0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
havanın aşırı soğuması yakıtın artmasına neden olur. İstanbuldasınız heralde, önceki duruma göre şehir içinde 20 kuruş yakıyormuş bence normalinden az yakıyormuş. şimdiki durumu anormal değil sanki. dediğim gibi hava şartları etkili, kullanım güzergahınızdaki trafiğin durumu falan değişmiştir belki..
İstanbul pendikte oturuyorum. önceden sabit 5.3 yakarken şimdi 7.0lara kadar çıkıyor. Havalardan bu kadar yakıt artacağını hiç düşünmemiştim. doğrudur o zaman. mazotu opetten euro diesel alıyorum devamlı hiç başka yerden almadım şimdiye kadar. ama değiştirmek istiyorum. nerden alabilirim aynı motora sahip olanlar nerden mazot alıyor acaba?
Kışı atlatmamız lazım. Başka çaremiz yok. Kış aylarında mümkün mertebe araçları az kullanalım.
Değiştirmeyin derim opete alıştırmışsınız aracınızı. Ben sürekli shellden alıyorum shell fazla yakıyor yarın lt daha artar yakıtınızMecburen kullanıyoruz.
Seçkin ben shell den memnunum açıkçası artış falan söz konusu değil . Diğer yandan performans ve motor sesi bakımından diğer mazotlara göre bariz üstünlüğü var . Birde kullandıklarımız at, eşek olsa anlarımda bu alışma meselesi ne .
performans ve motor sesi konusunda haklısın shell her türlü üstün ama biraz fazla yaktırıyor.
Seçkin fazla yakma konusunda herkes farklı şeyler söylüyor . Açıkçası ben shellden memnunum fazla yaktığı doğru ama o kadar abartılacak seviyede değil . Üstelik motoru daha temiz tuttuğu doğru ise uzun vadede daha ekonomik olur . Ben açıkçası memnunum tavsiye ederim .
bend e bugüne kadar shellden aldım ama pocelle geçince poya geçeceğim
Seçkin telefonun s3 , note2 veya lg g2 ise sakın geçme . Pocell güzel ama benim bildiğim sıkıntı çıkardığı teller bunlar daha varmıdır bilmiyorum . Ben geçtim benim tel note 2 net hızında sıkıntı oldu s3 te denedik aynı lg g2 de de aynıymış hattı s3 mini iphone 4 ve galaxy ace kattık mı hız çok iyi ama dediğim gibi sıkıntı çıkardığı tellerde var ve benim bildiklerim s3 , note2 , lg g2 . Ben hattımı başkasına verdim ve yeni bir turkcell hat aldım .
telefonum iphone 5. avea altyapısını kullandığı için sıkıntı olcağını pek sanmıyorum bence o hattın kendisiyle ilgili olabilir