0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vergiyi ocak ve temmuz ayinda 2 taksitte yatiracaksiniz ama trafik sigortasi 1 yilliktir. Agustosta araci aldiysaniz trafik sigortasini agustos 2014 de yaptiracaksiniz.
Arkadaslar yeni konu acmak istemedim, burdan yazayim dedim. Aracima trafik sigortasi yaptiracam ancak cok yuksek cikiyor bunun sebebi ise yasimdan dolayi. Oncesinde en ufak bir kazam yok ama surekli arac degistirdigim icin fiyatlar hep ayni duzeyde lakin suda var ben onceden daha uygun oduyordum 250-300 gibi su an ise en ucuz 540 cikiyor. Bunu daha uygun bulmanin bir yolu yok mudur ?
Anlasilan en son verilen 540 liraya yapacaz bu isi. Insallah bu araca da uzun sure binerim de seneye duser...
Oğuz fiyatı nerden aldın bilmiyorum . Ancak sigortam netten de fiyat almanı tavsiye ederim hem bir arkadaşını referans olarak gösterip ona %5 indirim kazandırabilirsin. Genelde aynı fiyat oluyor ancak onları seçmen den dolayı 10 -20 tl daha indirim yapabiliyorlar.
Generali sigortadanda teklif alsaydınız.
Generali nin sitesine girip bilgileri verin sizi ararlar,ama hemen yaptırmayın ,güvendiğiniz bir sigotacınız varsa o generali den yaptırsın bazı kriterleri atlıyorlar ucuz olmasına aldanmayın hangi sigorta olursa olsun deyip..