0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fena değil bro, bence bir de şu tuş aydınlatmalarına giriş gece kaloriferi çalıştıramıyorum ben eğilip bakmadan gerçi sendekiler farklı galiba...
Güzel olmuş abi, tabi açıkçası ben daha değişik bir proje bekliyordum senden. En son tavandan konuşuyorduk, hiç planda olmayan yerden ışık çıktı.
Ertan bende böyle düşünmemiştim ama en müsait yerler burasıydı , tavanın içi baştan başa airbag dolu tavan kenarlarına koyamadım o nedenle yer yok hiçbiryerde benim model 9 hava yastıklı , tavan kenarında hiç boşluk yok o nedenle bunlara bi led ampul aldıkmı tamamdır ya bir ara aracın iç plastik rengi ile aynı rengte boya yaptırıp boyuycam ozaman daha güzel duracak
Güzel olmuş Mesut, ben aynısını şerit ledle yapmıştım şimdi iş çıkardın başıma
v2 yolda o zaman abi. Airbag işi sıkıntı, olsa bir dert olmasa bir dert. Buna birde senin kontrol edebileceğin şekilde anahtar koyarsan güzel olur. Arkada ışığı açık bırakıp uyuma durumlarında kapatırsın.
anahtar işi basit + kutpuna araya bi anahtar girdikmi tamamdır V2 yolda görünüyor ama bu aralar vaktim yok bunu bile zor hallettim 2 saatimi aldı 15 tatilde hanım annesine gidiyor çocukla ozaman vaktim olacak ama ozamanda jantları boymak isityorum hazır kışlık jant lastik takılıyken yazlıkları elden geçirip renk değiştireyim diyorum
Planları yapmışsın abi sen, hazı veto yeme riski yokken rahat rahat halledersin. Sonrasında zaman aşımına uğramış olur.
ovv az önce gittigidiyorda yeni kasa yariz için spoilerda buldum du bakalım adama mesaj attım eğer sorularıma adam gibi cevap verirse spoilerıda alırım üretip yollayacaklarmış 1 hafta sonra oda elime geçer rüzgarlığıda takarım 15 tatilde ülen gene tutamadım kendimi bu arabaylada oynamaya başladım elaam
Sğaolasın İlke yapalım kardeşim, ne yapılacaktı