Gönderen Konu: Yeni Yaris İç Aydınlatma Çalışması  (Okunma sayısı 4810 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Yaris İç Aydınlatma Çalışması
« Yanıtla #20 : Aralık 23, 2013, 17:05:01 »
Gayet şık ve kibar olmuş elinize sağlık birde içindeki ampulu akkor flamanlı degilde LED yaparsanız nasıl durur acaba  :)
İstanbul'dan selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 23, 2013, 17:05:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 23, 2013, 17:10:24 »
Ellerine sağlık Mesut,

Güzel ama sanki biraz gönyesiz olmuş.. Tavana paralel olması gerekiyordu. Yan direklerin yanından gönye aldığın için olmuş üstten alaydın iyidi :)

Bagaj aydınlatması için bir çalışma yaptın mı Mesut ? Benim önceliğim bagajı ve torpiduyu aaydınlatmak..

Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 23, 2013, 20:03:21 »
emeğine sağlık abi güzel icraat  :alkis: :alkis:

Teşekkür  ederim Sedat :) sağolasın

Ellerine sağlık kardeşim, orijinal olmuş :)

Sağol Emrem eyvallah :) bayadır görüşemiyoruz

Emeğinize sağlık, iyi iş çıkarmışsınız...

Yasin bey teşekkürler  :)

Gayet şık ve kibar olmuş elinize sağlık birde içindeki ampulu akkor flamanlı degilde LED yaparsanız nasıl durur acaba  :)
İstanbul'dan selamlar

Ümit bey malzemeleri aldığım aksesuarcıda güzel led yoktu , o nedenle akkor alıpçıktım ancak ebaydan güzel ledler alıcam :)

Ellerine sağlık Mesut,

Güzel ama sanki biraz gönyesiz olmuş.. Tavana paralel olması gerekiyordu. Yan direklerin yanından gönye aldığın için olmuş üstten alaydın iyidi :)

Bagaj aydınlatması için bir çalışma yaptın mı Mesut ? Benim önceliğim bagajı ve torpiduyu aaydınlatmak..

abi sağolasın ,tavana paralellik konusunu ilk mesajimda yazdim neden boyle yaptığımı :)

bagaja ve torpidoya ışık  çalışmasını aldıktan birkaç  gün  sonra yaptım  hemen :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 23, 2013, 20:22:24 »
Ve yine bir Mesut Akın klasiği :lol: :alkis: 

Abi sende birşey var pug ile oynamayacağım dedin gittin yay taktın yalıtım yaptın eksik araba gördün mü dayanmıyorsun :lol: Passat falan alsan o full arabaya yine birşey yaparsın eminim yani :D

Abicim ellerine sağlık vol2yi kısa zamanda bekliyoruz maşallah kazasız belasız Beren hanım ve Ayla abla artık zorlanmayacaklar :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Aralık 24, 2013, 09:41:44 »

abi sağolasın ,tavana paralellik konusunu ilk mesajimda yazdim neden boyle yaptığımı :)

bagaja ve torpidoya ışık  çalışmasını aldıktan birkaç  gün  sonra yaptım  hemen :D :D

" ben kesim için arkadaki kanalları baz aldım, eğer ışıkları aracın zeminine göre paralel takmak isteseydim ozaman bu plastiğin arkasındaki kulaklarıda kesmem gerekirdi bu nedenle bu yuvaları kesmemek için yuva arasına konumlandırdım ."

Şahsi düşüncem :) Sakın kusura bakma Mesut'cum. Madem yapılamıyor o zaman yapmamak tercihim olurdu.

Ama işçilik süper.

Bu bagaj ve torpido için yaptıklarınıda paylaştın mı ? Merak ettim açıkcası.? Baktım ama göremedim forumda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Aralık 24, 2013, 10:51:38 »
Ve yine bir Mesut Akın klasiği :lol: :alkis: 

Abi sende birşey var pug ile oynamayacağım dedin gittin yay taktın yalıtım yaptın eksik araba gördün mü dayanmıyorsun :lol: Passat falan alsan o full arabaya yine birşey yaparsın eminim yani :D

Abicim ellerine sağlık vol2yi kısa zamanda bekliyoruz maşallah kazasız belasız Beren hanım ve Ayla abla artık zorlanmayacaklar :)

Sağol Ercüm rahat duramıyorum işte :D  http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/yaris-spoiler-2012-2013-bagaj-spoileri-boyali-96831415

" ben kesim için arkadaki kanalları baz aldım, eğer ışıkları aracın zeminine göre paralel takmak isteseydim ozaman bu plastiğin arkasındaki kulaklarıda kesmem gerekirdi bu nedenle bu yuvaları kesmemek için yuva arasına konumlandırdım ."

