0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SerkanNeden sadece güzellikleri paylaştın?Ayarın bozulup başına gelenleride paylaşmanı beklerdim.Belki konuştuklarımız sana yeni tecrübelerde katmıştır.
Ahmet beyin bahsettiği arkadaşlar sanırım temizliği yaparken ben enjektörlerin birini ayar yapılan kısmını yani yere düşürdüm buda ayarın bozulmasına sebebiyet verdi sagolsun ahmet bey tekniğini söyledi bende tekrar ayar kısmında ayar yaparak problemi giderdim.Bu arada Ahmet bey biraz önce 2004 model honda civic için aynı olayı gerçekleştirdik ondada bir tanesi yere düştü ondada ayarı kaçtı küçük bir ayarla sorunu çözdük siz siz olun enjektörün ayar kısımlarını yere düşürmeyin
Estafurullah Ahmet bey ben sadece kıramıcam iş yerindeki arkadaşım olduğu için yaptım. Aynı sorundan muzdaripti.
Ahmet bey sabah aracı çalıştırdığımda yine geç çalışma oldu nedeni ne olabilir sizce
Ahmet bey birşey söyleyeceğim araçtan bir gaz kokusu gelmeye başladı sonra bende gaz kaçağının maf sensörü var siyah küçük bir kutu gibi enjektörden çıkan maf sensörüne giren boru yarılmış oradan gaz kaçıyor ve gaz mafsensörünün yanındaki borudanda hava emiyodu onada kelebçe taktım sorunu hallettim bakalım geç çalışma olayı duracamı tesadüfen gördüm problemi giderdim. Yorumunuz nedir.
Aynen çok haklısınız Ahmet bey sorun aynen devam ediyor malesef yine çok geç çalıştı yaaa kafayı yicem valla Ahmet bey acaba şöyle bir deneme yapsam diyorum araç lpg de çalışırken aracı stop edip hemen enjektörün monifolta giden hortumu çıkarıp enjektörün o uçlarına tek tek deterjandan köpük yapsam ve gözlemlesem acaba oradan azda olsa araç stop halindeyken gaz çıkışı olurmu yani kaçağı bu şekilde bulabilirmiyim yada sizin bir öneriniz varmı
Bilmiyorum Ahmet bey artık ne yapıcağımı şaşırdım bir önceki yazıda yazdığım denemeyi yapmam mantıklımı sizce. yapayımmı