0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emeğine sağlık abi güzel icraat
Ellerine sağlık kardeşim, orijinal olmuş
Emeğinize sağlık, iyi iş çıkarmışsınız...
Gayet şık ve kibar olmuş elinize sağlık birde içindeki ampulu akkor flamanlı degilde LED yaparsanız nasıl durur acaba İstanbul'dan selamlar
Ellerine sağlık Mesut,Güzel ama sanki biraz gönyesiz olmuş.. Tavana paralel olması gerekiyordu. Yan direklerin yanından gönye aldığın için olmuş üstten alaydın iyidi Bagaj aydınlatması için bir çalışma yaptın mı Mesut ? Benim önceliğim bagajı ve torpiduyu aaydınlatmak..
abi sağolasın ,tavana paralellik konusunu ilk mesajimda yazdim neden boyle yaptığımı bagaja ve torpidoya ışık çalışmasını aldıktan birkaç gün sonra yaptım hemen
Ve yine bir Mesut Akın klasiği Abi sende birşey var pug ile oynamayacağım dedin gittin yay taktın yalıtım yaptın eksik araba gördün mü dayanmıyorsun Passat falan alsan o full arabaya yine birşey yaparsın eminim yani Abicim ellerine sağlık vol2yi kısa zamanda bekliyoruz maşallah kazasız belasız Beren hanım ve Ayla abla artık zorlanmayacaklar
" ben kesim için arkadaki kanalları baz aldım, eğer ışıkları aracın zeminine göre paralel takmak isteseydim ozaman bu plastiğin arkasındaki kulaklarıda kesmem gerekirdi bu nedenle bu yuvaları kesmemek için yuva arasına konumlandırdım ."Şahsi düşüncem Sakın kusura bakma Mesut'cum. Madem yapılamıyor o zaman yapmamak tercihim olurdu. Ama işçilik süper.Bu bagaj ve torpido için yaptıklarınıda paylaştın mı ? Merak ettim açıkcası.? Baktım ama göremedim forumda.
Sağol Ercüm rahat duramıyorum işte http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/yaris-spoiler-2012-2013-bagaj-spoileri-boyali-96831415
Sağol Emrem eyvallah bayadır görüşemiyoruz
Abii bunu yaptıktan sonra arka camları otomatik mi yapacaksın yoksa
Sağol Ercüm rahat duramıyorum işte http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/yaris-spoiler-2012-2013-bagaj-spoileri-boyali-96831415Abi herkezin zevki kendine sen kolçak kısmınıda beyenmemiştin ama araca binen herkez orjinal sanıyor ayrıca benim bu tarz bir çalışmaya ihityacım vardı senin için yapmamak bir tercih bir seçenek olabilir ancak benim için bir seçenek değildi , eşim ve çocuğum için gerekli olan birşeydi bagaj ve torpido aydınlatmasını yapınca paylaşırsın abi bizde senin işçiliğine bakarız
Mesut bende fazladan birkaç tane şunlardan olacak ister misin? Kapı aydınlatması için almıştım:
Mesut'cum, Paylaşıyorsan yaptıklarını, saygı çerçevesindeki hertürlü eleştiriye açık olacaksın. Görüyorum ki rahatsız olmuşsun ve savunmaya geçmişsin. Sana neden yaptın eğri duracağını bildigin halde diyen yok ki. "bagaj ve torpido aydınlatmasını yapınca paylaşırsın abi bizde senin işçiliğine bakarız " demene gerek yok çünkü ne senden daha iyisini yaparım iddiasındayim ne de yaparım iddiasındayım..İşçiliğini her zaman beğendigimi söyledim ama yeryer zevkler uymuyorsa bu kimsenin suçu değil. Negatif eleştirileri hazmedemediğin için bu çalışmalarına son yorumumdur Mesut.