Şahsi düşüncem :) Sakın kusura bakma Mesut'cum. Madem yapılamıyor o zaman yapmamak tercihim olurdu.

Ama işçilik süper.

Bu bagaj ve torpido için yaptıklarınıda paylaştın mı ? Merak ettim açıkcası.? Baktım ama göremedim forumda.

Abi herkezin zevki kendine sen kolçak kısmınıda beyenmemiştin ama araca binen herkez orjinal sanıyor ;) ayrıca benim bu tarz bir çalışmaya ihityacım vardı senin için yapmamak bir tercih bir seçenek olabilir ancak benim için bir seçenek değildi , eşim ve çocuğum için gerekli olan birşeydi

bagaj ve torpido aydınlatmasını yapınca paylaşırsın abi bizde senin işçiliğine bakarız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 24, 2013, 13:06:32 »
Sağol Ercüm rahat duramıyorum işte :D  http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/yaris-spoiler-2012-2013-bagaj-spoileri-boyali-96831415

Abii bunu yaptıktan sonra arka camları otomatik mi yapacaksın yoksa :P :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 24, 2013, 13:41:59 »

Sağol Emrem eyvallah :) bayadır görüşemiyoruz

Evet ya, herkes iş güç çoluk çocuk derdinde malesef :( Ama en kısa zamanda bir plan yapalım ;)

Artık sıradaki adım o gibi görünüyor Ercü :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Aralık 24, 2013, 13:53:16 »

Abi herkezin zevki kendine sen kolçak kısmınıda beyenmemiştin ama araca binen herkez orjinal sanıyor ;) ayrıca benim bu tarz bir çalışmaya ihityacım vardı senin için yapmamak bir tercih bir seçenek olabilir ancak benim için bir seçenek değildi , eşim ve çocuğum için gerekli olan birşeydi

bagaj ve torpido aydınlatmasını yapınca paylaşırsın abi bizde senin işçiliğine bakarız :D
Mesut'cum,

Paylaşıyorsan yaptıklarını, saygı çerçevesindeki hertürlü eleştiriye açık olacaksın. Görüyorum ki rahatsız olmuşsun ve savunmaya geçmişsin. Sana neden yaptın eğri duracağını bildigin halde diyen yok ki.

"bagaj ve torpido aydınlatmasını yapınca paylaşırsın abi bizde senin işçiliğine bakarız " demene gerek yok çünkü ne senden daha iyisini yaparım iddiasındayim ne de yaparım iddiasındayım..

İşçiliğini her zaman beğendigimi söyledim ama yeryer zevkler uymuyorsa bu kimsenin suçu değil.

Negatif eleştirileri hazmedemediğin için bu çalışmalarına son yorumumdur Mesut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 24, 2013, 13:56:28 »
Mesut bende fazladan birkaç tane şunlardan olacak ister misin? Kapı aydınlatması için almıştım:

İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 24, 2013, 14:32:17 »
Mesut bende fazladan birkaç tane şunlardan olacak ister misin? Kapı aydınlatması için almıştım:

İyimiş.

:islik:
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Aralık 24, 2013, 14:49:46 »

yok Ercü ona dokunmayı düşünmüyorum şimdilik :)

Mesut'cum,

Paylaşıyorsan yaptıklarını, saygı çerçevesindeki hertürlü eleştiriye açık olacaksın. Görüyorum ki rahatsız olmuşsun ve savunmaya geçmişsin. Sana neden yaptın eğri duracağını bildigin halde diyen yok ki.

"bagaj ve torpido aydınlatmasını yapınca paylaşırsın abi bizde senin işçiliğine bakarız " demene gerek yok çünkü ne senden daha iyisini yaparım iddiasındayim ne de yaparım iddiasındayım..

İşçiliğini her zaman beğendigimi söyledim ama yeryer zevkler uymuyorsa bu kimsenin suçu değil.

Negatif eleştirileri hazmedemediğin için bu çalışmalarına son yorumumdur Mesut.

Engin abi işçiliğini görelim demek kötü birşey ise sen bilirsin birşey diyemem yorum yazıp yazmama konusu sana kalmış , ama diğer durumu ben açıkladım zevkler ve renkler , senin için ihtiyaç olmayan birşey benim için ihtiyaç, bu aynı cep telefonu seçerken senin ihtiyaçlarını karşılayacak modeli belirlemek gibi birşey, bende ihtiyacıma uygun olan çalışmayı yaptım ve paylaştım, sen eğri durmasını beyenmedi isen o benim kesmek istemedğim yerleri keserek düz halde takarsın bukadar basit :)

Alper teşekkür ederim teklifin için, ama yollasan kargo parasına zaten bunlardan alınabilir sanırım o nednle kargoya kadar gidip uğraşmana değmez, ama teklif için tekrar teşekkür ederim :)