0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seçkin telefonuma avea hatta kattım aynı . Bence tahhüt vermeden önce bir hafta dene . Bazı telefonlarda avea ve avea alt yapısını kullanan operatörler sıkıntı çıkarıyor . Sıkıntının nedeni ise muhtemelen aveanın kullandığı sim kartlar . Yalnız bu sıkıntı belli başlı tellerde var eğer imkan varsa telefonda önce avea veya avea alt yapısını kullanan bir hattı dene . Sorun tel 3g de tek veya 2 çubuk çektiğinde hız 0.10 mbps yi geçmiyor eğer denersen avea nın az çektiği yerde speedtest ile 5-10 defa test yap .
3 defa denedim 3 ünde de 17.xx çıktı hattım avea ve yurtta sürekli 2-3 diş arası gidip geliyor.
Ozaman tavsiye ederim. Benim tek şikayetim buydu bu sorun hariç memnundum.
2008 model corolla 1.4 d4d manuel aracım var. 9 ay önce falan aldım. aldıktan sonra serviste bütün bakımlarını yaptırdım ve düzenli olarak yaptırıyorum. 1 aydır aşırı yakmasına rağmen yinede memnunum. ama neden fazla yakmaya başladı merak ediyorum. 1 ay öncesine kadar. 50 tl mazot ile şehir içi 250 km yol yapan aracım, 1 aydır 50 tl mazot ile 160 km zor yapıyor. kime sorduysam hangi servise gittiysem cevap alamadım. Nedenini birse burda araştırayım dedim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum .
sende kaç çıkıyor abi?
Seçkin bende 0.10 nu gecmiyordu. Turkcell hat aldım simdi 4 mbps nin altına düşmuyor.
Seçkin ben shell den memnunum açıkçası artış falan söz konusu değil . Diğer yandan performans ve motor sesi bakımından diğer mazotlara göre bariz üstünlüğü var . Birde kullandıklarımız at, eşek olsa anlarımda bu alışma meselesi ne .
merhaba bende de 2009 corolla 1.4 d 4 elegant Yarı otomatik araç var. Aracı 20.01.2014 tarihinde aldım. Depoyu fulledim. Bilgisayarda 473 km yapacagımı yazıyordu. Depo 55 lt olduğuna göre 55*4,66-TL : 256,30-TL /473 km : 0,542 kr. yani km de 542 kr yakıyor bu normal değildir herhalde. Aracın lastik ebatları 205/60/16'dır. Orjinali 205/55/16 olarak gördüm bir yerde. ama bu da yakıtı fazla etkileyecegini zannetmem. Sorun neden kaynaklanabilir acaba.