olanların da bulunduğunu göz önünde bulundurmalıdırlar.
Valla bende kondan habersiz sazan modundayım.. Başlığa göre yorum yaptık ama lpg ye bu ara biri gaz verip çekiyo ama..
Sema Hanım;Söylediklerinize katılıyorum; gönül ister ki, memurun da asgari ücretlinin de (hatta herkesin) alım gücü artsın, insanlar bulundukları konumu değerlendirirken sadece kendilerinden üstte olanlara bakmamalıdırlar, kendinden daha kötü konumlarda olanların da bulunduğunu göz önünde bulundurmalıdırlar.
evet işte bende aynen bunu kastettim insanlar bulundukları konumu değerlendirirken sadece kendilerinden üstte olan insanlara bakmamalılar.. teşekkür ederim. sanıyorum bu sizin söylediğiniz açıklama artık arkadaş için yeterli olacaktır..
Lpg bir ara 2.72 oldu İzmir de sonra 2.65'e düştü. Şimdide 2.48 TL de seyrini sürdürüyor. Cumartesi günü aliağa'ya Giderken birde ne göreyim kocaman yazmışlar LPG 2.19 yeterli gaz olmasına rağmen dayanamadım hemen girdim benzin istasyonuna 50 tl'lik aldım. içimden diyorum inşallah dökme gaz değildir. Çok şükür herhangi bir problem yaşamadım. Benzin istasyonu evime yakın olsa devamlı ordan alıcam ama malesef 10-15 km uzakta 2.72 TLlerden sonra 2.19'u görmek mutlu ediyor insanı
İzmir gerçekten tuhaf ya..2,68 gördüm en yüksek.. Şimdi 2,38 falan geziyor ortalama.. İzmir dışına çıkarsanız direk 2,61 e kadar çıkıyor malesef. İnsanın merkezden gidesi gelmiyor valla.