0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilgileri girdim, beni arayacaklarina dair sms geldi ve yine de fiyat bilgisi cikti ekranda ama tam anlamadim. Bir sikinti da aracimda daha plaka yok (plaka degisikligi olacak) o yuzden saglikli bir fiyat veremediklerini belirtiyorlar... Mini kasko 149Mini kasko 349 Prestij trafik 1249Prestij kasko 3450
Seni de arayacaklar daha uygun fiyatta verecekler ,hatta birbirinden habersiz aynı acence müşteri temsilcisi farklı fiyat vermişti bana.Sigortacım aradı yine generaliden yaptık onlarda primini aldı.
Oğuz kasko mu trafik sigortası mı bu fiyat.
Bildigin zorunlu trafik sigortasi abicim. 4 5 ay once 900 tl ye ikinci el bi motosiklet almistim ona da 210 tl sigorta odedim...
Fiyatlara bak ya aleni soygun var yuh diyorum. Kasko fiyatına sigorta kasko hizmetlerine benzer klozlar koymaları lazım bu fiyatlara. Yazık günah.
Bugün arkadaşın yeni aldığı Seat ibiza aracına sigorta ve Kasko yaptırdık. Kaskosu 800 TL çıktı ve sevindi uygun diye. Sonra trafik sigortası tekliflerini görünce morali altüst oldu. 920 TL ye yaptırdık.
Geçen sene 165 tl vermiştim sattığım 95 model broadway için arabanın sigortası üstümde hala ondan devam ettirmediğim için yeni aldığım 95 corolla ya 3 ay önce 390 tl gibi bir sigorta parası ödemişdim, bu aralar fiatlar baya artmışDevlet Baba bu gidişe bi dur demeli çok kişi sigortalamatmaz bu gidişle arabasını